![]() |
Yaşananlar Yaşamak Kadar Zor
şu An üzüldüğüme Yarın Güleceğime Belki Neden Acı Ekiyorum Içimde Bitip Tükenmeden Yanan Alevler Bir Parça Aşk Bir Parça Sevgi Aldattı Beni Umutsuzluğumda Düşerken Birde Onlar Vurdular ölmek Bile Bazen çözüm Olmuyor Ağlamak Istiyorum Haykırırcasına Dağları Taşları Inleterek Yaşamak Buysa ölüm Nedir Sanki Arkana Dönüp Her Bana Baktığımda Içimden Birşey Kopuyor Acılar Içinde Kıvranırken Sen Tut Elimden Sen Sev Beni Duyuyormusun Bu Sesleri Seni çağır |
Bak sevgili bizim sevdamızda
Çicek ve Suyun sevdasına benzedi |
Giden kaybedendir,
Giden pes etmiştir. Giden korkmuştur, Giden yorulmuştur... Ve SEN gittin, Kaybettin,pes ettin. Korktun ve ben mahvoldum.. |
işte o özel gecede
ellerim ellerini tutuyor gözlerim gözlerine bakıyor kalbim kalbini çekiyor ama bu sevgi bize yetmiyor |
gercekten gitmekmi istiyorsun yürekli ol biraz hadi konus sölemek
istedigini sole iki cift lafı hak etmedimi bu yasanılan bunca seye hic mi saygın yok hadi git git simdi git ki ben yasayayım seni ben seveyim seni yoklugun beni boguyor ama olsun bunu bilmek bile bana huzur verior bırak bırak AŞK BENDE KALSIN |
Her an seni düşünürüm
Akşamından sabahına kadar Sana yazarım bunca şiirleri Aşkımdan Sonsuz kadar Ne seni unutum ne de gözlerini |
Gözlerime baktığında
Orda mutsuzluğu ve yalnızlığı görÜrsÜn GönlÜmÜn içine baktığında Kocaman bir boşluğu... Sadece beni SEV! çÜnkÜ yavaşça ölÜyorum Aklına gelince çağır çÜnkÜ yÜregimden ağlıyorum |
senelerdir kanayan yaradır bu Gözlerimden bir bir süzülen
yaşlardırbu Adını istesede silemeyen yüretirbu Benseni yıllardır unutamadım Senden uzakta bir garip gibiyim Çöldeyim sanki bir damla su veren yok Senle yaşıyom sen olmasanda Ben seni yılardır unutamadım Gözleride senin hayalin canlanır Beklerdi seni yıllaca bekle deseydin Birkez tutsaydın ellerimi baksaydı gözlerime Ben seni yılardı unutamadım Unutamam kapat ılmaz bir sayfadır bu Tek yaşama hevesim seni sensiz yaşaya bilmem Bu hasret |
Hani Bir Sen Vardın Içimde
Hiç Gitmeyen Hiç Bitmeyen Bir Sen Vardın şimdi Nerdesin Nerdesin Be Tatlı Gülüm Nerdesin Biriciğim Ruhum Bu Sensin Bedende Neyler şimdi Hiç Düşündünmedinmi Yeminlerimiz Vardı Hani Hani Sen Vardın şimdi Kalbimin En Derin Yerinde Olan Dönde çık Oradan Göz Bebeğimmm |
şu dünyada 3 köşesinde 3 damla göz yaşım var. biri seni ilk gördüğüm
yerde.biri seni seviyorum dediğin yerde biride sölemeye dilim varmıyor beni unut dediğin yerde........... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.