![]() |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
çocukken sen vardın,yaşanmış biri vardı
sokaklar senin ayaklarının izi var hala caddeler öksüz kalmış senin yokluğunda çiçekler küsmüş sana gittin diye sen hiç olmadın yer gökyüzün mavi prensi, hıçkırıkların sevdası hüzün yolların bekçisi sana yakıştımı gitmek. söyle yürek nasıl dayanabilirmisin? sana gel desem sesimi duyabilirmisin?gökyüzün hüzün melegi neden gittin simdi sana kar yagacak ,yagmurlar göreceksin, bulutlar siz sarın benim birtanemi, üşümesin hiç hüzünlenmesin. |
BİLİYORSUN,ben seni kelımelerle anlatamayacağım kadar çok sevdim..Ki
bu sevgıyı taşa versem dile gelir,mermeri sevsem erirdi.Ve herşeye rağmen,bana tattırdıgın bütün acılar için sana karşı minnet doluyum.ÇÜNKÜ SEVGILIM acının bile bütün renklerini senin sayende öğrendim. SEVGILIM::::: |
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım... |
kelimeler boğızmda düğümlü
seni anlatmaya kelimelerin gücü yetmiyor her seyde sana ait bir seyler buldum. hayatımı sana sevgi dair çoksey doldurdum. seni gibi olmadı birseyler eksik kaldı. anladım sen benim canımdın sensizlik ölüm hangi kapıyı çalsam sana ait bir seyler vardı. her gün öldüm sen olmadın senelere gücüm yetmedi seni unutmaya güüm yetmedi .sarkıydın sen bende birtanem senizlik işte boynumu büken bu oldu birtanem. hangi kapıdan seni bulacagımı bilmiyorum. |
senden bu ilk ayrılışım
senden ayrılmam ayrılamam kararın beni yıktı SENDEN VAZGEÇEMEM |
kalp hırsızım nerdesin ellerini tutamıyorum.
hep dualarda senvarsın hangi sokagın hangi cadesinin kaldırımında yürüyorsun zaman unutturmayı başaramadı bizim sancagımızda hangi çocuk var seninle izledigim korku filminin tadını bulamıyorum.hani sen bendenhiç ayrılmayacaktıntın.sözün vardı aynı sokakda yıllar sonra koşacaktık seninle mideler sen sonra aynı olmadı. kalp hırzım.hep gülünü bekledim o sıcacık içten gülüşünü matematik te hesaplamayı hiç beceremem seneleri hesaplamak zor gelir ban |
elveda deyip hayatından çıkmayı
senin kadar kolay söyleyemedim..... arkama dönüp gitmeyi senin gibi beceremedim.... başka çarem kalmasada bu aşk için yaşadıklarıma saygımdan.... gözerine bakarak dinmeyen fırtına ardından fısıltıyla gelen en son sözüm olur ELVEDA..... |
bir tesadüf eseri bulmuştum seni
güvenmedim sadece oyundu benimki... kim ne derse desin inanmaz umursamazdım bir daha yürekten candan sevmeyecektim... ah ben yine yanlış yaptım seviyorum desem kendimi sevmiyorum desem boşuna.... güven olmayınca aşkta sevgide olmazmış derlerdide inanmazdım.... kendini üzme doğru kararlar al sevenin halınden sevenler anlar... sevme insan oğlu nankördür alır götürür seni biinmeyen uzaklara.... anladım ki birtanem ne senden bana yar nede benden sana eş olur |
Baskın
Yedik Daha İlk Karşılaşmamızda Sevginin Yıllardır Beklediğimiz Hep Beklediğimiz Beklenen Sevginin İlk Karşılaşmasında Bakışıyla Tüm Şarjörlerini Üzerimize Boşaltan Sevginin Katledildiği Faili Meçhul Sevgiler Dosyasına Fişlenen Bir Ömür Boyu Hiç Silinmeyen Boş Mermi Kovanlarına Arıların Petek Yaptığı İçine Sevgi Balı Kustukları İnsanların Kusmuklarıyla Kaplanmış Mermi Kovanları Oysa Biz Neler Hayal Etmiştik Sevginin İlk Karşılaşmasında |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.