![]() |
Hani Bir Kelebek Yakalarsın Avucunun İçinde Sonra Bakmak Görmek
İstersin Yaşıyormu Diye Baksan Uçacak Sımsıkı Tutsan Ölecek İşte Böyle Birşey Seni Sevmek |
Az önce beni cennetten aradılar,
Melek kayıpmış, Merak etmişler, Gördün mü diye sordular, Görmedim dedim, Merak etme meleğim, Seni ele vermeyeceğim... |
Meğer yalanmış yaşiadığım bunca yıllar boş,
Ümitlerim tükenmişti hayatımsa bomboş, Geldin gönümde bir barhar gibi açtın , Ebediyen yaşayacağım bir mutluluk verdin,aşk verdin, sevgi verdin. beni hayata sen bağladın. SENİ ÇOK SEVİYORUM BİRTANEM HAYATIMIN SONUNA KADAR DA SEVECEĞİM.!!! |
Seni bir serçenin
gözünden akan bir damla yaş kadar seviyorum, şimdi diyeceksinki o kadar mı??? ewet o kadar ama bilmediğin bişey var serçeler ağladığı zaman ÖLÜRLERRRR!!!... |
Uzun bir yol var aramizda
Bir ucunda sen bir ucunda ben Bir ateş yanar bagrımıza Ateşi sen külü ben Ümit ışığı parlar gönlümüzde Ağlatan sen ağlayan ben Hasretlik sarkıları söylenir hergün Söyleten sen söyleyen ben Askımız dile geliyor mektubla Kağıdı sen kalemi ben Beklerim hergün kavuşmamızı Ümitle sen sabırla ben. |
Bir Bedenden Ruhun çıkması
Ve Kara Toprağa Gömülmesi ölmek Degildir. Bazen Insanlar Yaşarken ölür Tıpkı Benim Gibi Tarih:12.10.2007 Saat:20:38 Hacer Suveren |
Sensın Benım Dogan Gunesım
Benı Saran,ısıtan,yakan, ıcıme Kadar ısleyen Sensın Benım Karanlık Geceyı Aydınlatan Ayım Ve Yıldızlarım Sensın Gulum; Benı Duygusallıga ıten,aglatan,dusunduren Benı Delı Yapan,arzularımı Cıldırtan Sensın Bana; Yasama Sevıncını Veren,sevmesını Ogreten Anıden Hıc Olmadık Anda Guzel Bır Sarkı Soyleten Dalıpta Hayal Kurduran Yuce Allah'a Sonsuz Dualar Ettıren Benı Hırslı Yapan Sonrada Korkutan Sensın,ılk Ve Son Umudum Ozlem Duydugum,baglandıgım Ugruna Old |
Doğmaz güneşim
Gözlerim yaşla,dolar Saçıma aklar düşer,yaşamın tadı olmaz Sen olmazsan umutsuz yaşarım yer yüzünde Mana vermez hiç,birşey Sen olzamsan isteksiz yaşarım dünyada İsyan ederim hayata yumulurum ezilir mahf olurum Kıyarım bu canıma Sen olmazsan... |
Bazen düşünüyorum da
geçmişi bir kenera atmak gerçekten zor mu???... ki öyleyse neden ben bunu başarıyorum... da... başkaları yapamıyor... nedenler içinde kaybolup gittiğimizin farkında bile olmuyoruz bir süre sonra... herşeyin altında, herşeyi aramaya başlıyoruz... herşeyim dediğimiz insanları üzmeye başlıyoruz... Nedenler içinde kayboluyoruz yine... bir ses ver ey sevgili!!! |
Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de
dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamiyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum... " |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.