![]() |
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun?
Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın ******* kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim... |
....?????????????...
AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik ede |
Hayat Dedim Zor Dediler
Sevgi Dedim Paylaşılmaz Dediler Aşk Dedim Dünyadaki En Büyük Yalan Dediler Sen Dedim O Senindir Dediler Ama Yalan Solemişler ....:(( |
KORKAKLIK
Neden aşkı bıraktın yoksa sevemedin mi? Yoksa canını İnciltir diye mi korktun Yoksa başkasını sevdin ve gizlediğin için mi? Yok yok yok Senin korkun sevilip gün geçtikçe unutulman mıydı yoksa Anladım sen sevgiyi bilmiyorsun ve bu yüzden korkuyorsun İstersen sana sevginin ne demek olduğunu söğleyim Sevgi ve aşk iki dosttur ikisini de aynı kişide görürsen aşkı bulursun Aşk sevdiğin kadının her şeyde her zorlukta ve her mutlulukta yanında olama sı Elini tutması sana sarılma |
dünyamıdır insanı kötü eden.
yoksa insanmıdır dünyayı kötüleştiren. hangisidir hayatı zindan eden. dünya hep vardı dönüyodu. insan gelip geçici ozaman insandır hacminin küçüklüğüne bakmadan dünyayı kirleten. BU NE CÜRET.... |
aşık değilim sana seviyorum.
kusuruma bakma, ben hemen aşık olamıyorum. sevgimin gücü sağlamdır ama bunu içten söylüyorum.... |
Içinde öyle Umut Taşı Ki Onu Senden Kimse Alamasın;
Gözlerin Hep Gülsün; Mutluluğu Hep Sende Arasınlar; Ama Onu Kalbinde öyle Taşıki Gerçekten Seven Bulsun........ |
aşk ne demek bilmezdim ki
takii senle tanışana kadar seni o kadar seviyorum ki anlatamıyorum hayallerimde düşlerimde adının önemi yok benim için sen varsın ilk görüşte aşık oldum o güzel gözlerine o güzel gözlerine kıyamıyorum bakamıyorum senii sevmeye kıyamıyorumm aşığım haykırmak istiyorum istiyorum çünkü; SENİ SEVİYORUM |
B i Bilsen,
U gruna döktügüm gözyaslari, R üyami kabusa cevirdigi, C animi verdigimi, U nutamadim iste seni...bi bilsen sevdigimi.... BURCU seni seviyorum........ |
Seni seviyorum demek;
Sevgili için gerektiğinde ölüme giderken bile çocuk saflığında gülümseyerek gitmektir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.