![]() |
bu hayatta niye beni kimse sevmiyor bunu hiç yıldızlara bakıp sordummu
hayır!!!!!!çünkü onlar beni sevmiyo cevabı bu ama ben onları yinede seviyorum çünkü onlar benim kalbimde yaşıyorlar. |
Eskiden yeterdim kendime,
Artartım bıle Sımdı ne yapsam nafıle!... Ve Kım demıs 'can eskımez' dıye Bu can tedırgın tende Canda eskımıs BENDE... |
Yine,
Yine seni düşünüyorum... Yalnız *******de;hasretini çekiyorum Ve... Ve hala seni istiyorum, Seni bekliyorum... Vazgeçmeyeceğim... Unutmayacağım seni.. Yine bekleyeceğim... Yine ağlayacağım... Ama ben seni sewiyorum... Yine seni bekliyorum... Yine.. SİMGE ÇOBAN |
hani kaybetmek ölümdü senin için
hani gitmek işkenceydi başkalarının kollarında mutluluğu oynarken hiçmi için sızlamadı hiçmi acımadı yıllara bir gülüşüme dünya değer diyordun şimdi ise gözyaşlarım bir pınar yanıyorum yanıyorum nerdesin ölüyorum |
hiç ?olurmu başkasında bilmem
öyle yaz yağmuru gibi ;gelip geçer bak yine oldum işte yine acı bir his hiç olurmu başkasında bilmem acı ama ;güzelligi fark eden hiç olurmu ;ey dağlar taşlar ey taş kalbli oldugumu sananlar hiç bilmezmisiniz içimdeki kopan tufanları hiç anlamazmısınız bendeki sakladığım şeyin sizinkinden zorve güzel olduğunu kim zorlukla kazanmışda değerini bilmiş kim basit kazanmışda değer vermiş hiç bilmezmisinizher kopan tufanın ardından bir güneş doğar hiç anlamaz |
Bir tek sigara çekti tatlı canım,
Ateş aradım seni bulamadım. Bir yudum içki çekti tatlı canım, Kadeh aradım seni bulamadım. Bir damla kan istedi hasta kalbim, Şifa aradım seni bulamadım. Uyumuk istedi yorgun bedenim, Dizlerini aradım seni bulamadım. Aklım, dalmak istedi denizlere, Hava aradım seni bulamadım. Ölmek istedi sensiz bedenim, Vurgun aradım seni bulamadım. Bir sırdaş aradı deli yüreğim, Bin şahit istedi gönül avukutım, Darağacı istedi yüce adelet, Kanun aradım sen |
Tek kelime söyleme..
Haram edeceksen baharımı,yazımı, Dindiremeyeceksen sızımı, Hiç bir şey söyleme.. Sus..! Küstüreceksen hayatıma beni.. Umutlarımı,hülyalarımı Yok edeceksen eğer; Hiç konuşma..! Boşaltmaksa maksadın Nefretine bulanmış sintineni, Sus..! Kirletmekse niyetin Mavi dünyamı, Sanma ki buna değer.. Dilimden düşürmediğim adın En pak yanım.. Sus,birşey söyleme..! Ben bazen dalgalanırım böyle. Büyütürüm uçsuz bucaksız deryamda, Küçücük çırp |
sanmaki güneş doğacak sanmaki hayat gidecek her batan güneşin ardında
bir karanlık vardır her hayatın sonundada ölüm vardır |
Unutacağim Seni
Biliyorum Benim Için Zor Olacak Ama Unutmam Gerek Seni Bırak Ellerim Boş Kalsın Bırak Gözlerim Gözlerine Değil Boşluğa Baksın |
sesini duysamda
her an yüzünü gürmek gibi değil özlediğimi bil heran hiçbirsey seni sevmek gibi değil gidiyorum bu aşktan ama seni bırakmadan içime öyle yoğun bir hüzün çöktüki aynı anda havada karardı.srtık seninle aynı havayı bile tenefüs etmek istemiyorumişte bu yüzden kaçmak istiyorum evet sen benden yaşça büyüktün ama ben senden kalp olarak daha büyük oldum.ve artık kalbime yarattığın bu sızının dinmesini istiyorum bukez sevginin katili sen değil ben olacam kalbindeki senin ölme v |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.