![]() |
sadece bi okul aşkıydı dallardan düşen sarı yapraklar gibi veda eddi
sadece bi okul aşkıydı rüzgarla birlikte yol alıp gitti sadece bi okul aşkıydı okulla birlikte dönmemek üzere GİTTİ......... |
seni sevdim
seni birden bire değil ,karşıma çıktın carpıldım gibi degil...öyle değil... nasıl yürür öz su dal uçlarında yavaş yavaş işte öyle sevdim seni usul usul |
ben sana ağlamıyorum
kaderime ağlıyorum sen bana değil kaderim bana gülmedi. sevmek yokmuş kaderimde ağlamak varmış talihimde ben sana değil kaderime küskünüm. sen ağlama kaderim ben ağlayayım sen gül kaderim ben sevdiğime kavuşamayayım..... |
huzur dolsun yüreğine
sevgiler biçilsin kalbine canlar yansın bedenine kimse ulaşamasın sevgine kimseyi sevme benim gibi kalbin kilitlensin ebedi içinde yaşa sevgini aynı benim gibi sana olan sevgimi....... |
Içimde Dügümlendi Yine Yoklugun
Hasret Dolu ******* Bitmek Bilmedi Talihim Kanla Yazılmış Sevdası Yarin Yalanmış Benim Gönlüm Yanmaya Mahkum Kılınmış Sevda Yolunda Can Vermekte Varmış Senin Bu Yoklugun Benim Canımı Alacak Bu Yerler Bana Sen Gelmezsen Mezar Olcak ömrüm Bitti Beklemekle Deryalarda Bir Kürekle Sevdalarda Ise Bir Yürekle özledim Seni Duy şu Artık Sesimi......... |
Anlıyorum şimdi Seni Sevgilim
Senin Nasıl Bir Insan Oldugunu Sende Nasıl Bir Aşk Oldugunu Bir Bir Sen Anlamadın Beni Olsun Sende Yaşana Bilr Tek Bir Aşvar Oda Iki üç Günlük Aşk Tipi Benim Gibi Aşkı Aşk Oldugu Için Sevenler Buna Aşk Demezler Aşk Bana Göre Ugrunda Canlar Verilip Canlar Alınırsa Aşk Ugrunda çile çekilirse Karşındaki Kişiyi Gözü Kapalı Seviyorsan Işte Aşk Budur Sevgilim Sen Bunu Bielmezsin Aşk Senin Gibilerin Agzında Sakız Olmuş Nice Sevdalılar Senin Gibi Leri Yüz |
Sana ne demeliyim bilmiyorum.
Güneşin desem batıyor. Gülüm desem soluyor. Sana canım demeliyim. Çünkü bu can seninle yaşıyor. |
kalbimin acısı bi türlü dindiremedim neden bilmiyorum
gökyüzüne baktığımda ise acım hala dinmiyo dinmek bilmiyor bi türlü sen söyle kalbim acımı nasıl dindirim sen söyle kalbim sen söyle gönlüm laftan anlar mı yoksa beni çaresiz mi bırakır........ |
Eskiler alıyorum
Alıp yıldız yapıyorum Musiki ruhun gıdasıdır Musikiye bayılıyorum Şiir yazıyorum Şiir yazıp eskiler alıyorum Eskiler verip Musikiler alıyorum Bir de rakı şişesinde balık olsam |
Her sey birdenbire oldu.
Birdenbire vurdu gün isigi yere; Gökyüzü birdenbire oldu; Mavi birdenbire. Her sey birdenbire oldu; Birdenbire tütmeye basladi duman topraktan; Filiz birdenbire oldu, tomurcuk birdenbire. Yemis birdenbire oldu. Birdenbire, Birdenbire; Her sey birdenbire oldu. Kiz birdenbire, oglan birdenbire; Yollar, kirlar, kediler, insanlar... Ask birdenbire oldu, Sevinç birdenbire. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.