![]() |
Hasretini Avutuyorum İçimde
bu gün pırıl pırıl bir hava var İstanbul'da Pendik'ten seyrediyorum Marmara'yı Adalar'ı birdenbire yine sen düşüverdin aklıma sen yoksun ya bir kramp girdi her yanıma sensin diye hayal ettim sahile vuran dalgaları gözlerimle okşadım durdum saçlarını seninle süsledim gün boyunca dünyamı sen diye kokladım bahçelerdeki sardunyaları senin kokun diye çektim içime esen rüzgarları yokluğunu bir kez daha hissediyorum yüreğimde iliklerime kadar hasretini avutuyorum içimde özlemin bu alemde bitmek tükenmek bilmese de şiirim bil ki bir tek seni seveceğim hem de ömrümce 27.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hava Kararıp da Akşam Olunca
seninle sevda yaşamak yemyeşil rengarenk bir bahar bil ki benim yüreğimde kainatın en güzel kadını var günler haftalar aylar yıllar seninle esip geçen bir rüzgar inan ki sana aşkım sürecek hem de mahşere kadar en ünlü ressamlar bile çizemezler senin kadar güzel bir kadını inan sevdamız dolaşsın dilde dile yüreğimiz tir tir titresin heyecandan hava kararıp da akşam olunca benden kopup gidişin gelir aklıma yüreğime hasretinin hüznü dolunca hükmedemez olurum göz yaşıma ne olursun beni buralarda bir gece olsa da bırakma tek başıma sakın benden başkasını bir gün dahi o güzel kalbinde taşıma 23.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hayatın Bir Şiir Gibi Olsun
beni böyle yakıp da mutlu olacağını zannetme hayallerimi yıkıp da beni sensizliğe mahkum etme baharımı hazana çevirip de goncaların açmasını bekleme sakın hüzünler kökleşmesin senin o güzel yüreğinde hep sevinç ve neş'eyi yaşa içinde hayatın bir şiir gibi olsun inan ki sen vaz geçilemeyecek bir arkadaş ve güzel bir dostsun bil ki bir sevgi pınarıyım ben yılın dört mevsimi yaz olsa da her gün şırıl şırıl akayım sana ebediyen fark etmez güneş hiç doğmasa da her sabah pırıl pırıl ben doğayım dünyana ışık olayım sana hem de ömrün boyunca 08.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Haydi Atılıver Kollarıma
gecesiz gün sevdasız hayat mı olur? bir ateş gibi düşüverdin yüreğime güneş hiç yakmaz mı ıslatmaz mı yağmur? bedenimdeki yangın alevleniyor günden güne bu sabah seni açmış bahçelerdeki çiçekler ohh ne de güzel seni kokuyor esen yeller bil ki seni seviyorum hem de delicesine umurumda bile değil ne derse desin eller anladım ki ben bu muhteşem dünyada seni sevmekle başladım yaşamaya nefes oldun bana senin sevdan can kattı canıma haydi artık sen de çıkıp gel de atılıver kollarıma 18.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Haydi Çıkıp Gel Artık
ömrümüz boyunca her sabah sanki henüz doğmuşçasına yeni bir umutla başlayalım güne eğer hüzünlü geçmişse sakın hiç dönüp de bakmayalım düne günaydın günaydın sana sevgili gonca ne olursun güzelim gülümse bana her sabah erkenden uyanınca güneş doğsun benim de dünyama karanlıklarda korkarım yoksa ben sensiz buralarda ne yaparım sonra haydi lütfen tebessüm ettiğini söyle bana sevdiğim ben de sevinçle bakayım yarınlara hayallerimde düşlerimde olsa da kollarımla sımsıkıcasına sarılayım sana mahşerde bile hiç ama hiç ayrılmamacasına zaten sen benim gölgem gibisin şimdi inan ki seni seviyorum hem de taparcasına sakın beni hiç sensiz bırakma sevgili cana uzattım ellerimi sana,tut onları bırakma bir daha artık birbirimiz için yaşayalım bundan sonra da ne olur söyle sen ne dersin buna sevgili gonca? haydi çıkıp gel artık beni böyle hasretinle boğma beni bu dünyada ebediyen mahkum etme yokluğuna 20.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Haydi Çıkıp Geliver Bahar Gözlüm
sen güneş doğmadan sabah bile olmadan arkana bir kez dahi olsun dönüp bakmadan nasıl da çekip gittin böyle bilmem ki bu denli kolaymış demek ki sevdadan kaçmak bunu seninle sensiz öğrendim gittiğinden beri senin hasretinden artık çalışmıyor organlarım ben buralarda sensiz çeyrek bile kalamadım insanın elleri boş kalınca ayakta durmak ne de zormuş meğer dünyaya denge sağlamak inan ki bunu yokluğunda şimdi daha iyi anladım sen de beni böyle bırakıp gidince kimsesiz kaldım iyi ki beni yine de yapayalnız bırakıp da gitmemişsin senden sonra geride sıcaklığını bari bırakmışsın beni de acımasız davranıp yapayalnız bırakmayıp da hiç olmazsa hasretinle baş başa koyduğun için ömrüm boyunca sana asla beddua edemem kadınım sana da ne desem yetmez binlerce teşekkürler canım benim durumum ortada sensizliğim en büyük hüznüm ne olursun haber vermeden elveda demeden gittiğin gibi yine habersizce yanıma merhaba diyerek dönüp geliver de bahar açsın yüreğimde yeniden gülsün soldurduğun yüzüm geldiğin de gece yarısı olsa da gözlerin olsun benim gündüzüm gidişinle darmadağın olan uçurumdan yuvarlanan çizilen karizmam dönüşünle tavan yapsın göklere çıksın muhteşem olsun benim ünüm sana da bu yakışır zaten haydi artık sen de çıkıp geliver bahar gözlüm 10.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Haydi Sen de Uzat Ellerini Artık
sen her anımda yanımda olsan da ellerim ellerini bırakmasa da yüzünü bir başka yana döndüğün anda bil ki hasretim başlar sana isterim ki ömrümüz boyunca kaynayalım birbirimize yürek yüreğe beden bedene her sabah güne başlayınca benden tarafa bakıp da gülümseyerek el salla bana güneş sıcacık doğsun benim de karanlık dünyama çiçekler senli açsın gönlümde kazablankalar seni koksun yüreğimde her şeyim senli olsun bu alemde düşlerim seninle dopdolu yolum olsun sevdanın yolu gözlerin güneş olsun bakışların da pırıl pırıl bir ışık inan ki adım gibi biliyorum birisi var ki sana çılgınca aşık haydi sen de uzat ellerini artık 27.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Haydi Tut Ellerimi
sen benim sardunyamsın pırıl pırıl aydınlık dünyamsın sabaha dek gördüğüm rüyamsın sen benim bitmeyecek hülyamsın ömrümce yaşayacağım sevdamsın sensiz ne güneş doğuyor dünyama ne de ay ve yıldızlar çıkıyor semama gündüzler bile zindan oluyor bana eğer senin de o güzel yüreğinde birşeyler varsa aşktan sevgiden yana ne olursun sevdiğim haydi tut ellerimi ömrüm boyunca bir daha bırakma beni 20.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Haydi Uzat Ellerini Bana
hiç hakkım yok ki seni üzmeye mutluluğunu pekiştirmek varken var mısın sahilde benimle el ele gezmeye her akşam güneş hüzünlü batarken bekliyorum seni gözlerim yolda haydi uzat ellerini bana bırakma bir daha parmaklarımız iyice kaynasın birbirine mahşerde bile ayrılmamak üzere güneş dünyamıza sıcacık doğmuşken her sabah güne yeni bir umutla başlarken sakın hiç hüzün çökmesin yüreklerimize gönüllerimize rengarenk bahar açmışken çekilmez bir dert düşmesin içimize gözlerin ışıldasın dursun bir yıldız gibi aşkımız öylesine derin olsun ki hiç kimse sökemesin köklerini 04.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Hazan Düştü
gidişinle birlikte birdenbire hazan düştü aşka susayan gönlüme bilmem ki! bahar neden bana küstü? hiç olmazsa her sabah uyanınca uzaktan da olsa gülümse bana belki de yeniden yeşerir kalbimdeki solan gonca eğer sen bir gül olsaydın inan seni hiç koparmadan dalında koklardım sevgi olup yüreğime dolsaydın bil ki ömrüm boyunca kollarımla yalnızca seni sarardım gece yarıları yalnız kalınca söyle hiç düşer miyim aklına? acaba! inmemek üzere bir daha yeniden çıkabilir miyim gönül tahtına? Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.