![]() |
oysa;
hiç,bir bakışa karşılık vermeden bir sonraki bakışa üç nokta konulup devam edilemezdi.yaşanmış herşeyin yüz tersi ile itip yaşamamışlıkların peşi sıra koşmak sığıntı aşkların en mahrem yerinde mıhlı yapabilecekleri en mucizevi şeydi. oysa; çantasına sadece yüreğini koyup gitmek... yüreksilerin yapabileceği en yüreklice şeydi. |
yaktın yüreğimi
bıraktın beni acı çektirdin ebedi mutlu oldu mu bedenin yanlızlığı tattırdın kalbimi darattın beni ağlattın mutlu oldu mu bedenin kalbinin kölesi yaptın beni kendine yalvarttın hayatıma acıyı kattın mutlu oldu mu bedenin.... |
Dağlarda Yol Olsam Tek Yolcum Sen
Kırlarda Bal Olsam Tek Arım Sen Denizde Gemi Olsam Tek Yolcum Sen Ve Bulut Olsam Yağmurum Sen Olur Musun? Gülüm... |
Eğer
Gideceksen Bil Ki Bir Daha Dönmeyeceksin Eğer Döneceksen Ne Diye Gideceksin Gürkan Kaya |
Bir
Buz Ne Kadar Da Heybetli Durur Suyun Üstünde Bilmez Ki Kendinin De Kısa Bir Süre Sonra Su Olacağını Gürkan Kaya |
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları
koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle. |
dualar ettim Allah'ım dönsün diye
ağlayan gözlerim gülsün diye nedensız ayrılık sebebım olur eğerkı dönmesen geriye |
Şimdi yanımda olmalıydın
Sana, Sarılmalıydım doyasıya Hissetmeliydim mis kokunu Öpmeli koklamalıydım seni Hasret acısını çıkarırcasına seni çok özledim bebeğim |
bir rüyadır seni sevmek
canı canana eklemek karanlıkların esiri olmuş mahsum kalbimi sana vermek senden aşkı dilemek sevdaya seninle dalmak bir rüyadır canan seni seviyorum demek bulut olup yağmak damla olup kalbine düşmek dönde bir şu aşığına bak rüyası olmuş seni sarmak tepeden tırnağa senin olmak yıldızlara göğsünden bakmak ölümdür ersoya sensiz yaşamak tut ellerimi aşkım hasretlik bitsin hakkımız değilmi birbirimize kanmak e.patanoğlu... |
Dunyanin Duzeni Bu Seven Mutlu Olmazmis seven Mutlu Olsaymis Bu Dunya
Kurulmazmis G____ A____`a Kanmis Cennetten Elma Calmis Tanridan Sevenlerden Ocunu Boyle Almis Sen Uzulme Sevgilim Mutluluk Bize Kalmis Zaten Bu Dunya Perde Oyuncular Masalmis!!!! seni Cok Seviyorum Askim!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.