![]() |
her yaprak
ayrılığı iyice sindirir beynimin dibine dibine her yalnız gezen kişi benim adeta git dediğini hatırlar gibi oluyorum tekrar tekrar hatıralar yok sen yoksun hayat yok en önemlisi seni seven bu benlik kayboldu yıldırımlarla dans eder *******i korkularım iki kat daha güçlü bastırır kalbimin üzerine öldürürcesine her yağmur damlası sana olan aşkımın sayısı her sel bastığında ise sen düşün? yeni aşklar yeni kişiler yeni şeyler yeni yeni yeni yeni yeni ben ne yeni bir |
Sevgim bir tek sanaydı,
******* boyu seni beklerdim sokaklarda.. Kalbim sıcaklığınla ısınırdı her sarılışında.yine sarıl bana. Bu kez kendimden eminim inan.aşkın içimde yandıkça benden hiç bir zaman gitmeyeceksin.... |
bir gün sordu sevgilim
aşk nedir diye zaman istedim ondan düşüneyim diye bir gün gördüm onu bir başkasıyla kulağına fısıldadım "AŞK IZDIRAPTIR" diye............ |
ya zamanından erken gelirim
dünyaya geldiğim gibi. yada zamanından çok geç seni bu yaşta sevdiğim gibi, ya herşey bitmiştir çoktan yada hiç birşey başlamamıştır, yine gecikmişim bağışla sevgilim, sevgiye on kala ölüme beş. |
bir bakış bir bakışa
neler neler anlatır bir bakış bir aşığı senelerce ağlatır |
Deniz dalgalı bugün,kendi içinde kavgası var herhalde..
Güneş ortalığı aynı kasvetiyle yakıyor. İnsanlar umursamaz tavırla yürüyorlar, Bir ben oturmuş düşünüyorum yeniden yaktığın bu yüreğin sonunu.. |
Seni Sevdiğimi Herkez Duydu Bir Sen Duymadın.koca Istanbul Ağladı
Isyanıma Bir Sen Dize Gelmedin Sevdiğim Bir Sen... |
açan gülde SEN
solan yaprakta SEN doğan günde SEN kızaran ufukta SEN neşede,alemde SEN herşeyde,heryerde.......... göz yaşlarımda bile SEN yalnız SEN// |
hürmete laik (anne)
en feci olay (ölüm) en üzücü şey (unutulmak) en acı şey (yanlızlık) en zalim şey (ihanet) en soğuk kelime (hayır) en sıcak kelime (seviyorum) |
ne uzaklık nede zaman ayırır sevenleri
yağmur,rüzgar,kar taneleri birleştirir onları kapatınca gözlerini,görürler birbirlerini tıpkı şu an seni gördüğüm gibi....... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.