![]() |
Oldu
Mu? Sensiz Hayat Oldu Mu? Gürkan Kaya |
Nedir?
Onurlu Bir Komutanı Çok Sevdiği Kadını Desdemona'sından Böylesine Uzaklaştıran Ölümsüz Tutkusal Aşkını Şüphesel Katile Çeviren Elleriyle Okşadığı Boynunu Elleriyle Sonverdiren Yaşamına Gürkan Kaya |
Ne Zaman
Bir Tren Görse Kaldırır Başını Yemyeşil Otlaklardan Dayanamaz Bakar Ufukta Kaybolana Kadar Son Vagonun Silüeti Öküzün İlk Aşkından Geriye Gökyüzüne Yükselen Dumanlar Ve Öküzün Aşkına İthafen Burnundan Çıkarttığı Acı Böğürmeler Gürkan Kaya |
Öyle
İndim Ki Yüreğinin Derinliklerine Aniden Vurgun Yedim Birden Gürkan Kaya |
Bir Sevdim
Bir Sevmedim Anlayamadım Gürkan Kaya |
Karanlıkta
Yaşayan Karanlık Düşünceli İnsanlar Çıktıklarında Bir Gün Aydınlığa Bakabilecekler Mi? Karanlık Düşüncelerle Aydınlığa Aydınlık Düşüncelere Geçebilecekler Mi? Karanlık Düşüncelerden Aydınlık Düşüncelere Olabilecekler Mi? Mutlu Aydınlık Yarınlarda Olabilecekler Mi? Umutlu Aydınlık Düşüncelerle Yoksa Kalacaklar Mı? Aydınlıkta Karanlıkta Kalacaklar Mı? Yine Eskisi Gibi Aydınlıkta Karanlık Düşüncelerle Karanlıkta Kapk |
Çalmasaydı
Ateşi Tanrılardan Ne Yapardı İnsanlar Ateşsiz Yarınlardan Gürkan Kaya |
Senden
Bana Yar Olmadı Senden Bana Yara Oldu Yüreğime Gürkan Kaya |
Seni Doyasıya Koklamak İsterim
Seni Doyasıya Yudumlamak İsterim Seni Kaybetmek Değil Seninle Uyanmak İsterim Gürkan Kaya |
İlk Dokunuşunda Sevginin Bedenine
İlk Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Hisseder İnsan Son Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Kalır Geriye Arta Kalan Yaşanmışlıklardan Avuntu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.