![]() |
ARAMIZA GEÇMEZ
UZUN CAMİ MİNARESİ BİZİ ANCAK AYIRIR BAKIRKÖY TIMARHANESİ SEVGİLİM BEN SENİ İNEK GİBİ SEVDİM SENSE BU SEVGİYİ KATIR GİBİ TEPTİN SEVGİLİM AŞKINLA BAŞIM BELADA SENİ DÜŞÜNÜRKEN UYUMUŞUM HELADA Yönetici Notu : Okuduğum zaman yüzümde tebessüm yarattı. Sizinde bu tebessümü yaşamanıza binaen onay verdim. Selam ve Sevgiyle. |
Yüreğimin içinde kocaman yer edindin sen.
Hayattaki boşluğumu dolduransın artık.seni bekliyormuşum sanki uzun zamandır... İki sene oldu biliyorum ama hala ilk günkü gibi sana olan heyecanım. seni seviyorum seni seviyorum diye haykırmak istiyorum beni duyabilecek herşeye,herkese... Bana aşkı yaşattığın için sana ne söylesem azdır. sen benim koruma meleğimsin,herşeyimsin... sen olmasan ne yapabilirim nasıl yaşarım bilmiyorum... |
İnce beyaz leylaga benzeyen... Nazık elın sıcacıktı
elımde Ben bu leylagı yavascacık operken Sordun bana ask varmıdır? Benımde bundan suphem ah sevgılım İnanmadan soylemek elımde degıl Sustum evet var deseydım o zaman Soyle nedır deyecektı süphesız Hayalımde sondu hemen bır umman Hayalımde dalagalandı bın denız Sustum evet bılmıyorum o nedır Bir hal varki heyecanlar getırır |
ağlamk için gözlerden yaşmı akmalıdudaklar gülerken gözler
ağlamazmı? sevgi sadece güzele bakmakmı? çirkin bir göz tatlı bir söz insanı bağlamazmı????????? |
Ağlama Birtanemm..Birgün Çekip Gidersem O Güzel Yüzüne Veda
Edersem..Ağlama Birtanem..Ağlama..Ayrılık Saatı Calarken..Gözlerin Resmime Elveda Derken Olurda Beni Birdaha Göremezsen..Ağlama Birtanem..Sakın Ağlama..üzülürsünn belki biran olurda teselli ol o güzel anlarla..Vereyim Resmimi Kalsın Hatıra Ağlama Birtanem Ağlama Yasak Aşktı Yaşadığımız Gün Gelirde Ebediyen Ayrılırız .Belki Birgün Mahserde Kavusuruz..Ağlama Birtanem Ağlama... |
gülüm derdim sana gül kadar güzelsin diye,
ölüm derdim sana seni sensiz yasattin iciin, zülüm derdim sana bu yüregime aci cektirdin icin, ömrüm derdim sana bi ömür seni sevdigim icin, burcum derdim sana adini kalbime gömdügün icin, ELA Gözlüm derdim sana o güzel gözlerine baktigim icin, ... |
yıldızım oldun *******imi aydınlattın
güneşim oldum içimi yaktın. gün geldi gülücüklere bogdun. gün geldihıçkırıklarımın sebebi oldun. iyi kötü derken seni rüyalarımda buldum. rüyalarımda bazen iki kanatlı peri oldun. bazende seni erkeklerin yanında buldum. kanter içinde uykularımı bozdun. unutma benim için ilk ve sen oldun, artık benim yanımda yoksun. mutluluklar senin hüzünler benim olsun. iyilikler senin kötülükler varsın beni bulsun |
nasıl ki ana bir ceylan,
vurulan yavrusuna taaa yürekten yanıyorsa, bende sana öylesine. kızıl bir gerillanın at sırtında gece demeden gündüz demeden koşarak, azgın denizlerdeki dalgalar gibi coşarak, bastığın toprakları parmak parmak, kokladığın çiçekleri yaprak yaprak aramaya çıkacağım. senin geçtiğin yollardaki bütün aynaları ters kapattım ve kendime bir yıldız yaptım. bu öyle bir yıldızki, ne dokuz gezegenin onuncusu, nede insanın insanlık duygusu çöz çözebilirsen. kimse çözem |
Atar Mı Bu Kalp Sen Olmasan
Feryad Eder Mi Sen Duymasan Ne Olur Sevgilim Kaçma Benden Yaşar Mı Bu Can Sen Olmasan Hangi Can Benim çektigim Acıyı çekti Hangi Kalp Seni Benim Ki Kadar Sevdi Hangi Yürek Uğruna ölmek Istedi Ne Olur Sevgilim Son Kez Dinle Beni Hangi Can Benim çektiğim Acıyı çekti Hangi Kalp Seni Benim Ki Kadar Sevdi Hangi Yürek Uğruna ölmek Istedi Ne Olur Sevgilim Artık Tut Elimi Güler Mi Yüzüm Sen Olmasan Biter Mi Hüzün Sen Kalmasan Ne Olur Sevgilim Kaçma Benden |
Sebebini bilemediğim
Kırık dökük zamanlarım var Sevmenin tadına varamadığım zamanlar Ayak sesleri var kulağımda Ayırt ettiğim beklediğim bir tek seninki Seni düşünürüm Gecemi aydınlatan gözlerini bir de Sat beni zindan *******e Daha çok aydınlanayım Yarım kalmış çığlıklar Aşkın ben yağmalar Saklamadım sevgim biter mi Yaşadığım acılar diner mi Beklediğim ******* gelir mi Senle olmadan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.