![]() |
GÜzellikler sen'le geliyor bana,
Hayata gÜlÜmseyen sensin. Yaşama sevdam,Ümidim GÜzellerden gÜzelsin. Sen olunca havalar gÜzel, Ayak seslerin bahar mÜjdesi. BÜlbÜllerin nakaratıdır ismin GÜzellerden gÜzelsin. Saçların bir deniz'in dalgası, Saf ve berrak. Bir çiğ damlası gözlerin... GÜzellerden gÜzelsin. Sen gÜlÜnce açar papatyalar, Nergizler sen'le bÜker boynunu. YÜreğimi kaplar tebessÜmÜn GÜzellerden gÜzelsin. Hayat daha diri senin'le, Sevmek da |
Ruhum,
Yine yalnızlığın kıyılarına demir atmış Yine gözüm ufukta Gelecek bir gemiyi gözlüyor gözlerim Titrek ve buğulu sözlerim Ama biliyorum ki o gemi hiçbir zaman gelmeyecek Ya da gelemeyecek Yani yine kaderime boyun eğip senin hayaline sarılıp içimi ısıtmakla teselli bulacağım Biliyorum çok istesemde olmayacak Bir fırtına bir rüzgar çıkacak O gemi denize sense kalbimin sana ayrılan en gizli köşesine bir daha çıkmamak üzere çakılacaksın Kilit üstüne kilit vurup kalbim |
Özledim bir tanem inan ben seni
Bana bakan o deniz misali gözlerini Ne olurdu gitmeseydin bitmeseydi bu rüya Ellerimi açıp yalvarıyorum dönmen için allaha. Şimdi nerelerdesin benle degilsin Zaten hep uzakmışsın bana bunu gönlüm ne bilsin İnanmıştı sevgine o vefasız yüregine Gittin işte bak sonunda bir başımayım ben yine. Demekki yalnız ben sevmişim inanmışım aşkına Güzel yüzlüm derdim sana çok özledim anlasana Bir sesini duymak bile yeter mutlu olmama Ne olursun kopma b |
beni unutmak ıstedıkçe,
bır sızı saplananacak şuracığına, kalbina bir burukluk çökecek, iki sevgiliyi gördükçe, sen kaçtıkça hatıralardan, anılar yakana yapışacak.. bir sigara yakacaksın yarı pişman, ben gireceğim düşlerine, gözlerinden iki damla yaş akacak, beni hala sevdiğini, itiraf edemeyeceksin, yedıremeyeceksin erekekliğine... bir gün , cekip gideceksin buralardan, unutmak ümidiyle, deli divane olacaksın gun batımlarında, gözlerim dikilecek karşına , bir cift namlu gıbı, a |
Bir Karanlık Sardı Buraları,
Göz Görmez Oldu Dağları Taşları, Elimizde Silahımız,gövdemizde Kamufilajı Mız, Düşman Kacar Biz Kovalarız. O Karanlık Gecenin Kilidi Asker Mermileriyle Aydınlanır, Düşman Hem Ateş Eder Hem Saklanır, Kara Toprak Kutsal Görevini Tamamlayan şehitlerle Kaplanır. Burası Cehennem,burası Gurbet Ağlama Annem Sil Göz Yaşını Ağlama Ne Olur Mekanım Cennet üzülmeyin,indirin Düşmanın Dik Duran Başını Bu Vatanın Evladı,bu Sancak Askeriyiz Siz Ağlarsanız Biz Baş |
düşünüyorum, beni bırakıp gidişini adaletsizliği secişini!
düşünüyorum, sana olan sevgimi bana gösterdiklerini! düşünüyorum, başkasını sevişini elleri secişini! düşünüyorum,gösterdiğin karşılğı kalbimdeki acıyı! düşünüyorum,olacakları düşüneceğimi bilseydim...hiç düşünmezdim baştan seni, |
Sevmek Varya Sevmek Insana ıkadar Acı Veriyorki Insannın Aklını
Başından Alıyor Bizde Sevdik Bizde Sevirdık Ama Siz Sevdımıse Ihanetlık Etmedık Bu Dünyada Sevmeyen Yalan Konuşmuş Olur Aşk Bir Sudur Icmeyen Yoktur |
seni ne kadar çok sevdiğimi
bile bile gittin ellerimi uzattığım an arkanı döndün yardımına muhtaçken gittin ben şimdi sensiz sabahlara kadar seni düşünüyorum unutmaksa çok zor neden gittin neden reddettin bilmiyorum tek bildiğim seni deliler gibi seviyorum beni sevmesende seninle olan arkadaşlığımızı özlüyorum şimdi seni değil eceli bekliyorum çünkü seni ölümüne sevdiğimi gör diye |
aşk; koskocaman bir yalan bazen.cölle düşüren bazen de dağları
deldiren kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren aynada yaşlanan yüzünü seyreden aşk;koskocaman bir yalan boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran elimdeki kadehin içine bir parca kan damlatan ve o kadehde yüzmesini bilmeyeni yüzdüren aşk; neden diğe her sorulan soruya yanlış cevap veren resimdeki görüntüyle hayalere daldıran bir parca umut isteyen aşk; ne sensiz olur nede senle ded |
İşte gidiyorum...
Bir şey demeden... arkamı dönmeden şikayet etmeden hiç bir şey almdan bir şey vermeden yol ayrılmış görmeden gidiyorum...ne küslük var ne pişmanlık klbımde yuruyorum sankı senın yanında sesin uzaklasır her bir adımda ayak izi kalmadan gidiyorumm.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.