![]() |
Padişaha...
...Ve kapı önünde bekler iken,çeki düzen verilecek Baştan aşağıya,aşağıdan başa... Gideceğiz...gideceğiz...Paşa...Paşa... Reyhan Tataroğlu |
Parayla değil...
dünyaya geldim etti ikram arkamdaki dürtünce geçti sıram Reyhan Tataroğlu |
Peltek...
Ademden olma,Havvadan doğma Telaffuzda zorlanarak der ki''dogma'' Reyhan Tataroğlu |
Pervane
neydi beni huzura götüren neydi diye hep söylenirim... neyden bir nefes alınca döner döner eğlenirim |
Peşin/Atlarım...
Peşinatım ütülenmemiş kellem Veresiye almadım ki bu fikri Küfrü hak sayanlar ile meselem Haktan gayrısı hep...hep zifiri... Başlangıcı edep,bitişi edep Ortalıkta yırtık,sökük gezenler Boşluğa edepsizliktir sebep Edep dairesindeki gezegenler Takside dönüştü peşinatlar Vade farkına kurban sermayem Kellemi sürüdü soysuz atlar Kesilen...çekilemeyen ser,gayem... Kısılınca kuyruğu,alacağa çıkanlar Vadesi yetmeyenleri katlederler Tok karnı ile,açlığa acıkanlar Kabili,Habile... bile katil ederler Bir anda geldim eşiğine iflasın Dört bir yandan sardı hacizciler Kıymetini bilmeyince imanın,ihlasın Peşinatımı fırına verdi acizciler |
Petek...
Rengarenk,güneş gibi açan çiçeğe ''Allah''diyerek konar,vızıldayan arı Bal yapar iken o,mutlu geleceğe İmana,ihlasa eş tutar sevgi ile ar'ı Arı ile çiçek,bir çiçek bir böcek... ''Ol''deyince olur,petekteki bal Can verse de arı,çiçeğin yaprağında Aşk,can içinde can,hal içinde hal Köke faydası yok,suyunda,toprağında Reyhan Tataroğlu |
Platonik
en ücra köşelere atıldı fikrim tükendi bendeki birikim aşığın bir benim de biri kim... Reyhan Tataroğlu |
Poh pohlandım...
içimi kemiren şey aslında dışımdı beni düşüren herşey bana alkışımdı Reyhan Tataroğlu |
Polaroid
Ne zaman ki,der ise nefsim çüş O zaman ki, gönlüm çok rüküş Reyhan Tataroğlu |
Postacı
Seviyorum,Ey! kul...,sev beni,sev kul Sen mektup ol,ben de, mektubuna pul... Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.