![]() |
Zamanım...
Toprağın suya, bedenin bedene. Duyduğu haz nasılsa, Yaşamıma anlam katan bir bütünlüksün sen Ey zamanım . Zamanın içinde huzur. Sevgiliye hayata olan arzu,yaşama sevinci değil midir. Aşkın, sevginin olmaması nasıl bir anlamsızlık olacaksa Zamanımın içindeki karanlık ruhumun huysuzluğudur. Yüzüme vuran yel, Tüylerimin diken,diken olması, Sevdiğim kadın aklıma geldiğinde kalbimin daha hızlı atması Dostlarımın gülen yüzleri,işimin sıkıcılığı. Nasıl, hepsi bir anlam hepsi ayrı birer sevgiyse. Zamanımın içinde varlığınla oynaşan ben. Sana çok alıştık. Ey insanlık. |
Zamanlar...
Demirden parmaklıklar. Aşka namzet hatıralar Bir sürü nedenler. Garipsemiş hallerim Nağmeler, nağmeler. Uçsuz bucaksız yollar. Bir ömre bedel anlar. Çevirmişim en mutlu zamanlarımı. Sıkıca sarılmışım Sen olsan, olmasan. Yaşanacak yaşamaya değer zamanlar. |
Zehir
Zehirlisin sen. Zehrini attığın kalpler Senin aşığın. Sen Çok çarpıcısın. Kalbin kurşun geçirmez Zehirden etkilenmez. Surların var senin. İçinde saklı yüreğin. Kaderinden kaçamazsın. |
Zerdalem...
Bir turku gıbıdır aşk. söylendikçe dillenen. ve bir masal gibidir aşk. anlatıldıkça yücelen. ve bir esintidir aşk her zaman hiç dinmeyen. ve sen bir aşksın aşka gönul vermiş hiç durmaksızın yeşeren, bir tohum. Zerdalem....... |
Zevcem...
Farzı misal Kızıla boyadım akşamlarımı Şimdi yanımda olmalıydın zevcem ulu dağda akşama kocaman bir sitem unuttun beni... deniz,mehtap ay ve sen farzı misal içim çekti gece gizlice uyurken _______öptüm seni deniz, mehtap ne de ay. en güzelisin sen... istanbulda bir semt tepeden. senin gözlerinden görsem boğazı, beşiktaşı, kara kartalımı. farzı misal hani kanlıcada içtiğimiz çayları. düşündüm de. her Allahın günü günün akşamı bıktırır beni içimdeki sıkıntı çok özledim seni.! .. _________Zevcem. |
**Kırlangıç kanadında aşk...
Kırlangıçlar çiçek açmış sordum aşkı sarı çiçeğe yüzüme vurdular seni yaprağımda gül açmış kurumuş yıllara nazire ağzından öpmeli seni aşk heybetli solma yüzünün suyunu içtiğim kokusu dinmedi nefesinin seni kutsadım ölme dirilt beni...... der ki; hep salınacak aşklar, varsın gönül haykırsın belki boğazında düğümlenen bir derdi vardır... kırlangıçlar çiçek açmaz amma yuvalarına çiçek taşırlar... mis gibi aşk kokar tenin, rüzgara karışan kadınsı kokunu özledim yar.... ölme dirilt beni...... 08/11/2005 Zeki Arlan |
*Dönence...
Gece rüya ay her yer duman is siz kimsiniz sadece bir yüz görümlüğü asıl olan duygu söz kelam hatırlar mısınız zaman şimdi yeniden doğma vakti ben farzı misal sevdim sizi aşk ömrün neresinde siz aşkı bana tarif eder misiniz... bir ufak celal öfke hani içimden geldi bir gül kırmızıyı bilir misiniz is tek arzu ihtiras aşk şehvet ölmek mi lazım sevebilir misiniz.... sus ku düşün ce sadece fırtına gerisi göğe kalmış yağmalısın ömrüm mevsim dönence... türküler bizim dir yaraya merhem misali. tütün basılır aşklara duman misali... Zeki Arlan |
*Gitme
Gitme dur yüreğimde. oraların akşamlarına sitem burada bir aşk var seninle çoğalttığım sen bana aşk sen Kadın... Zeki Arlan |
Kavuştur BİZİ...
Ölü kuş doğar yuvasında kanatları tüy ‘den hafif _______bahtı ayrılık kavuştur bizi serçe kadar ömrüm tutsak ve ah lı ayrılık korkusu sarmış tiz varalım yeni sabaha kurumuş gül kokusu her yan efkara benzer suratlar süratle geçti zaman ölümün yüzü soğuk doğurgan ayrılığı zaman temizler aşkı şiirler eksik fırtına medcezir kavuştur bizi... Zeki Arlan |
*Sevmek...
Akar suyun yatağına çiçeğin rüzgara insan oğlunun soluduğu havaya olduğu gibi midir beklentisiz sevmek... yoksa ben mi bilmiyorum... aşk olmayı nice nedensiz ayrılıklara yüreğimdeki aşk dan sebep... Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.