![]() |
her yağmurda
sen düşersin aklıma. bir de yanağından süzülen hüznün yaşları. tek damlasında bile inan boğulurum.... denize her bakışımda seni görürüm dalgalarda. gözlerin yakamoz yakamoz içine daldığımda can bulurum... ne zaman altın başaklı gün vurgunu ekinler görsem leylak kokulu o ipek saçlarında savrulurum... her günün batışında beni senden ayıran denizin ufkunda kaybolan o gemiyi hatırlar kahrolurum... her ceylan inişinde suya kapılırım kor |
Yalnızlığımız işte
Yalnızlığımız değilmiydi birbirimizi tanımamızı sağlayan Yalnızlığımız değilmiydi seni bana getiren Ve Şimdi yine yalnızım Ama yalnızlığıma Ne seni istiyorum nede hatıralarını Ne seni bekliyorum nede hayalini karşıma SENİ SONSUZA KADAR GÖMMEK VE UNUTMAK İSTİYORUM BUNADA KARIŞMAZSIN YA İŞTE SENDE GİTTİN YA BİTTİ ANLADIM ARTIK BİTTİ.... |
Sensizde oluyormuş
Sensizde yaşanıyormuş Ben yeni sayfa açtım Ama içinde sen yoksun Sana ait hiçbişey yok Bütün resimleri yaktım Sildim senii hayatımdan Yapamam sandın dimi Yaptım işte Seni unuttum Herşeye rağmen Yalnızlığı seçtim Bundan sonra ne sen nede bi başkası hayatımda SEN VE SENİN GİBİ HERKESE TÖVEBLİYİM |
Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara
Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek. |
Dün gece seni unutmayı düşündüm kalan son sigaramın üstüne ismini
yazdım sigaram bitince unutacaktım seni dirhem dirhem atacaktım içimden rüzgar savuracaktı küllerini ama seni unutmayı düşünürken nereden bilebilirdimki seni her nefeste içime çektiğimi |
İnan Sen Gİttİn Gİdelİ
Sevgİlİm BoĞazimda Bİr Hickirik Beklİyorum Senİ İnan Sen Gİttİn Gİdelİ Sevemedİ HİÇ Kİmse Benİ Senİn SevdİĞİ Gİbİ Yalvaririm DÖn Artik Unutmak MÜmkÜn MÜ Senİ İnan Sevemedİm HİÇ Kİmseyİ Senİn Gİbİ İnan! |
Konuşsam bir türlü sussam bir türlü
Günler günü içimde büyüyorsun Bir şiir mısrasına,bir şarkı dizesine uzanır gibi uzaktan dokunsam saçlarına kızar mısın Anladım faydası yok uzak kalmanın Seni kader çizgisiyle anlıma yazdım Ne mumkun unutmak gözlerinin rengini Seni çılgın gibi sevmek yaşamaktır |
Tanımıştım seni yağmurlu bir havada
şimdi nesen varsın ne hayalin karşımda uğraşma göremezsin kalmışım toprak altında bir gün hatırlarsansakın ama sakın ağlama kalmadı gözümda yaş ağlamaya ne çabuk geçti zamanyetmedi kavuşmaya gelecek olursanbir gun mezarımın başına ıslanmak istemem göz yaşlarınla toprak altında istediğin bu muydu sensiz girdim toprak altına belkide ağlayacaksın öldüğümü duyunca çok sevinirim mezarımın başında okursan bir dua sana mutluluklar diliyorum ka sağlıcak |
BÖYLE SEVDİM İŞTE
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giri |
Yapamdım cekip qidemedim
yanarım kendi halime sesizce Soran oldı bir qün bile yapamadım be gülüm cekip pidemedim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.