![]() |
Bakır
İletken Tellerle Parmaklarından Bağlı İnsanlar Geldiğinde Sisteme Karşı Verilir Yavaş Yavaş Sistemli Bir Şekilde Sisteme Uyum Elektriği Coslanmış Yüreklere Gürkan Kaya |
Emanet yaşıyorum bu dünyada
Bedenim, ruhum, kalbim hep senin Emanet yaşıyorum bu evde Seninken, seninleyken kalbim Ben başka kollarda başkası için nefes alıyorum Bedenim başkasına kiralık Bütün benliğimle sendeyken Başkalarını mutlu etmek için savaşıyorum Ruhum seni isterken Ben ruhumu insafsızca kandırıyorum sevmiyorum diye Birden kalbim ayaklanıyor İsyan çıkarıyor bedenimde Ve çığlık atar gibi sesleniyor bana ONSUZ OLMUYOR diye... |
Günbatımı
Gibidir Seninle Ayrılık Tıpkı Güneşin Göğe Vedasındaki Sonlanmayan Elveda Gibi Gürkan Kaya |
Hayatımızda
Oynadık Üç Maymunu İşimize Gelince Gördük Duyduk Konuştuk İşimize Gelmeyince Ne Gördük Ne Duyduk Ne Konuştuk Sustuk Kilit Vurduk Dudaklarımıza Harç Döktük Kulaklarımıza Kepenk Çektik Gözlerimize İşlendi Yüzlerce Faili Meçhul Cinayetler Çiğnendi Milyonlarca Masum İnsanının Hakkı Döküldü Galonlarca Cesur İnsanların Kanı Biz Ne Bir Şey Gördük Ne Bir Şey Duyduk Ne Bir Şey Konuştuk Sustuk Bir Ömür Boyu Satılmış Hayatlarımızda |
yanılmışım beni seviyosun sanmıştım
yanlış kişiymişsin benim için ama artık herşey için çok geç benden ayrıldın mutlumusun ben seni çok sevmiştim sen ie beni sevmemişsin yanılmışım beni bırakmas senmıştım benden ayrıldın ama ben seni çok seviyorum benden ayrılmana rağmen çok canımı yaktın |
Poyraz yemiş gibi yüreğim şimdi
Yorgun, kırık, bitik Sen gittiğinden beri böyleyim ben Daha çok dost oldum *******e Tek sırdaşım oldu içki şişeleri Boşalan kadehlerde aradım seni Sigaraya başladım bilsemde beni senin gibi bitireceğini Ama yılmadım beklemekten Bilsemde geri gelmeyeceğini Her köşe başında arıyorum yinede gölgeni. |
İlk
Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Hisseder İnsan Son Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Kalır Geriye Arta Kalan Yaşanmışlıklardan Avuntu Gürkan Kaya |
Sizler Yatağında
Mışıl Mışıl Uyuyan Sizler Bir Gün Düşündüğünüzde Bir Başkasını Bir Daha Uyuyamayacaksınız Mışıl Mışıl Kendinizden Vazgeçip Asıl Düşünülmesi Gereken İnsanı İnsanlığı Farkettiğinizde Eğer Farkederseniz Gürkan Kaya |
Allahima yalvarmakta olan su gönlüm,
Ellerim, diilleriim heb senii diiliiyor! Bu gönül sensiiz yapamiiyOr! Dön gel artiik sevdiigiim.. Senden baskasini hak etmiiyOr bu kalbiim =) Yüce Allahiima hergün dua etmekdeyiim! Sebebiinii sOrarsan eger? Allahtan biir tek diilegiim sensiin be sevdiigiim! Gururumu herseyiimii biir kenara biiraktim! Senii seviiyOrum demekten.. hiiç utanmadiim! Neden utaniiyiimkii? Sevmek suç mu? be sevdiigiim! suç mu?!!! Vazgeçemem senden, Sevmiis bulundum artik |
seni tanımadan önce aslında ben değildim
Seni tanıdıktan sonra Bendeki bensizliğin sen olduğunu anladım k..ra |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.