![]() |
Beni benliğimden çalan imkansızım .
Esirin oldum ansızın. Hala sürüyor aşk sızın, Seni sensiz yaşadım. Aldandım gözlerine Tahammülüm kalmadı yalan sözlerine. |
Matem Tutan Yüreğim.
Ebruli Gözlerin. Lanetlenmiş Yüreğin. Teselli Arayan Ellerim. Eskimeyen Sana Olan Aşkım. Mutsuzluğa Hapsedilmiş Kalbim... |
Bir sen varsın
Işık sacan etrada delice Bir de ben varım ki Anlamı anlamsızlıktan doğan puslu bilmece Bir sen varsın Yüzü gülen beni görünce Bir de ben varım ki Sevgiden anlamaz cahili hece Bir sen varsın Yüreği dağlar delen minik serçe Bir de ben varım ki Serab-ı kaplan,ürkektir kendince Bir sen varsın Anlatamadiğim cümlelerce Bir de ben varım ki O cümleleri isteyen sadece Hep sen,sen dedim ya güzelce Aynı soyler mi ki bu dil öldüren melek gelince? |
her aşk yeni bir aşkın heycanıdır derler
oysaki ilk aşkın heyecanı başakadır çünkü sen benim ilk göz ağrımsın gözümü ilk açtığımsın güne seninle başladım seni düşünürek sabahları getirmeye çalıştım. ........................ derslerde bile aklımda sen wardın sürekli ismimizi yazardım kağıtlara seninle buluşcağım günlerde tatlı bi telaş sarardı beni ne giysem,nedesem,napsam diye düşünürdüm bütün gün ilk aşkın heyecanı gerçekten çok başkaymış seni hala sewiyorum kimseleri yerine koyamadım |
(G)ülmek yakın...
(A)ğlamak uzak... (M)utluluk yakın... (Z)ulüm uzak... (E)llerimizde kopmamaya... (M)ahkum olsun... |
gurbetin zorlukları arasında
elimde birtek yırtık resimin olmasada bu sevdanın up uzun yolunda gece gündüz gitmeye razı olsamda yetti artık benim bu hasret canıma son deminde yaşıyorum haytımı dert deryasında verecegim bu canımı silmişim gözümden zaten ben bu dünyayı |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Ender gÜnlerdir
çaresizlik vurur bir anda Hani gitmek istersin gidemessin Kalmak istersin kalamassın Bişileri değiştirmek ister Ama o gÜcÜ kendinde bulamassın Yanlışları görÜrsÜn,doğrusunu bilirsin Ama olduğun yerde dönÜp durursun Kendi çevrende bir daire çizer gibi Daireyi bÜyÜtmek istersin Yapamassın bÜyÜttÜğÜnÜ sanırsın BÜyÜk bir yanılgıyla aynıdır daire Yaşam ile ölÜm arasındaki o ince Hassas çizgi gibidir bazen çaresizlik ölÜm acılarını simgeler çoğu zaman Yaşamsa umudun |
Uzaklardan gelen bir sesle uyandım
Sabahın ilk ışıklarında seni aradı gözlerim Fakat sen yoktun içime bir hüzün çöktü sevgilim Oysa ne güzel dalmıştım o güzel gözlerine Hayallere dalıp güzelliğini yaşıyordum Oysa şimdi yoksun yanımda sensizim Ufka dalmış gözlerim seni bekliyorum Ne olursun bekletme beni dön artık sevgilim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.