![]() |
İstediğim
gerçekleşmesinden, emin olmadığım düşlerimsin soğuk yatağımda sımsıcak sen.. hep özlemle hayalini kurduğum, küçük sıcak yuvamızı, çekip çevirensin sen sen herşey sin ya ben hep hayal kuruyorum boşu boşuna 20,12,2005 saat. olmasını istediğim ne oldu ki sen yanımda olasın sıvasını sevgimizle yaptığımız yuvamızın Ertuğrul Bayam |
İstiyor Beni Ölüm
ağzımda geviş getiriyor ölüm dudaklarımda kuruyor tuz misali dilimde yanıyor istiyor beni ölüm o gelecekmiş eğer gitmessem 06,01,2006 saat: ölüm annemin gözlerinde bir kapanıştı benimkilerde açılırken Ertuğrul Bayam |
İstiyorum Seni
Sesini her duyduğumda Telefonum her çaldığında İçimi bir heyecan sarıyor Oyuncağını isteyen bir çocuk gibi İstiyorum seni elimde değil Bir an dalsa gözlerim. Gözlerini görüyorum karşımda Anlamlı bakan Sar beni diyen gözlerini Uyandığımda her sabah yatağımdan Korkuyorum yanımda seni bulamayınca Ne kadar dayanır Ne kadar avunurum bilmiyorum İçimi bir heyecan sarıyor İstiyorum seni elimde değil Trabzon/Söğütlü Ertuğrul Bayam |
İyi *******
Beni hiç sevmedin mi sen? Beni dikenli aşk bahçelerinin Umutsuz yarınlarına terk ettin sen. Ve yağmurlar yağdırdın üzerime Beni hiç sevmedin mi sen? Korkma benden! Ne yarınlarına çıkarım Ne telefonlarına Benden korkma! Ben hiç yokmuşçasına beklerim Sokak köşelerinde. Gözünün gördüğü hiç bir yerde olmam Korkma! Senden kopacağım artık Sensizliğin rıhtımında Dalgalarıyla boğuşacağım yalnızlığımın Sensiz yaşayacağım bu koskoca alemde Bir daha hayal edilemeyecek aşkının Umuduyla kavrulacağım. Senden beni alacağım Benden seni söküp aldığın gibi Yerime yaşanmamış mutluluklar bırakacağım. Hatırlamayacaksın bile gözlerimi Ne yağmurlarımda ıslanacak Ne de güneşimle ısınacaksın Söz veriyorum hayatından çıkacağım Ağlatmayacağım artık seni Benden artık korkma! Ben kaybolacağım O kahverengi derinliklerinde gözlerinin Yaşamaksa eğer bu yaşayacağım Gün 24 saat ve ben hep uzaklarda kalacağım Sabırsızca toprağa düşmek isteyen ilk cemre misali, Sensizliğin kuytusunda azaplar içinde ölümü bekleyeceğim. Hiç bir şey yerini tutamayacak inan bana Ve ben hep bunun ezikliğiyle yaşayacağım. Seni sevdiğim için özür dilerim Yaşattığım acılar ve gözyaşları için Ama bir kez daha olsaydı yine severdim Şimdi gitmeliyim artık Beni bekleyen tatmadığım hüzünler var Yazılmamış şiirler Anımsanacak güzel hatıralarımız var Sana kimler dokunacak Kimler öpecek düşünmek bile istemiyorum Beni en çok yaralayan bu zaten Umarım mutlu olursun Sana söylemek istediğim son bir şey var Seni daima sevdim bunu sakın unutma 9 MAYIS 2003 Ertuğrul Bayam |
İzin Ver Mutlu Bir Şiirim Olsun
Senin yokluğunda hüzünlenip Senin için ağlıyorum ben Bir vesikalık resminle avunuyorum şimdi Senden binlerce kilometre uzakta Bir küçük serçe kadar ürkek bakıyor uzaklara Gözlerim Heyecan basıyor zavallı yüreğime İçimde bir şeyler yakıyor beni Zerresi vücudumun titriyor Bir anlık bir ürperti geliyor ardından İşte yine aynı sahne tek nefeslik evimde Sessiz odamda ağlıyorum şu erkek halimle Ne de zor geliyor yokluğun Yastıklara sarılıp *******i susuyorum Uykularımı bölüyor gülüşlerin İnan bana bu böyle olmuyor Bir şeyler yapmalıyım ikimiz için Gelmeliyim yanına Ne kadar uzak olursa olsun. Gelmeliyim Yeniden tekrar sevmeliyim O küçücük ellerini tutup seninle parklarda neşeyle Yürümeliyim Yeni şiirler yazmalıyım sana Ne olur bu sefer hüzün olmasın şiirimde Bırak mutlu bir şiirim olsun Bırak bir kez olsun gülsün gözlerim ne olur bırak Her şey olması gerektiği gibi olsun Biraz olsun içimden geldiği gibi sarılayım İzin ver seni sonsuza kadar seveyim Bakışların çekme Soğuk iklimlere sürme beni Saçlarına takılıp serin rüzgarlara atma N olur bir kez olsun mutlu bir şiirim olsun Sonsuzluğa açılan penceremde Çok sevdalara kan kusturdum acılarımla Hüzünlerimi bastırıp içimde Hep mutlu luk oyunları oynadım Ağlayan gözlerime söz geçirdim de Bir tek şiirlerime dinletemedim Şimdi N olur izin ver mutlu bir şiirim olsun 28,09,2005 Trabzon/söğütlü Ertuğrul Bayam |
Kaç Kez Söyledin?
bana seni seviyorum diye kaç kez söyledin? yoksa, mırıldandınmı sıcağı görmüş kendi gibi? bilmem belki doğum günümde kulağıma ama ben aç gözlüyüm haykırmanı beklerdim en azından şöyle sahilden açık denizlere yada kaldırıp başını semaya geçen her buluta beni anlatmanı ama sen ne yaptın? o bembeyaz bulutlara binip beni bu dünyada yalnız bıraktın ama ben ne yaptım? her yağan yağmur tanesine senin ne fena bir kız olduğunu anlattım en iyisini yaptım ohh olsun işte... 28,01,2006 şimdi, şemsiye kullanıyor ve kaldırmıyorum başımı yukarı Ertuğrul Bayam |
Kaç Sabah Daha
Kaç sabah daha Ağlayarak sensiz düşlerden Kuş sesleriyle uyanacağım. Seni sevmenin güzelliğiyle Hayaliyle senli bir yuvanın Söyle canım Kaç sabah daha Kaç sabah daha Dokunamadan tenine Duyamadan tatlı sesini Bomboş yataktan böyle Yorgun argın uyanacağım Söyle canım Kaç sabah daha 25,04,2006 Yanımda olman içindi Dudaklarımda sayıkladığım ismin Her gece rabbime dualarım Ben seni Sensiz yaşamaktayım Söyle canım Ölümlü dünyada Kaç sabah daha Sensiz uyanacağım Ertuğrul Bayam |
Kaçış
kaçmayı unutmak sandım senden. oysa ilk adımımda kimden kaçtığım geldi aklıma. yine unutamadım seni. dönsem daha uzaklaşmadan sana tekrar kollarına alırmısın beni? 06,01,2006 saat: beni sana bağlayan en büyük neden kaçmaktı senden Ertuğrul Bayam |
Kahve Falı
Kahve falımda çıkan Yeşil gözlüydün sen Küçük bir başlangıçtın Hayatımın akışını değiştirecek İçtiğim,yudumladığım Tortusundaydın bir fincanın. Seni gösterdiler bana Önce inanmamıştım Ne zaman ki Tanıştım Kahve fallarındaki gözlerinle. Değiştiğini anladım Tüm hayatımın.. Ve gerçek olduğunu Kahve falımın.. 10,04,2006 Küçük bir tortudan sen çıktın Büyük bir aşk oluverdin Ertuğrul Bayam |
Kalbe Nasihat
Kalbimi oturtup karşıma Bak diyeceğim Gözlerimin içine bak Artık bir daha sevmeyeceksin Eğer seversen O tatlı Gülüşlere kanıp Canına okurum senin.. Söker atarım bu bedenden Dönüp arkama bakmam Kalpsiz yaşarım bende Ayrıldığım sevgililerim gibi.. Sevme artık yeter Sevmezsen Artık sende acı çekmezsin bende Diyeceğim... Biliyorum Artık arsız bir kalp oldun sen Her yüzüne güleni sever oldun Hercai oldun gönüllerde gezinen. Acıya karşı metanetli oldun Ama artık yeter, Biraz uyku görsün gözümüz Biraz olsun hüzünden kaçalım Kaçıncı bu ayrılık Bu döktüğün gözyaşı kaçıncı Bak kimse kalmadı Ne seni seven biri kaldı Ne benim ruhumu okşayan Yalnızız işte Bu ders olsun sana Bir daha sevme olur mu Bırak eskisi gibi Yüzümüz gülsün Bırak mutlu şiirler yazalım Vedalara inat Bırak be oğlum Bak yine ağlarsan Şu duvarda parçalarım seni Git yat uyu şimdi Şu acı geçsin yarın konuşuruz Sende yoruldun bende Bu aşklar yordu her ikimizi de Biliyorum acı çekiyorsun Ya tamam sus Çocuk gibi ağlama.. İnan ben istemezdim böyle olmasını İnan seni hep mutlu görmek isterdim Şu halimize bak Sen mutsuz ben mutsuz Hadi kalk yatalım artık Şiştt kime diyorum kalp Kalk artık Hele bir yarın olsun Bakarız Bir çaresine... 08,01,2006 12,04,2006 Bir kalbi güldürememek ne demek bilir misiniz? Şöyle düşünün, Evladınızın ağlayarak istediği bir çikolatayı Cebinizde para yokken alamamanın verdiği acıdır Asla unutamazsınız... Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.