![]() |
kelepçe eyle bağla ellerimi
kadlime ferman eyle saçların ateş olup yak bedenimi külüme süpürge eyle saçların gözlerime perde eyle çıplak yüreğime hırka eyle vur boynum karşında saçından ince bedenime kefen eyle saçların bir rüzgar esti şöyle serpildi sandım omuzdan kara yılan indi gözümü alamadım aklım gitti omuzdan topukları döver saçların aklımdan geçerim saçından geçmem bin dünyaya bir saçını vermem uzatıp elimi tutmaya kıyamam ahirette sırat eyler saçların |
Unutmanın tek yolu
İçmek'tir demişlerdi. Masam almıyor artık boşalan şişeleri... Ve ben Hala, seni Unutmak istiyorum... Kaldırıken havaya Her dolu kadehimi Bu da seni unutmanın Şerefine, diyorum... Ve sen, Hala aklımdasın... Ve hala SENİ SEWİYORUMM!!!! |
Şimdi yorgun yüreğim
Bunca çabaya rağmen o mutluluk Gülüşünü yüzünde göremediğim için Çaresizliğinle aşka burun kıvırmanla yorgun. Bu yüzden daha fazla yaşayamayacak Bu umutsuz aşk Daha fazla kaldıramayacak seni Yüreğim seni bu aşkın en zayıf halkası seçtı Güle güle imkansızım... GONCA |
Ellerimi uzatsam dokunacak kadar yakın.
gözleri gözlerime değiyor,sanki öleceğim. Kalbim hırçın bir kuşun kanatlarınatakılıp uçmak istiyor. Deli gönlüm durulmuyor,o da kalbimin peşinde. Ben de aşkın sarhoşluğu,düşe kalka yürüyorum. Sevda güneşinde. |
S evgi denen acıyı ben şimdi tattım
E ngel dolu yılları bu aşkla yaşıyorum V ustada ermeyen ve ermeyecek olan İ kansız bi sevgiyle seni seviyorum Y alnız onu bende hayalimde hissedin O nu her zaman kalbimde arıyorum R abbim biliyorum o beni hiç bilmese bile U mutla ve aşkla sonsuza yürüyorum M ahşeri bekliyorum ve onu seviyorum...... |
bir gün öldüğümü duyarsan eğer
o güzel gözlerinden yaşlar akmasın onu bir zamanlar sevmiştim diyip kalbin benim için yas tutmasın istersen kalbinden hemen sil beni bu aşk benimle mezera girsin sevenler nasıl kavuşmazmış bunada alışırsın BİR TANEM ara sıra da olsa bırakıp derinden ah çekersin bu kadar kul içerisinde biz diyip feleğe isyan edersin bu dünya böle gelmiş böle gider gidenin yerine hemen gelenler olur geçmişe bir çizgi çekip sende yokluğuma alışırsın |
bana ''gerçek aşk yoktur'' demiştin
dinle o zaman beni... gözlerin gözlerime değdiği vakit başka diyarlara göç ediyorsam, sesini duyduğum an konuşamıyorsam, her an her dakika sana kavuşmak için dualar ediyorsam, senin beni sevmemene rağmen,seni delice sevip hala umudumu yitrmiyorsam, söyle o zamn bunun adı aşk değilde ne? |
Denizler kadar çoşkun,
Engin ufuklar kadar ulaşılmaz, Renkli hayaller kadar güzel, Yalan dünyada tek bir şey gerçek; Aşkım!!! O da Sevgimiz... |
Bir günüm daha geçti,
Değişen çok şey var inan, Öğrendiğim, Ve alıştığım çok şey... Bir şey hariç. Kurulan hayaller yine sen, Bir ben eksik. Bazen, O günü düşünüyorum. Kim bilir nerdeyken Alıcam haberini. Yüzümde ufak bir tebessüm, İki elimin arasındayken başım, Gözlerimin önündeyken sen, Yine gidicem. Dilimden anlamayan bir yerde Adını haykırırken, Yine sesimi duyuramıycam. İki damla yaş olacak belki, Akacak eskilerden kalma birkaç fotoğrafa. Seni benden a |
Yalansın sen
Yalansın sen Gözlerin yalan Sözlerin yalan Aşkın yalan Dokunuşun elimi tutuşun bana sarılışın hepsi yalan ! öl istersen! Anladığım beni unuttun Yalancı sevgili sende unutuldun Git istersen başkalarının koynuna Orda sana rahat bile yok öl istersen! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.