![]() |
Güzel Sözler -36
Sevgili Şiirim'e 'Eğer,bana bir tek seçim hakkı verselerdi,Şiirim'le ömrümce Büyükada'da yaşamak isterdim...Gün doğumlarında ve gün batımlarında,*******i de ay ışığında,adanın her seferinde bir başka yerinde,Sevgili Şiirim'e aşkımı ve sevgimi ifade eden şiirler söylerdim...' 09.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzellikte Kainata Tek Eşsin
bil ki sensiz nefes bile alamam yokluğunda bu alemde kalamam sensiz bin ömür verseler de bir yıl dahi sayamam nefes diye seni çekerim içime çiçek yerine seni dikerim yüreğime ben kendimi kaybettim sende ne olursun sen nesin sevdiğim söylesene sen kalbimdeki rengarenk gök kuşağımsın yüreğimdeki asla çözülmeyecek aşk ağımsın sen sırtımı dayadığım yıkılmaz dağımsın gönlümdeki hiç solmayacak sevda bağımsın ben bir sevgiyim akar dururum senden yana gece gündüz sel olur taşarım senin dünyana sen benim ömrümce bitmeyecek sevdamsın buralarda yaşarım sana kavuşacağım umuduyla sen pırıl pırıl bir günsün sıcacık bir güneşsin güzellikte doğallıkta durulukta kainata tek eşsin gözlerimde ışıksın gönlümde yemyeşil baharsın kalbimin tiktaklarında bir tek sen varsın sen atarsın 20.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hani Şimdi Nerede?
ben mutluluk nedir? bilmiyordum ki seni tanımadan önce hiç yaşamamıştım doğduğumdan beri sen öğretmiştin bana sessizce güzellikleri ezberlemiştim seninle hani şimdi nerede? nerede benim umutlarım? nerede benim hayallerim? hepsini benden alıp gittin uzaklara ne olur onları geri ver bana Hüseyin Erdoğan |
Harika Kokuyorsun Yüreğimde
sen muhteşem bir kadınsın sevdiğim yalnızca senindir yüreğimdeki sevgim bir değil bin ömür yaşasak da birlikte senden başkasına değmeyecek ellerim inan ki sevdiğim ben bir tek seninim sensin benim aldığım her nefesim en büyük yaramdır canım sensizliğim yokluğunu her hissedişimde bir yangın çıkıyor bedenimde sen bir sardunyasın gönlümde bir tek seni koklayacağım ömrümce hasretin zehirli bir ok gibi saplandı kalbime öldürüyor beni günden güne sevgin solmayan rengarenk bir çiçektir içimde bil ki harika kokuyorsun yüreğimde 07.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hasretim Daha da Artıyor Sana
havalar böyle birdenbire soğuyunca hasretim daha da artıyor sana inan ki karakışta bile hiç üşümezdim ben eğer olsaydım senin yanında her gece düşlerimde seninle sabahlarım öylesine bir huzur verirsin ki bana seninle hiç olmuyor ahlarım vahlarım bütün heyecanları seninle doruklarda yaşarım nereye baksam seni görüyorum karşımda mutluluğu sevinci buluyorum senin aşkında şu anda ellerini tutamamış olsam da avuçlarımda bıraktığın izlerinle avunurum buralarda 13.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hasretin Beni Öldürecek
zaman neden acımasızsın böyle sevdiğimi neden alıp gelmiyorsun? benden alıp veremediğin nedir söyle? niye doğdum doğalı acı veriyorsun? sevgililer sarmaş dolaş kuytu köşelerde imreniyorum adeta onları mutlu görünce neden bir kez olsa da yüzüme gülmüyorsun? bu koskoca ömür çekilir mi hiç çaresizce? aşkımın adı dilimde duruyor inan hece hece tekrar edip duruyorum onu düşlerimde bile artık dayanamıyorum canım gel bitsin bu çile Ne olur hayat yeter bana yaptığın bunca hile sevgili şairim sen de susma birşeyler söyle yoksa hasretin beni öldürecek günden güne 11.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Hasretin Bir Diken Gibi
hasretin bir diken gibi battıkça batıyor bedenime kanıyor her yerim yokluğun derin bir acı veriyor yüreğime isyan ettiriyor beni sensizliğim gittiğinden beri fersiz kaldı gözlerim günüm de geceye döndü yemyeşil umutlarım vardı gittin gideli bir bir söndü şimdi zifiri karanlıklardayım sense benim için çiçek dallarındasın uzaktan da olsa yanan ışığımsın ömrüm boyunca öyle kalmalısın bir gün aklına düşersem oralarda gel benim de dünyam aydınlansın bu muhteşem sevdam her yerde yankılansın gök yüzüne senin ve benim adım yazılsın aşkımız bulut olsun sağanak yağmur olsun semadan herkese sevgiler yağsın dursun bil ki sen kainatı ışıl ışıl yapan bir nursun beni de zindanlardan kurtar ne olursun 29.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hasretin Bir Kurşun Gibi
hasretin bir kurşun gibi duruyor içimde yüreğimi darmadağın ediyor günden güne sensizlik sönmeyen bir ateş kalbimde bil ki bedenimin her yeri alevler içinde seni sensiz yaşamak ölüm gibi bir şeymiş meğer her anımda yokluğunu duymak daha da beter sen de beni hala seviyorsan eğer ne olur yazın bile üşüyen ellerimi tutuver yeter Hüseyin Erdoğan |
Hasretin Büyür İçimde
ıslanmak isterim senin sevginde her gece hasretin büyür içimde seninle olurum uykumda bile ne olur hiç gitme kal düşlerimde rüyama düşersin bir yıldız gibi büyüyen sevgimin görünmez dibi aşkımın kökleri öyle derin ki sökemezler asla içimden seni çare ol derdime bir ilaç gibi dokunma sevgime hiç üzme beni yıllarca akacak aşkımın seli yağmurlar yağacak benim sevgimi Hüseyin Erdoğan |
Hasretin Çoğalır İçimde
sesini her duyuşumda hasretin çoğalır içimde adını her anışımda nemler oluşur gözlerimde inan ki hep sendedir aklım sensin benim kalbimde saklım sen benim güzel yüreklimsin seni yaşıyorum her anımda havalar soğuyunca ellerimi siper ediyorum yüreğime seni üşümesin diye sen gönül bahçemde günden güne yeşillenen çiçeğimsin söyle güzelim seni koklayabilir miyim? ölünceye değin 22.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.