![]() |
Bil ki; Senden NEFRET EDiYORUM...
Anla ki; Seni HiC SEVMIYORUM... Gör ki; Senden BUCAK BUCAK KACIYORUM... Fakat Su Bir Gercek ki; SENi UNUTAMIYORUM... |
sen hiç ölümü göze alacak kadar sevdinmi
ölümü hissettinmi bu kadar yakın uğrunda ölmeyi düşündünmü sevdiğinin yaşarken öldünmü ağlarken gözlerinden yaş yerine kan aktımı nefesin düğümlendimi yürürken bastığın yerler titredimi utancından hayata küstünmü acıdınmı kendine hayellerin yıkıldımı yarınlar için hayeller kurarken yarınları kaybettinmi hiç umutla bakarken ben bunların hepsini yaşadım artık duymak istemiyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ilk defa isyan eder oldum ölümü bek |
gitme yangınlar kentidir yüregim
gitme kalbim üşür sessiz karanlıklarda gitme gülüm beni bırakıp yaban ellerde gitme dediysem adam gibi yagmur gitme de diysem kızılırmak selviler boyu buyur cocugumuzun gözlerınde narcicegi ekmek gülerek seninle bir sair ölür benbenmiyim içimdeki dogum ürpertisini seccadeye götüren kimin kızıydı yüzü meryem yüregi verem olan hayalet hayalini bırakıyorsun o sarhoş balıkcıya denizlere dökülüyor sevdan ka |
Ne olurdu saadetlerin en büyüğü
İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim. Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanlıklarda bile uzanır bir el Kendiliğinden açar sabaha perdeleri Sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü Her zaman en güzel, her yerde eşsiz Sen yaprak, sen köpük, sen kuş tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük |
Boyutsuz bir sevda bu
zamanı yok mekanı yok sonu ne olur diye hesabı yok boyuksuz bir sevda bu korkusu yok |
bir deprem gibi girdin gönlüme.
fay hattı çizdin yüreğime. enkazlar bıraktın üzerimde. kalbimde sevgi devam etmekte. özlenmektesin hemde 8,4 şiddetinde....... |
Söz mü geçmiyor kara bulutlara
Neden suskunsun şu yanan dünyama Hazan olmadan bitsin şu hasretlik Kurudum artık yağ yağmur bağrıma Zaten yanmışım ta öteden bu yana Dökül ne olur bırakma zamana Çatlayan bağım içsin kana kana Kurudum artık yağ yağmur bağrıma Yeşersin bağım açılsın çiçekler Dalımda goncam kanadını bekler Susadım işte bıraksın o gökler Kurudum artık yağ yağmur bağrıma Sümbüller suskun melul melul bakar Eğilmiş güller güneş ile yanar Bağımda kimi görsem seni so |
Rötarlı oldu bana gelişin
Ağaç ettin beni yıllardır bu hayat garında Ellerimdeki çiçekler solmaya yakın Güldürdün yüzümü biraz geç de olsa Gelip geçenler de oldu senden başka Birisinin bile yüzüne bakmadım senin hatırına Gözlerimdeki bebekler dolmaya yakın Güldürdün yüzümü biraz geç de olsa Daha ne kadar beklerdin diye sorma Kalbim söz geçiremez olmuştu beynime son zamanlarda Dilimdeki seni seviyorumlar bitmeye yakın Güldürdün yüzümü biraz geç de olsa Geç de olsa,güç de olsa |
Kırılmış tahta kapının şimşir tokmağına
Gurbeti çok uzaklarda bırakarak uzattı ellerini... Solgun akşam güneşinin sızmaya çalıştığı avlu Süreyya ebenin 'müjde oğlan oldu' sözleriyle Hala çınlamaktıydı sanki Duvardaki nişte dededen kalma kuran Bir de babanın asker arkadaşının hatırası Doksan dokuzluk tesbih Yaşanmışlığın şehadetiyle sırlı ker*** duvar Anacığının özenle hazırladığı sedirlerde kalan dün öykünmeleri Sanki avlunun nihayetindeki odadan seslenecek Kaytan bıyıklı b |
Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve bende |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.