![]() |
gecenin osiyah karanlığında
bir senin gözlerini seçtim onca kişinin arasında BİR SENİN GÜLÜŞÜNDEN ETKİKENDİM BİR SENİ İZLEDİM ZAMAN GEÇTİKÇE ALEVLENİYORDU İÇİMDEKİ ASKIN BÜYÜYORDU BİRSEYLER BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR KALBİM YANLIZSENİN İÇİN ÇARPIYORDU UNUTMUŞTUM HERSEYI HEPSİNİ UNUTMUŞTUM KİMSE YOKTU O AN AKLIMDA KENDİMİ BİLE UNUTMUŞTUM SENİ İZLERKEN GÖZ GÖZE GELDİĞİMİZ ANDA HIZLANIYORDU KALP ATIŞLARIM.... BAKTIGIM HER YERDE BİRTEK SENİN GÖZLERİNİ BİRTEK SENİN GÖZLERİNİ GÖRÜYORDUM |
Yine sensizim bu gece gönlümün Sultani,
yine seniz aci cekiyorum derdimin dermani. Ellerin isitirdi kalbimi, nefesin costururdu icimi. Ama nerde? Simdi yoksun!... Bensiz oralarda üsüyormusun? Yada mutlumusun? Aklina ben gelince,deli gibi gülüp geciyormusun? Sen yoksun,yalnizim!.... Ama bana ne lazimsin.... Nede cok isterdim sana simdi Askim demeyi, göze alip,yemin ettim seni bir ömür boyu sevmeyi.... *******i dalga olup vuruyorum sahillere, senin icin bu canimi veririm,hemde seve se |
Işıklar södüğünde
Lodoslar estiğinde Onu ilk gördüğünde Vurulursan bu AŞKTIR.. Elini tuttuğunda Yüzüne baktığında Onu ilk öptüğünde Utanırsan bu AŞKTIR.... |
yokluğum suya yazı yazmak kadar zor sensizlik ölüm kadar acı varlığın
yaşam kadar kutsal,sen nefes kadar önemli,canım kadar değerlisin,dostluk gülü dikeniyle avuçlamaktadır.kan içinde kalsada ellerim kucaklamaktır,dikenin acısını gülden soramazsın,dikeni var diye gülden kaçamazsın |
giderken al götür kalbimi
içinde bir ümit kalsın istemem ben hasretini tattım severken birşey söyleme veda ederken en büyük ateşler yansın içimde en büyük dertler kalsın benimle teselliye muhtaç garip gönlüme birşey söyleme veda ederken |
vakit tamam! sus artık...yalanlarını kendine sakla...daha fazla üzme
seni seven kalbimi...bin parcaya böldüğün yüreğimi bir daha kulanmamak üzere bir köşeye fırlatıp atıyorum.beklentilerimi öldürüyorum birer birer..seninle kurduğumuz hayaleri yırtıp atıyorumsenden son isteğim sus!konuştukca kelmelerin ok gibi saplanıyorkalbime...sevilesi canımı yok ediyor kirletiyor şimdi lütfen sus! |
yarim deli yarim
gidiyorsun işte bir selam vermeden arkana dönmeden yarim deli yarim seni görmesem çıldırırım gündüz gece seni düşünüp hayallerim yarim deli yarim sen olmasan hayatımda maholurum kahrolurum yarim deli yarim....... |
Bu güne dek
En güzel sen geldin başıma Tatlı bir bela: hiç gitmesini istemediğim bela Öğrendim senle yürümeyi Lütfen bırakma ellerimi Tatlı bela |
Senin gözlerindir beni benden alan.
Ellerini tutmak sonsuzlukta ve sensizlikte yürümek istiyorum seninle. Ne kadar karanlık olsa da bu dünya, yinede gözlerim seni sevecektir. İçindeki mutluluktur beni hayata bağlayan. Sözlerindir beni benden alan. En kötü fırtınalar çıksa bile, bilki hep yanında ben olacağım. Ve yine senin bedenindir ruhumu ayakta dimdik tutan. İzliyorum seni her gece bulutların arkasından. Yolluyorum her gece perileri rüyalarına. O kadar masum bakışların var ki her dam |
bugün gine yatıyordum aklıma hep sen geldin çünkü ben o saatlerde seni
arar seni düşünürüm yalnız odamda hep senin olmanı isterdim ama sen beni unuttun ve ikimizin aşkını çöpçüler alıp gitti ve ben ayrıldığımız o saatte bittim aşkım elveda aşkımmmmm beni unutma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.