![]() |
Bız Sadece Slm Verırdık
Gün Gecdıkce Konusmaya Basladık Sonra Arkadas Olduk Sonra Dost Olduk Ve Farkında Olmadan Baglanmısım Sana Bır Gün Geldın Yanıma Bır Sey Dıyecegım Dedın Bana O An Yüregıme Yenıldım Umutla Heyecanla Sana Evt Dedım Senı Dınlyorum Deıdm Sana Sevıyorum Dedın Bana Bır Anda Dılım Tutulmustu Sadece Gülümsedım Bak Buda Resmı Dedın Sende Gör Can Yoldasım Dedın Bana O An Kalbımı Kaybettım ıcımden Eyvahlar Cektım Sen Sevıyordun Ama Benı Degıl Baskasını Eyvah Dedım Tek |
Bir anlik heves olsa gelir gecerdi,
Bir günlük oyun olsa coktan biterdi, Alnima yazilmis olmasan, Kaderim seni coktan silerdi... |
Karanlik aksamlarda,
Umutsuz yarinlarda, Yanlizken uzaklarda, Gülmeyi sakin unutma! Sevdigin yaninda olmasa bile, Sevmeyi unutsan bile, Sevildigini sakin unutma! |
Gidiyorum buralardan,
dönmek yok sana söz! Ömür boyu kimseleri sevmek yok sana söz! Sendin her zaman canim, yine sen kalacaksin! O güzel gözlerini unutmak yok, sana söz! |
Uyuduğumda başlar asıl acı
Hayal meyal bir rüzgar öper saçlarını, uzaklarda sen. Görürüm,bilirim ordasın koştuğum kadar uzaklaşır gölgende sen. Yüreğimin,nefesimin sesi avazında sessizliğin Dokunmak isterim ellerim kalkmaz uzanmaz Haykırmak isterim burdayım diye sesim boğazımda düğümlenir. Yüzünü görmek isterim gece olur karanlığında inadın Saçlarını rüzgar öper kumsalı öptüğü yerde denizin Gördüğüm kadar yakın olursun oysa kıpırdayamam. Derin nefesler alırım yüreğim delirir yine doku |
Denize varmadan gordugum daglar,
bilmem arkamdan kim aglar, Penceremde birikince karlar, yok olur butun o varlar, Kimbilir kim gelir ardimdan, birkez bile ardina bakmadan, Gozler ufuka varmadan, gonulde gorulen ruyalardan, Hani o kiz varya gozleri hurmadan, hani o ses varya bulbul tunundan, geldi gitmez gonul basindan, Ey sen hani o gozleri kursun elleri pamuk, ey sen hani o opusu cennet tokati cehennem, Sensiz cole donerken her gecem, aklimdadir o bakis ve gulmecen, |
gidiyosun ardına bakmadan
bir elveda bile demeden ne güzel günler geçirdik şu kısa günde şu kısa ömrümde hayatımda geçirdiğim en güzel gün olmalı o günleri hiç unutmuyacağhayal gibiydi o günler ne güzel konuşur ne güzel eğlenirdik yanlız sen şimdi yoksunki kiminle güleyim kiminle ağlıyayım sanki zindan oldu hayat bana korkum seni kaybetmek deği korkum beni unutman güle güle güzel kız güle güle ---------------------HOŞÇAKAL-------------------------- |
Mevsimlere böldüm seni adını.Mevsimler geçti ama ılık bir yaz yağmuru
gibiydi gözlerin hala evimin her köşesinde.Sonra kışlar geldi senden kalma eski bir şarkıyı her dinlediğimde üşüyen kalbini hissttim adına niyet olmadığım kanlı şehrinde. Şimdi dostlar güneş bir daha gelmez diyo şimdi dostlar bir daha sevmez diyo yeniden saralım yaralı sevgimizi dostlara inat bir sevda gecesinde...! |
her yaprak
ayrılığı iyice sindirir beynimin dibine dibine her yalnız gezen kişi benim adeta git dediğini hatırlar gibi oluyorum tekrar tekrar hatıralar yok sen yoksun hayat yok en önemlisi seni seven bu benlik kayboldu yıldırımlarla dans eder *******i korkularım iki kat daha güçlü bastırır kalbimin üzerine öldürürcesine her yağmur damlası sana olan aşkımın sayısı her sel bastığında ise sen düşün? yeni aşklar yeni kişiler yeni şeyler yeni yeni yeni yeni yeni ben ne yeni bir |
Bak şehrin ışıklarını kapatmışlar,
Sokak lambalarının bir tanesini açık bırakmışlar, Ay ışığında tam takır boş sokaklar, Efkarlı *******den bir dahalar, Sokakta dolaşan aşk sarhoşları, Aşk acısı var her adım atışları, Ay ışığında bir başkadır muhabbet telaşları, Sanki gündüzündeki güneşi gecede unutmuşlar, Her ferde bir yıldızı gökyüzüne bırakmışlar, Ay ışığında cümbüş de denizde martılar, Gök yüzüne varırcasına kanat çırparlar, Sanki denizdeki dalgalarla yarış dadırlar, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.