![]() |
Aşka Giden Yollarda Bu Dikenler Kutsal
Sivastan Bir şair Gelir Adı Murat Aşklardan Yedigi Tokatlara Inat Ayağa Kalk Yaz Bir şiir Daha Murat Murat Olur Sevgisi Gönlünde şiirler Yazar O Karanlık *******de Dikkat Et Dostum Burası Kahpelerin Yeri Yıkılır Karşımızda Yüce Daglar Benim şiirlerim Aşka Dostum Dostum Aşka Murat Mı Olur Sevenler Yigit Olur Yari Için Canlar Alır Kutsaldır Yazdıgın şiirlerin Geldi Bekledigin Zaman Artık Gerisi Aşka Kalmıştır Seni Satan O Zalim Yarin Hesa |
Ben sana mecburum bilemezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski istanbul mudur? karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur |
Garip bir hisle açtım bu sabah gözlerimi.İçimde tarifsiz bir korku
vardı.Belki de gördüğüm rüyanın etkisinde kalmıştım.Bir an oturup düşündüm.Ya bugün hayatımın son günüyse?Daha da korkuttu bu beni.Korkum ne ölmek nede yarını yaşayamamaktı. Korkum;Dün gece gözlerimi sana,seni sevdiğimi söylemeden kapatmamdı! Korkum;Gözlerimi son kez kapatırken,bu dünyada gördüğüm son şeyin sen olmama ihtimaliydi. Korkum;Seni yalnız bırakıp gitmekti! Korkum;Sana söz verdiğim gibi ömrümün sonunda dek h |
Israr edip zorlayamam artık seni..
Ağlayışlarımla acındıramam kendimi.. Seni ömür boyu bırakamm yeterki bekle beni.. Sende sev beni,bn nasıl sevdiysm seni. Sende özle beni,her saniye özlediğim gibi seni. Sen gittiğinden beri zehir oldu hayatm.. Anıların tekrar canlanması masal olmuştu, Siliyorum sanmıştım herşeyi.. ama olmadı silemedm aklımdan hayalini.. Gözlerimi kapatsam,etrafım aydınlık. Sende seviyorsun beni dön artıq.. Gel barışalm işte.. Boşuna BiTanem BU ÇİLE... |
Ask cok zor,
insanin icini yakiyor, yeni bir sayfa acilmiyor, ask öyle birseyki vazgecilmiyor!! Yeri gelir güler yeri gelir aglarsin, bazen kendini yanliz sanarsin, galiba beni sevmiyor, ask öyle birseyki vazgecilmioyr!! Bazen askin adini koyamazsin, ama onsuzda yapamazsin, kafam alak bulak oluyor, ask öyle birseyki vazgecilmiyor!! Bazen iki arada bir derede kalirsin, neyin yanlis neyin dogru oldugunu anlayamazsin, bedenin aciya dayanamiyor, ask öyle birseyki vazgecilmiyor |
nehirler yarışır,cağıldar gözlerinde o nehirler benim nehirlerimdir
aşk kiazar azar benim yerimdir üşüyorsam ,sokaktaysam,yanlızsam gözlerin ey yâr benim evimdir /vurulup düştükçe,düştükce seni sevmekten caymayacağım gece insin,el ayak cekilsin gelip kapında ağlıyacağım!/iyiki bu sestesin dünyayı ısıtan nefestesin bir haydut gibi gezinirim kapında kalbimdeki tutuşan ateştesin rüzgarlar savrulur,uğuldar gözlerinde o rüzgarlar benim rüzgarlarımdır aşk ki azar azar benim yerimdir susgunsam, bozguns |
Madem bu kadar büyük aşkımın bile sende sonu var
Varki çekip gittin Ayrılıgın , hüznün niye sonu yok ? Yönetici : Belki kısa ve duygu tabir-i caizse az ama vurguladığı anlam(lar) çok güzel... |
sevenin gönlünde umut olmasa
hayal neye yarar düş neye yarar sevilmekten yana hiç şansın yoksa talih neye yarar sans neye yara içine sıgmayan efkarın varsa kadeh neye yarar mey neye yarar teselli ettikte avutmuyorsa eyvah neye yarar ah neye yarar |
merhaba acıların babası yüreğimi kıran bir zincir gibi ansızın gidişin
beni yok etmeye yetmedi kendinide yitirtin be insafsız...bir daha adını anmayacağım sesini duymayacağım kadere rest cektim,ölümü haketim ama hiç bir zaman unutma; isyan etmedim...havaya kalmaz şerefe kalkar kadeh dediğinbense içiyorum şimdi rüyamda ne yapalım şerefine içilicek kimse kalmamış dünyada!...sevginin kim olduğu hiç önemli değil sarhoş ola bildikten sonra hangi şişeden içtiğine kim bakar. |
sen :karlı dağlarında acmış çiçeksin sen:çiçekli kırlardaki kelebeksin
sen:hiç bir zaman yakalayamadığım sen: eşi bulunmaz kanatsız meleksin ben:olsam senin için bi bal arısı ben:koynuna girsem bi gece yarısı ben:konu versem kalbinin üzerine ben.olsam yüreğinin diğer yarısı. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.