![]() |
o yokken hiç koşmazsın geçiimde gidiim demezsin...
ama o yanımdayken,o ellerimi tutarken,o beni öperken ,o gözlerime bakarken ,o bana geleceğimizden,hayallerimizden bahsederken...koştura koştura geçersin önümden, bide içinden kıs kıs gülersin bilirim ... niye bunu yapıyosun kahpe!! hadi kır zincirlerini,değiş artık be zaman ... o varken yavaş geç,o yokken çok hızlı geç,git..hadi be zaman yap bi kıyak....değiş artık,, onu benden ayıran yollar gibi olma sende... ama sende haklısın SEN ...KAHP |
Gülerken gözlerinin içi parlardı,
Ensesinde toplardı hep saçlarını, Bir kat daha güzelleşirdi bu haliyle. Utandığında yanakları kızarırdı, Bir gülüşü vardı, dünyalara bedeldi. O koklanmayı bekleyen bir güldü sanki, Herkesin sevdiği, kimsenin kıyamadığı. Bir sevdaydı o, adına şiirler yazılan Bir melekti o, insana aşk şarkıları söyleten. Bir çıkıp bir kaybolurdu, Ne arar nede sorardı kimseyi. Mutluydu ,umutluydu, Beklentileri vardı hayattan. Kimse girmedi hayatına . Kimse giremedi ha |
Söyleme ne olur!
Kalbim dayanmıyor, Aklım almıyor, Düşündükce ruhum eriyor. Neden bu ayrılık? Aşıktım ben sana, Alışmıştım kokuna, Alışmıştım sıcaklığına. Yıllardır beklediğim sendin, Seni seven bendim, Neden bu gidişin? Sende sevmemişmiydin. Gönlün başkasınımı sevdi. Kim unutturdu sana sevgimi? Kim ağlatmak istedi gözlerimi ? Kim sökmek istedi yüreğimi? Güvenmiştim sevgine. Sevmiştim seni delicesine. Bağlanmıştım körü körüne. Kulak asmamıştım kimseye. Gönül bu, unu |
Özledim seni, sesini,gülüşünü,her şeyini.
Beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirmisin? Vakit geçmezmiş gibi olur, Günleri sayarsın hatta saatleri tek tek. Takvimde günler işaretlidir, Çok zordur birini beklemek. Ve bir erkek için bunları anlatmak.. |
Anlaşılmaksızın sabahlara,
Seni yaktım karanlıklarda. Umuttun benim için. Simsiyah odalarda. Söyle seni sevmiyorum de, Hiçte sevmedim de, Alay ettim seninle de. Ne olur susma birşeyler söyle. Şiirlerimde seni yazdım, Sayfalara sığdıramadım. Bir andamı bitti aşkın? Hiçmi gönlünde yer bulamadım. Kolay olsa atardım içimden, Almazdım geceme gözlerini, Bakarken boyalı duvarlara Düşünmezdim, görmezdim her yerde seni. Dumanlandı gözlerim şimdi, Senin içinse sadece bir hevesti. |
Dile getiremediğim duygularım var
Kendime bile söyleyemediğim korkularım Savurmuşum kelimeleri düşüncesizce Savurmuşum bana döneceğini bile bile. Neler gördün bilmiyorum Ne duygular tattın duymak bile istemiyorum Kendime acıyorum Sana mahkumum anlatamıyorum. Biliyormusun en çok neye yanıyorum? Başkasını sevdinya, Düşündükçe kanıyorum. Çok bencilim, çünkü seviyorum, Seni birtürlü unutamıyorum Başkasına bıraktımya seni, izin verdimya buna, En çokda kendime kızıyorum Sonu böyle olmam |
İşte itiraf ediyorum!
Seni seviyorum. Hep yollarını gözlüyorum, Ne zaman gelecek diye bekliyorum, Telefonun dibindeyim, belki arar diyorum. Her gün resmine bakıp hasret gideriyorum. Ayıp değil, günah değil, Seni seviyorum Aramızda denizler ,dağlar olsada, Kavuşmam zor olsada sana, İşte yine söylüyorum , Seni seviyorum. |
Yalnızlığın sesi dinmiyor kulağımda,
Sanki o anı fısıldıyor, ''hoşcakal'' deyip gittiğin, Bittiğim,tükendiğim anı. Şimdi uzaklardasın Hiç bilmediğim diyarlarda. Bense yalnızım. Karanlık odamda. Kolaymı sanıyorsun ayrılığı, Onca paylaşılanları bir kenara atmayı. Kolay değil canını bırakmak, Kolay değil senden ayrılmak. |
Kim anlar halimden,
Kim sorar beni bugünümden, Sonu gelmişken herşeyin, Kim başa döndürebilir sevgiyi yeniden. Yerim kalmamışsa gönlünde, Kalmamışsa adım aklında, Ne desem, ne yapsam boşuna. Sonu gelmişken herşeyin, Gelmişken herşeyi söyleyecek yerim Sana olan sevgimin artık adıda tadıda başka sevgilim. |
1999
Seni gördüğüm o ilk gün Söyleyemedim duygularımı Anlatamadım hislerimi Çıkaramadım aklımdan seni Unutamadım o gözleri Unutamadım o gülüşü Unutamadım o güzeli Unutamadım seni 2007 Ve üstünden yıllar geçti Sana sevgim ilk günkü gibi Uyutmuyorsun hala beni Şimdi biz iki sevgili...:) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.