![]() |
ellerimi tutmadan
yüzüme bakmadan başımı okşamadan gitme birtanem gözlerimde dalmadan kalbinden atmadan beni yaşatmadan gitme birtanem sözlerini tutmadan beni hayattan koparmadan gitme birtanem gitme ne olursun gitme....... |
helalim bekleyeceğim
seni hep özleyeceğim ömür boyu seveceğim seni hep beleyeceğim helalim bekleyeceğim seni hep seveceğim sana hep namusumsun canımsın diyeceğim helalim bekleyeceğim kalbimi sana vereceğim seni hep özleyeceğim gelmesende bekleyeceğim helalim bekleyeceğim hayatımdan gitsende beni sevmesende bir ömür bekleyeceğim.......... |
Demek gidiyorsun
Duysamda inanmam Demek terk ediyorsun Görsemde inanmam Sen gidemezsin Sen taş kalpli olamazsın Demek gidiyorsun git Durma hadi sende git terk et beni Sende kanayan yüreğime Bir mık çak ta git Korkma alışırım ben Sensizliğe unuturum seni yo yo inanma sen beni terk etsende sen beni yerlere vursanda unutamam ben seni unutamam ama kalbime gömerim bir ömür hadi git şimdi sende terk et beni şimdi ben sensizliğimle baş başayım korkma ağlamam korkma |
sus birşey söyleme bu son görüşmemizde
toplama saçlarınıu bırak rüzgara savrulsun kokusunu cekeyim son defa içime doya doya sus birşey söyleme bu son bakışmamızda kacırma o boncuk boncuk gözlerini benden belkı o gözlerde kaybettiğim beni bulurum sus sus birşey söyleme bu son dakıkalrda ellerimi sıkı sıkı tut bırakma korkuyorum sen gittikten sonra yanlızğın soğuk ellerini tutmaktan sus sus birşey söyleme dediğin kelime ELVEDA OLMASIN ÇÜNKÜ YAŞAYAMAM .... |
şimdi Sen Gittin öylemi....
Peki Giderken Hiç Düşündün Mü.! Sedat Sensiz Ne Yapar Ne Haldedir Diye. Sensiz Yasayamayacağımı Bile Bile Gittin. Seni Canımdan Bile çok Severken Gittin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki Gülüyorum Sen Gittiğin Günden Beri Her Sanıye Dirhem Dirhem ölüyorum. Batığım Her Yerde Baktığım Herseyde Seni Görüyor Seni Yaşıyorum _büşra_ Sensiz Bir Dünyayı Düşünemıyorum Bile. Gözlerimi Her Kapattığımda O Gülüşünü Başını Omzuma Yaslayışını Kaçamak Kaça |
Bilesinki her şey anlık oldu. Ne yaşanılan ne paylaşılan hiçbir şey
yoktu. Tanımıyorduk bile birbirimizi. Birde benim bulundugum konum tabi Bütün bunlar ünlem ve kaygılar oluşturdu sende. Ama onlardan olmuyomu zaten hayat,? Sana sesleniyorum,savaş halindeyim diyorum. Senin savaşını veriyorum.bütün bu zorluklara ve koşulsuzluklara ragmen . Se |
Sen yar elimi tuttun ya,
Elbette bu can feda uğruna, Vakit dolp taşsada ara sıra, Dünya dar gelse de bu aşka, And içtim mahşerde seni sarmaya. ..................S.S.S.S............... |
Sensizliklere Dusmanım Hayata Degıl Sana ısyanım Nasıl Unuttun Benı
Kalmadı Sensız Tadım... Bir Sesine Birde Gözlerıne Muhtacım Uzaktasın Ellerını Tutamıyorum Kalbımdekı Cıcekli Bahceler Senle Bırlıkte Yok Oldu Hayalınle Uyudum Kabuslarla Uyandım Bir Sesıne Bırde Gozlerıne Muhtacım... Eger Sen Yoksan Ben Zaten Olamam Ne Olur Bırakma Benı Cok özledım Gözlerını Sensız Bır ölu Gıbıyım Bırıcık Askım Bır Sesıne Bırde Gozlerıne Muhtacım... Sensız Hersey Anlamsız Gelıyor Nerdesın Ellerım Senı Arıyo |
MeRSiN
Merhaba Mersin Sen Şehirlerin En Görkemli Ve Acimasiz Şehrisin... Sen doğup büyüdüğüm Gençliğimi harvurup savurduğum, Şehrimsin... Sen Hüzünlerime sahne olan, Sevgime ortak olan, Aşk'ımı Sürdüren Ve Ve Ölümü'mün Beyaz Kefeni olacaksin... |
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
SENSİZLİK ÇOK ACI @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.