![]() |
sana cesaret vermesin caresiz kalışım
şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın bir gün pişman olup beni ararsın unutma ben o artık eski ben değilim Ben değiLim sana şarkıLar yazan Ben değiLim hasretinLe yanan Ben değiLim yokLuğunda ağLayan Unutma ben o artık eski ben değiLim... ...by_karamsar |
Sen şiir ol ben şair
Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı Ne sen sev ne ben ağlayayım |
Son kez anacağım seni bu gece
Son kez olacaksın dudaklarımda Son kez döküleceksin dudaklarımdan Bu sana son haykırışım olacak Son yalvarışım Çekip gideceğim ,son kez tek başıma Senden kalanları yakacağım Bir cılız alev, bir kibrit çöpü tutuşacak Koskoca bir mazi yanacak Acımıyacağım bu kez Bakmıyacağım göz yaşına Seni kalbimdeki mezara gömeceğim Her yıl dönümünde, geleceğim baş ucuna Dualar edeceğim, ellerimi açarak Gözyaşlarımla suladığım toprağına kapanacağım Beni |
Bir Firtina eserdi deli deli,
GözÜnden akar yaslar seli, Gurbet yaraladi dostum beni, inan cok özledim seni! Bahari beklerken kisa döndÜm, ölmeden topraga gömÜldÜm, Hatira defteri oldu su gönlÜm, inan cok özledim seni! Derdimi anlatmaya zaman kalmadi, Gurbet beni benden aldi, Hasretin kollari beni sardi, Inan cok özledim seni! |
seni gördÜgÜm an dökÜlÜr
o gÜzel sözler senin için dudaklarım kurusada yanar haram ******* oldu bana her şey o gÜlen yÜzÜne o bakan yÜzÜne hasret bıraktın beni gÜlÜm yanıyorum yanıyorum bu gecede ben sevdama yanarım ben gözlerime aglarım her anımda her gÜnÜmde seni anlatamadım kimseye anlatamadım gÜlÜm anlatamadım seni kimselere aglama gÜlÜm aglama bir gÜn gelirim sana anlatırım sayfaları her zaman hadi durma gel artık sevdigim gel |
Bir Sevda çiçeği Yeşeriyor
Gönlümün Kıyılarında Yüreğimi Sarıyor Anzısın Bu Sevda Bulutu Hayalin Gözlerimin önünde Gülüşün çıkmıyor Aklımdan Bakışların Seni Bende Bıraktı Her Yanım Da Sen Durup Düşünüyorum Seni ******* Boyu Bana Seni Anlatıyor Yıldızlar Gözlerinin Hasretindeyim Yüreğim Boşluklarda Seni Sayıklıyorum Söylemediğim Bir şey Var Kelimler Takıldı O Akşam Içim De Haykırdım Gökyüzüne Seni Sevdiğimi...... |
Güneş Doğuyor Sabahın Ilk ışıklarıyla
Denizler Yine Bulutların Maviliği Ile Dalgalanıyor Rüzgar Esiyor Yönünü Bilmeden Sebepsizce Yine Yapraklar Dökülüyor Bir Mevsim Daha Geçti Ben Yine üzgünlerdeyim Gözlerimde Canlanıyor Anılar Bedenim özlüyor O Günleri Bir Rüzgar Gibi Geçiyor Içimde Yaşadığım Her An Dalıyorum Sonunu Bilmediğim Bir Zamanda Hayallerimle Beraber Yaşıyorum O Günleri... |
Yine Bilmediğim Yağmurlardayım
Yalnız Dolaşıyorum Boş Sokaklarda Alışmak Zor Sensizliğe Ne Güzelmiş O Günler Seninle Bir Rüzgar Gibi Esip Geçtin Hayatımdan Kaç Bahar Oldu Kaç Mevsim Geçti Kimbilir Sensiz Hala Her Yanımda Izlerin Var Silinmeyecek Bakışların Bitmeyecek Sevgin Gönlümde Hiç Unutmayacağım Gözlerini Adın Hep Aklımda Sen Hep Yüreğimde Olacaksın... |
Olsaydın Bir Bahçe
Olurdum Bir Bahçıvan Ne Güzelde Bakardım Ben Bahçeme Ben Sana Su Verirdim Susuzluktan Çatlamış Kurumuş Toprağına Çatlakların Suyla Dolana Dek Budardım Kurumuş Dallarını Düzensiz Yapraklarını Güzel Kalana Dek Toplardım Bahçendeki Yabani Bitkileri Otları Taşları Böcekleri Sana Zarar Vermesinler Diye İzin Vermezdim Hiç Kimsenin Sana Dokunmasına Seni Koparmasına Açtığında Güller Bahçende Dünyanın Tüm Renklerini Sunardım Sana Olmayan |
Tüm Kadın Şairlere İthafen:
Şair Olmak Kadının İşi Değilmiş Sözde Kadın Gitsin Çöreğini Böreğini Yapsın Erkeğinin Karnını Doyursun Makyajını Yapsın Erkeğine Güzel Gözüksün Cilveli İşveli Yürüsünde Yürürken Yolda Erkekler Görsün Biri De Görüp Aşık Olsun Aşkından Şair Olsun Şiirler Yazsın Salına Salına Giderken Böreğini Çöreğini Makyajını Yapmış Cilveli İşveli Kadına Sanki Kadınların Da Aşık Olm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.