![]() |
Aşk Bir Kere Yaşanır
Mutluluk Iki Kişiyle Yaşanır Sevgi Iki Kişiyle Yaşanır Bunlarda Sensiz Asla Yaşanmaz |
Ben sana mecburum bilemezsin,
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum. Büyüdükçe büyüyor gözlerin, Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum.. .................................................. ............ Gözlerin gözlerime değince, Felaketim olurdu ağlardım. Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım... AĞLAMA SEVDİĞİM DÖNERİM BİRGÜN... |
seni yazdım sahildeki kumlara
ismini fısıldadım içimdeki duygulara sordum dalgalara gelsin dedim, yeter dedim ve sen yanlızca birtanem dinlediğim şarkılarda duyduğum dalgalarda sigaramın dumanında bir hayal olup bir özlem olup kaldın seni sordum sevdalara içimdeki korkulara gönlümdeki arzulara günler geçti sen gelmedin birtanem |
Seni bekliyorum....
Camdan bir an önce ayrılmadın? Sen gelirsin diye... En sevdiğin yemekleri En sevdiğin müziği açtım.. Günler geçiyor Umut yenilmesi gerekirken Daha çok büyüyor... Umutsuz olmam lazımken.. Pozitif bakıyorum yaşama.. Seni Bekliyorum... Hadi gel sevgilim Yaşanmış herşeyi silmeyelim? Sen benimsin.. Ben senin... Boşa silmeye çalışma silemezsin Hata ben de değil... Sen de.. Kendin geleceksin Kırmızı güllerle özür dileceksin ...Hadi... ...Seni Bekliyorum... |
mutluluklar
Seni seviyorum demek Çözüm değilll Artık seni bırakıyorum Mutlu ol??? Özgürsün.... Seni sevmek ?? Günahsa azapsa Ben çekerim Sen çekme Ben ağlarım. Ben yanarım senin için Yeter ki!Ssen mutlu Ol yeterr.. Umarım mutlusundur İlk Göz Ağrım... |
dualar ettim aşkımıza
hiç bitmesin diye hep kortum gözlerinden nazar deyecek diye inan uykularım kaçıyor elveda diyeceksin diye ismini yazdın kumsallara tatlım diye yalvardım dalgalara silmesinler diye inan uykularım kaçıyo gideceksin diye |
Seviyorum desem
En güzel sensin desem Nazikce yanına gelsen İsmini söyler misin Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl söylesem sana İlk harflere baksana |
Gurbet Derdı Büktü Belımı
Bagladı Elımı Kolumu Sasırmıs Kalmısım Dostlar Yolumu Dertler Gelır Bana Tane Tane ############################# Bulamadım Bunca Sene Bır Durak Kurudu Göz Yaslarım Akmaz Oldu Bak Gönül Dılı Neler Söylüyor Bak Sende Dınle Anla Tane Tane ######################## Felek Cektı Benı Cetın Hesaba Dınletemedımkı Ben Sözümü Sana Olurda Bır Gün Gelırsen Bana Yollara Gül Dökerım Tane Tane |
Dudakdan Kalbe Bır Yol Varmıs
Orada Benım Sevgım Yatarmıs Kalbın Sanırım Bende Kalmıs Sımdı Ver Dersın Kalbımı Gerı Ama Cok Gec Artık Verememkı ########################### ıste Yaktı Kül Ettı Benı O Sendekı Delı Sevgı Görmez Ettı Gözlerımı Tüm Yasakları Cıgnettı ######################## Ben Gızemlıydım Ben Hep Gızlenırdım Bırtek Bu Kuralları Sana Karsı ısleyemedım Kalbıme Söz Gecıremedım |
Dört Mevsım Gecsede Beklerım Senı
Yıllar Gecıp Gıtsede Beklerım Senı özlemın Tükettı Yüregımı Hasretın Yaksada Beklerım Senı Beklerım Bırtanem ömrümce Senı ########################### ınankı Derbeder Oldum Yolunda Hıcranın Yakıp Durur Canımda Sakın Sakın Yıllar Boyu Benı Unutma Gelecegım Elbet Bır Gün Yanına ############# Sabrederım Ben Sımdı Hersey O Güzel Gelecek Günler ıcın Degılmı Ben Sabır La Beklerım Beklerım Bırtanem Senı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.