![]() |
Zamansız gidişin üzdü beni
Yıllardır sakladığın sevginle Şimdi besle beni Yalnızlık dert olmuş belli yüreğinde Hadi konuşsana kocaman dilsiz yüreğinle Ben duyarım belki feryadını Sessiz çığlıklarını Yorgun kalp atışlarını Belki anlarım... Seslensene... Pişman olmadan seni seviyorum desene Sessiz *******i hıçkırıklarınla bozma Bırak onlar sessiz kalsın Sen sesini duyur sana Söyle sene Hadi söylesene Bir kere daha Seni seviyorum desene... Kocaman kalbinle Küçücük bir ses ver |
Biz bu dünya ya gelirken belirlenmişti mezarımız
Sebebimiz olmuştu aşk yaşamamıza Kalbimiz başka çarpmıştı aşık olunca Terk edilince öğrendik aşk için yaşanmayacağını Ve yalan aşklarda gördük gerçekleri ERKUT |
Ağlamak Gözden Süzülen Sudan Ibaret Mi?
Gülmek Yzün Degiştirmek Mi? Sevmek,sevdiğin Mutlu Olsun Diye Onubaşkasına Vermek Mi? Peki Sevdiginin Uzansan Tutacak Kadar Yakınında Ama Bi O Kadar Olmak Nedir Bilir Misin ? Ben Ne Oldugunu Bilemedim Sence Ne Bilebilir Misin?..... |
Bir gün geleceksen bana
Döneceksen Seveceksen deli gibi Gel Ölüm gibi zamansız gel Hiç ummadığım anda Her şeyin sonunda Sözlerin bittiği anda Bir uçurumun kenarındayken gel bana Gel de döndür beni ölümden Döndür beni ölüm yollarından Gel de kurtar beni ölümün koynundan Mutluluklar senin güzellikler senin neşe senin ömrüm senin olsun Derdi,tasayı gamı bırak bana Bir de baharları bırak Bırak baharlar benim olsun Her bahar gelişinde sen geliyosun çünkü aklıma Çünkü bir ba |
Takvimlerden bir gün daha düştü
Seni severek bir gün daha geçirdim Ben seni sevdiğim günlerin hesabını hiç tutmadım Kim bilir kaç gün,kaç ay,kaç mevsim,kaç bahar geçti Takvimlerden düşürdüğüm günler tüketti bedenimi Her gün bir çizgi indi yüzüme Her gün daha fazla yaklaştım musalla taşına Ama seni her gün sevdim Takvimden düşen her bir yaprak daha da bağladı beni sana Düşen her yaprakta sevgim daha da arttı sana Seni hala seviyorum hala bekliyorum Çünkü seninle yaşıyorum... Ama artık |
Gönül Bu Ne Ilacı Var,ne Aşısı ,
Tek Dermanı Aşk..... Zorlamadan Giri Veriyo Kalbine, Canının Burnunda Olan Yerine Ve Yaşamana Sebeb Oluyo.... Ama Zorlamaya Gelemiyo, Ve Bir Taraf Hep Kayıp Nedeni Meçhul, Ne Fayda Veriyo Bu Bedene Nede öldürüyo......... |
KIZLARIMIZIN NE BİTMEZ ALIN YAZISI
Nedir bu bayanların çektikleri, Töreler ön planda küçücük kızları, Et pazarında gibi, Ona niye sorulmuyor, Gönlün var mı ,? Kadınların hürlüyü nere '' de, Başlıyor nerede bitiyor, Töre deyip susturuyor, Genç beyinleri yok ediyorlar, Ölmeden mezara diri, diri sokuyor, Kızların değeri yok, yok... Hâlbuki anaları da bir bayan, Analar ağlar durur yüreği yanar dağlar, Sözü geçmez bebe dediğine, Elbette o erkek baba'dan öyle görmüş, Niye |
Alo...!
Alo değişinle beni gökyüzüne Uçururdun, Hayallere dalardım Seninle saman yolunda Aşkımızı doyasıya yaşardım Yıldızdan yıldıza atlar Ay'a salıncaklar kurardım Sabahlar olmasın diye Saatleri geri alır Gecenin uzun olmasın sağlardım Gökyüzünde seninle olmak için Ay'ı sıkı, sıkı tutar Güneşe dur, dur derdim Sabah olduğunda Sen gidecektin Bense Bense yine sensiz kalacaktım Sensiz bir gün Sabahtan akşama kadar Koskoca bir gün Anla beni sensiz ben Ruhsuzu bir bed |
Nerelerdesin,kokunu alamıyorum,
Yokluğun huzur vermiyor,inan dayanamıyrm. Sensizlik başa bela,çıldırtıyor adeta. Nereleresin gülüm,kokunu alamıyorum. Kaçıp gitmek çare ise,gelme bir daha, Yüreğindeki ateş bensiz sönecekse, Kahırlanma,ağlama, Bilki,sen bensiz yapsanda,ben sensiz yapamıyorum, Nerelerdesin gülüm,kokunu alamıyorum. Odamdaki güller sen gibi kokmuyor, Duvardaki resmin sana benzemiyor, Yokluğunda anıların bana yetmiyor, Nerelerdesin gülüm,kokunu alamıyorum, Sensiz bu beden |
Gönlümden yüreğime aktın bir kere sevdim de sevgimi sana veremedim.
Neyazık ki ben yolu yarılamıştım sense yolun başındaydın. Olmazı aşkı yaşamıştım ben sende. Oysa o kadar istedimki seni seninle yaşamayı. Kimin ne dediğini duymadan aldırmadan seni seninle yaşamayı. Ama sen bende hiç olmadın ki. Hep bir adım uzaktın bana biliyordum kalbimin kapılarına zincir vurmuştum. Benim sevgim yetmedi yetemedi kalbini sevgiyle doldurmaya yada istemedin yada korktun sevdiğim beni sevmeye. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.