![]() |
adini kalbime gömemezsin.......
bir hayali kabusa ceviremezsin... o mavi gözlerin......o guzel sözlerin yalanci olamaz....olamaz, eger gidersen bir gün...... gelirim kapina, bir elimde bir silah, bir elimde hancer... ya vurursun beni...canimi alirsin..... ya sıkarsın giderim bu yalan dünyadan.... seni seviyorum burcu.... |
bitti galiba sevgilim gidiyorsun bitti galiba hiç konuşmadan
gidiyorsun beni dünmeden gidiyorsun peki git ama unutma herşey sende biter sen unutsanda ben unutmam sevgilim |
Prangalar takılsın,
Ayak bileklerime. Kurşunlar sıkılsın Beynime, yüreğime... Boynum cellatlara verilsin. Bedenim parça, parça Lime, lime edilsin... Tellallar çıkarılsın Dört bir tarafa Emirler gönderilsin... Sakın ha!ola ki; Suçtu denilsin. Ve hiçbir kimse, Seni benim kadar SEVMESİN.... AŞKIM SENİ SEVİYORUM İYİKİ VARSIN BU ŞİİR SANA(ENES)DİLAN_14 |
ya kendini bırak bana ya da beni bana bırak da yaşayayım
bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelme de alışayım.. ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam ya benim ol herşeyinle ya da unut herşeyimle... yıllardır denedik olmadı suç biraz sende biraz da bende ama uzatmayalım artık sakın bir daha gelme sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor ayrılık zor ama beraberken de olmuyor yazılmışsa bir kez ilahi kalemle kaderimiz hiç bir kalem kaderi silip baştan yazmıyor...!!! |
Beni bana sor
Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor beni güne sor Yanki'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime |
senin sıkıntılı olduğun günlerde
dostlarınla oynabileceğin en güzel oyun SAKLAMBAÇTIR. sen o oyunda hep ebe olursun, dostların ise saklanırlar hem de o kadar iyi saklanırlar ki oyun bitene kadar onları asla BULAMAZSIN başını dayadığın duvarla başbaşa kalırsın o meydanda yalnız bir ebesindir hala oyun sonunda asla sobeleyemezsin dostlarını. Ne zaman ki sıkıntın geçer,oyun biter birer birer çıkarlar saklandıkları yerlerden ama nafile çünkü OYUN BİTMİŞTİR. |
gözlerine baktıkça içim yanıyor!
çünkü öle içten bakıyosunki, sanki "ağla" dermişcesine sanki "seni seviyorum" dermişcesine dudakların yalan sölesede gözlrin yalan söleyemiyor dudakların susarken gözlerin seni seviyorum diyor dudakların değil gözlerin beni incitiyor........ |
bir yol ki dönüşümsüzdür
bir sır ki çözümsüzdür yaşanmadan bilinmez bilenler ölümsüzdür |
Uçurumda Düşerken Tutunacağım Tek Dal Olsan Inan ölmekten Değil Seni
Kırmaktan Korkardım****************** |
bir göz istiyorum,
yalnız bana baksın. bir gül istiyorum, yalnız bana açsın. bir dudak istiyorum, yalnız beni öpsün. bir kalp istiyorum, yalnız beni sevsin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.