![]() |
GAYEM
Destan yapıyorsam kendim için değil ülkem içindir. Sevgilime değer veriyorsam aşkım içindir. Onu sevdiğimi söyleyemiyorsam, Bilinki hasretiyle öldüğüm içindir. Bir destan yaptım ülkemi yaşatacak, Bir şiir yazarım herkesi bana aşık bırakacak, Bir yazı yazarım beni dünyaya anlatacak, Bir hayat yaşarım beni ölümün önüne atacak. Severek seni yaşarım kalbimin baharında, Kavuşamassak şu öldüğüm vatan uğruna, Olsun be gülüm üzülme ağlam |
ayrılığın acısını çekerek binleeeeerce kez ödedim bu şehirleri bu
sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim şu an ne haldeyim ne dertdeyim nerden bileceksin be GÜLÜM onun için son dileğim seni son kez ölmeden göreyim |
Sen çekip gittiğin gün
Kara bulutlar saracak biliyorum Bir gölge gibi hayalin hep yanımda olacak Bomboş duvarlarda bile seni göreceğim Ellerimi ellerinden kayıp gitmesine izin verdiğin çıkan bir rüzgardı ya İşte her rüzgar çıktığında ben o güne lanet okuyacağım Her gece dua edeceğim Bana yaşattıklarını seninde bir gün yaşadığını görmek için Gezdiğimiz yerlere gideceğim acı vereceğini bile, bile Ama yüzleşmekten korkmayacağım Belki bir gün pişman olacağını bildiğin halde gidiyorsu |
çok Gezmistim, Zamanında Gönül ülkelerinde. Ama Bir Tane Insan
Görmedim, Insan Gölgelerinde. |
Aynalardan korkar oldum?
Bakamıyorum yüzüme! Suçlu gibi? Kaderimin kurbanı oldum, Duygularım kölesi, Aynaya bakamıyorum.. Gözümdeki yaşı göremiyorum.. Bir an oldu kendimi kaybettim? Aynaya baktım, Aynada bir kız, Mahzum bir kız, Yüzümdeki çizgiler, Yılların getirdiği yorgunluk.. Aynadan kaçtım? Bu ben olamam.. Duygularımın kölesi olmuş Umutsuz bir var ayna da Bu ben olamam.. Hayır.. Eksiden bir kız vardı severken, İsmini kalbime yazan, Söylemeyen... Sempatik bir kız... |
Sana sevdamı anlatamam?
Anlatmak istesemde başaramam Ne olur.. Sorma bir şey bana, Kendime saklarım sevgimi, Ölümüne giderim.. Yalnız kalacağımı bilsem de! Sevdamını arkasında dururum! Karşılıksız olsa bile ******* boyunca ağlar Kimse belli etmeden Sana sevdamı anlatamam Anlatmak istesem de Başaramam.. Ne olur! Sorma bir şey bana Yalvarırım.. Seni buraya ben çağırmadım ki? Sevgimle ilgili talepte bulunmadın ki! Gözlerinde ki yaşın sebebi senken... Sana telefon açma |
bir garip aşk benimkisi
ne sana söyler ne vaz geçerim bir garip aşk benimkisi unutamam dertlerime içerim unutmak istedim başaramadım düştüm bu aşk girdabına kurtulamadım aslında,aslında sevdiğim ben bir korkağım bir garip aşk benimkisi anlayamadım |
sen bu satırları okurken ben çok uzakta olacagım sakın aramaya kalkma
sende kaybolursun göz yaşlarım denizin dalgası olur sürükler seni sahile sahildede bulamazsın sen beni hiç bulmadın ki o anda bulamazsın ben ne vazgecilmezim! ne erişilmezim ! ben sadece senin ortaya cıkardıgın SERSERİNİN biriyim |
Bu büyük aşkımız
Sonsuza kadar sünsün Gülümüz solsada Aşkımız hiç bitmesin Hayatımda yalnız seni sevdim Başkasını sevemem Ecel bizi ayırsada Aşkımız hiç bitmesin Eğer bir gün ölürsem Son sözüm bu olsun Seni sevdiğimi herkez bilsin Aşkımız hiç bitmesin |
insanlar yalan gelirdi gözlerime,inanmaz,güvenmez duymazdım...
aşk sözcükleri aptalca gelirdi kulağıma ,duygulanmaz,hissetmez,gülerdim... zaman çok uzun ve yavaş gelirdi bana ,,bitmez çekilmez bu hayat derdim.... her yer sıkardı beni ,gökyüzü dar gelirdi özgürlüğüme... taa ki seni tanıyana kadar... şimdi tüm insanlar değil ,tek sen gerçeksin bende....aşklar saçma değil,deli gibi aşığım ben de,zaman çok uzun gelirdi ya bana meğer nekadar da kısaymış nekdar hızlıymış senleyken tutamadığım bu k |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.