www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 09-02-2007 11:25 AM

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.

Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.

Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".

Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".

Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.

Oglan baslamis;

-"Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

adamın biri arkadaşına sormuş:
sence ayda birileri yaşıyor mudur?
arkadaşı ise oldukça rahat cevap vermiş:
elbette yoksa niye ışık yanardı?

hapishanenin birinde idam mahkumunun infazı gerçekleşecekmiş herşeyi hazırlamışlar mahkumu elektirikli sandalyeye oturtmuşlar ve hapishane müdürü mahkuma son isteğini sormuş mahkum çok korkuyorum elimden tuarmısın demiş.

GooD aNd EvıL 09-02-2007 11:26 AM

Köyün birinde genç ve yakışıklı bir imam varmış.Bir gün köylü kızlardan birine aşık olmuş ertesi gün istemeye gitmişler ama ailesi kızı vermemiş imam öğle namazı için camiye gitmiş
almış eline mikrofonu ve
-bu ezanı sevipte kavuşamayanlar için okuyorum demiş.

Malumunuz doğu illerinde yaz mevsimi havalar sıcak olduğu için dışarda yatarlar bizimkininde uykusu çok ağır taviri yerindeyse top atsan duymaz uyurken. bir gün arkadaşları şuna bir şaka yapalım der ve gece uyurken yatak döşek alırlar bunu ve şehrin otoyoluna götürür ve bırakırlar aradan biraz zaman geçer ve bir otobüs belirir şoför yoldaki karartıyı görür ve hayvandır galiba diye kornaya basar fakat hiç bir hareket yok iyice yaklaştığını farkeder uzunları yakar ve durur şofer ve aşağı iner bide baksınki biri yatıyor bizimki yorganı üzerine çeker ve derki.
Ha öküz ha dana çıkaydın...

Bir sergide ünlü romancı, ressam arkadaşına:
"Kutlarım sergi açılışına bakanlar gelmiş"
Bunun üzerine Ressam:
"Ne önemi var ki, bakanlar geleceğine, keşke biraz da alanlar gelseydi." der

İki hırsız, Londra'nın en büyük bankasını soyarlar. Soluk soluğa eve gelince, biri arkadaşına der ki:
"Şu paraları bir sayalım bakalım, ne kadar paramız oldu?"
Öbürü gayet sakin cevap verir:
"Şunun merakına bak! Böyle zor işlerle kendini ne yoruyorsun? Yarınki gazeteler ne kadar olduğunu muhakkak yazacaklar, alırız bir gazete, olur biter!"

1 - Tuvalet kapagi konusu artik netlesmeli. Bize yukarida lazim, size

asagida. Yukarida bulursaniz asagiya indirin. Söylenmenize gerek yok. Biz asagida bulunca söyleniyor muyuz?

2 - Pazar günü maça gidilir. Bu ibadet gibi birseydir.Artik kabullenin.

3 - Alisveris asla bir spor degildir ve olmayacaktir.

4 - Ne istiyorsaniz acik isteyin. gizli imalar, ya da acik imalar

tarafimizdan asla anlasilmaz. Sadece ne istiyorsaniz onu söyleyin. O zaman anlariz.

5 - Her türlü sorumuzu mümkün oldugunca "evet" ya da "hayir"la cevaplayin.

6 - Bir sorununuzu çözmek istediginizde bize gelin. Biz bunun için variz. Empati yapamayiz. Bu bayanlar içindir.

7 - 17 aydir süren basagrisi bir problemdir. Artik doktora gidin.

8 - 6 Ay once bir tartismada söyledigimiz seyler geçersizdir. Daha dogrusu söyledigimiz ve 7 günü geçen hersey geçersizdir.Aleyhimizde kullanilamaz.

9 - Sisman oldugunuzu düsünüyorsaniz muhtemelen öyledir,bize sormaniza gerek yok.

10 - Bizden birsey yapmamizi isteyin. Ya da nasil yapmamiz gerektigini söyleyin. Ama ikisini birden yapmayin. Nasil yapildigini biliyorsaniz kendiniz yapin.

11 - Kristof Kolomb'un yön bilmesine ihtiyaç yoktu. Bizim de yok.

12 - Bütün erkekler ayni default windows ayari gibi sadece Onalti renk görür. Örnegin seftali ya da portakal bizim için birer meyvedir renk degildir.

13 - Biz size "neyin var" dedigimizde, "hiçbirsey yok" diyorsaniz hiçbir seyiniz yoktur. Yalan söylediginizi biliriz ama kurcalayinca nasilsa altindan hayrimiza birsey çikmaz.

14 - Bir yere giderken üstüne ne giyersen giy, hiç farketmez. Gerçekten sormana gerek yok.

15 - Eger futboldan, otomobillerden anlamiyorsan ne düsünüyor diye sorup durma.

16 - Kesinlikle yeterince elbisen var.

17 - Kesinlikle yeterince ayakkabin var.

18 - Tamam bu gece koltuktayim ama hiç sorun degil. Biz bunu kamp yapiyor gibi algilariz.

Gazneli Mahmut çok acıkmıştı. Önüne patlıcan yemeği getirdiler. Çok hoşuna gitmişti. "Patlıcan hoş bir taam" dedi.
Mahmud'un nedimi patlıcanı medhetmeye başladı. Meziyetlerini anlata anlata bitiremedi.
Yemek bitip de karnı doyunca "Patlıcan kötü bir taam" dedi Gazneli Mahmud.
Nedimi bu kez "Çok kötü ve de zararlıdır" dedi.
Bunun üzerine Mahmut nedime dönerek: "Behey köftehor, demin patlıcanı övüyordun, şimdi yeriyorsun. Bu ne iştir?" deyince nedim "Efendim, ben sizin nediminizim, patlıcanın değil" cevabını verdi.

GooD aNd EvıL 09-02-2007 11:27 AM

Kağıda bakarak ezan okuyan bir müezzine sordular:
- Yazacağın yerde ezanı ezberleyip okusan olmaz mı?
- Gidin, kadıya sorun.
Kadıya gittiler ve "Selamün aleyküm" dediler.
Kadı bir kağıt çıkarıp uzun uzun baktıktan sonra "Ve aleyküm selam" dedi.
Bunun üzerine müezzini mazur görüp kadının huzurundan çıktılar.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.