![]() |
seni sevmek suç sa...
ben ömrümün en büyük sucunu işledim . gözlerine bakmak günahsa... ben ömrümün en büyük günahını şiledim. atsalarda beni senin olmadıgın karanlıga bir can borcum var . O da ALLAHa söylesene bana seni sevmek suç mu??? |
aldanma çoccuksu güler yüzüne mutlaka terk edip gidecek birgün kanma
sever gibi görüdüğüne seni sevmiyorum diyecek birgün sevmek çok güzel şey sevmemek ayıp ruhunu saracak bir büyük sancı o durmayan yolcu sen garip hancı hesabı vermden gidecek birgün aşkınla ömrünü bir tyutacaksın aşkına ömrünü harcayacaksın seni sevmiyorum diyecek bir gün! |
sen hiç sevipte kavuşamayan bır yarın
sevdiği için döktüğü göz yaşlarını gördünmü hanı o gözlerinde başlayıp bir tek sevdiğinin aşkınmı barındırdığı o kalbınde son bulan o hasret kokan o göz yaşlarını eğer görmedim diyorsan kendi kendine benı görmenı cok isterdim çünkü ben o göz yaşları sana coktan beri akıtıyorum ey vefasız |
İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Sensizligin ne zor oldugunu bilirmisin?
Her an seni düsünmenin, Hayalinle avunmanın ne kadar kötü oldugunu, Bir an oluyorki karsımda o sımsıcak gözlerin, İçimi titreten bakısların , Kosup sarılmak isterken, Kokunu doyasıya duymak isterken, Seni içimde hissetmek isterken , Birden ürkünüyorum bakıyorum gitmissin, anlıyorum yine hayalsin,hayalimi içime gömüyorum? Anlıyormusun hayalinle nasıl avundugumu, Seni sensizken nasıl yasadıgımı, Seninle sensizken nasıl avundugumu, anlıyor musun |
Seni ne cok sevmiştim ama bir türlü birleşemedik.
Birşeyler sanki bizi engelliyordu. Sende istiyordun biliyorum ama bir türlü olmadı yapamadık. En ufak şeyde tartışır küserdik birbirimize. Ne senden özür geldi ne de ben özür diledim Gururumuz bizi yendi ve bir türlü bir araya gelemedik. Senmiydin suçlu yoksa benmi. Ne fark eder sende olsan suçlu bende olsam ne fark eder :( Hiç birşeyi geri getirmez kimin suçlu olup olmadığı Barışmaya kalktıgımı |
Dün gece yine daldım,
Yine hasret yandım. Gökyüzüde parlayan yıldızları seni sordum, Tüm yıldızlara bakarak düşündüm seni; Hiç aklımdan çıkmamacasına, işte o anda bir yıldız kaydı, Hani derler ya ne istersen olur diye; İşte o zaman yanımda olmanı nasıl istedim; Birlikte olmayı, Ellerime ellerinde,gözlerim gözlerinde Ama olmadı hiç biri. Gerçek olan tek şey senin sevdana yanmak, Hasretinle ağlamak oldu; O KAYAN YILDIZIN ARDINDAN... |
dudakların titriyorsa göz yaşlarım dinmiyorsa acılarım bitmiyorsa
ağlayıpta gülmüyorsam anıları özlüyorsam sevilmeden özlüyorsam söyle suç benim mi?? |
al mektuplarım sende kalsın baktıkça sevgilim beni hatırla kim
olduğumu sorarlarsa sana beni çok seven seven aşkımsın dersin belki seninle ayrılmayız anlarsın belkide ayrılırız yıllar sonra sen o zaman başkasıyla evlenirsin arada maziye dön beni hatırla belki karın görür resmimi korkama unutulan bir aşkın kaharamanı dersin görürse sararmış mektuplarımı bir aşk romanın sayfaları dersin canemın |
kelimeler yetersiz kalır aşkımı anlatmaya gözlerime bakta anla nasıl
aşığım sana ellerimi sıkıca tut hiç bırakma çünkü nefes gibi muhtacım sana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.