![]() |
Bİr GÜn Bende Yoklara KariŞacaĞim,
Yok Olmadan Önce VarliĞimi Hİssetmek Onu YaŞamak İstİyorum, Ama Yapamiyorum, Bu Yol Bana Çok Uzak Siniri Olmayan Bİ Yol. HİssetmİŞ Olsaydim YaŞamiŞ Olsaydim BenlİĞİmİ, Duyuracaktim Herkese Hayatta OlduĞumu, ÖldÜĞÜmÜ Zannetmesİnler , Bu Delİ YÜrek Bu GÜÇlÜ Beden ÖlÜr MÜ HİÇ. Belkİ Bİ Ara Toprak Olacaktir Ama Olmadan Yararim Olacaktir Dostlarima Benİ Örnek Alanlara… |
MERHABA DÜNYA BEN GELDİM
HER ŞEYDEN HABERSİZ NE OLACAĞINI, NE OLACAĞIMI BİLMEDEN. FAZLA MERAKLIYDIM BU BOŞ SAÇMA DÜNYAYA GELMEĞE, GELDİMDE NE OLDU. BİR ZAMAN SONRA GÖRDÜM Kİ, TEKRAR GİDİYORUM, TEKRAR TEKRAR ÜZÜYORUM ÇEVREMi, GÖREMEDİM KENDİ CENAZEMİ. SADECE ÇIĞLIK SESLERİNİ İŞİTEBİLİYORUM, VE ADIMI ANIYORLAR BİR YANDAN. BU SESLERİ DUYMAMAK ELDE DEĞİL. BEN BU KADAR MI KIMETLİĞDİM? HAYATTA BU DEĞERİ BU KIYMETİ GÖREMEĞEN BEN DEMEK Kİ: İNSANOĞLU ÖLÜNCE DEĞERİ KIYMETİ ANLAŞILIYOR KİM |
biz gidiyoruz senden
topladık pılımızı pırtımızı gidiyoruz ses çıkarmadan usulca kedi gbi sinsi çnkü kahkahalarını duymaya tahammülümüz yok artık rahatsın özgürsün çünkü biz gidiyoruz senden üçüncü bir kişi olmayı kaldıramadık kandırılmak bize göre deil biz gidiyoruz senden.. haketmediğin bir sevdaya yakıştırmışız seni oysaki belkide gülüşünün saflığına kanmışızdır sözlerinin berraklığına gözlerinin cennetine neden sonuç önemli deil çnkü biz gidiyoruz senden |
birbirimizi sewerken,
herşeyimizi paylaşırken, ben seni daha çok sewerken sen arkana bakmadan, elveda demeden GİDİYORSUN... beni sewiyordun, şimdi başkasını SEWİYORSUN ben bunu KABULLENEMİYORUM kalbime ANŞATAMIYORUM o öldü DİYORUM AMA ONU İÇİMDE SAKLIYOR yAşAtIyOrUm..... ve seni hala çok SEWİYORUM... |
Kendimi bulurum gözlerinde
Bakınca bana yüregim yanar O esrarlı gözlerde... samimiyet,sevecenlik,aşkın anlamı.. gözlerinde gizlidir sevgili.. Benligimi sarar hep o esrarlı gözlerin.. Bazen bir bebek gibi masum, Bazende tanınmayacak kadar yabancı.. İlk bakışta takılıp kaldım gözlerine Sevmeyi o gözlerde ögrendim ben İlk heyecanı,ilk tutkuyu o gözlerde gördüm Sevgili.... Ve adını koydum o gözlerin beni yakan o gözlerinin kendimden alan o gözlerin.. ESRARLI GÖZLER'in... |
sensiz geçiyor her günüm
sensiz geçiyor... gel desem, gelmiyiceksin biliyorum... neden peki? neden dönmüyorsun? neden yine gözlerime bakmıyorsun?? neden yine bana gülmüyorsun? neden bei unutsun diyorsun? unutmıyıcam biliyorsun çok merak ediyorum yaşadıklarımızdan sonra bunu nasıl söyleyebiliyorsun??? |
aglama gozyasların yuregıme akar
korkma *******ı yanında degılım belkı aama senı ızlıyorum . sana bakıyorum senı koruyorum ben dokunuyorum sana hıssedıyosun bılıyorum sesımı duyuyosun elımı tut sımdı mınıcık ellım kapa o komur gozlerını dal uykuya bak yanındayım hadı gor ruynda benı hadı.. uyu bıtanem ben sılerım gozyaslarını ben aglarım.. |
SEN MENİ SEV, MEN SENİ..
sen meni sev, men sevi sevim sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim glasik aşk neyse onu yaşiyah. Ya da sevme haberin olmasın Men sana sevdalanıp dolaşim Platonik eşk neyse onu yaşiyah. Sevdada oturah, yiyah içah El ele olah, gan kusah Tombilik eşk neyse onu yaşıyah. Eyle sevah ki gara sevda olah Araplara benziyah gapgara olah Gara eşk neyse onu yaşiyah. |
O kara gözlerinde,kaybolmuşum ben senin sevda
yellerinde,savrulmuşum ben senin aşk ateşinde,kavrulmuşum ben gel etme KARA GÖZLÜM sende sev artık. O kara gözlerin beni,hayata bağlar senin yokluğun benim,içimi dağlar senle gülen gözlerim,sensiz kan ağlar gel etme KARA GÖZLÜM sende sev artık. o kara gözünle baktın içimi yaktın |
Giderken yanında yüreğimi de götürseydin keşke,
Sana yük olmadan kenarda bir yerde dursaydı, Yeter ki senin yanında olsaydı, Bedenim bu yağmurlu şehirde kalsaydı, Ama yüreğim senin yanında olsaydı, Hiç olmazsa şimdiki kadar acı çekmezdi, Şimdi benden çok uzaktasın, Ne benimle aynı havayı ne benimle aynı toprağa basıyorsun, Ne ellerimi tutuyorsun nede gözlerime bakabiliyorsun, Bu yürek sensiz yaşar oldu yaban ellerde, Buna yaşamak dersen tabi, Sadece kefene sarılmış gömülmeyi b |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.