![]() |
Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber. Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. *******i baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, SENİ BENDE UNUTTUN !!!." |
Dilini kana bulama Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur, Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur, |
ßak Mavi gecenin dalından bir yıldız kayıyor her yıldız sesini duyduğum anda heycanlandığm titrediğim anları getiriyor aklıma ne büyük sevmişim seni ßazen sebebsz gidişin geliyor aklıma kızıyorum o an hayalinle karşılaşıyorm hayaline bile kıyamadığm sana kızmak mümkünmü neyse güzelm bak bu geceki son yıldızda kaydı artık yine gözümden akan kana bulanmış damlalarla suladım üstünü örten toprağı sen rahat uyu bitanem ben Seni UNUTMADIM |
Unuttuğum eski bir hikayesin Bu şehrin arka sokaklarında Bilmiyorum kimin adı var Şimdi dudaklarında.. |
Sen canımsın. Ama çok uzaklardasın Birgün, Rüzgar olup saçlarına, Yağmur olup yanaklarına, Ve bir kartanesi olup Düşersem avuçlarına, Sana ihtiyacım var Beni bırakma. |
Gözlerinde kaybolduğum yaşarken yok olduğum sen nerdesin. ağlamakla yorulduğum çırpındıkça boğulduğum sen nerdesin. gece gündüz sorduğum aşkınla kavrulduğum sen nerdesin ben burada aynı yerdeyim seni arıyorum ama sen nerdesin. |
Karanlık Geceme
ağlıyor yine gözlerim uzakların kıyısında demir atmış gibi yüreğim yine kederlere görünmezdi benim yüzüm aynada susmazdı asla gözyaşlarım umursamazdım hiçbirşeyi nefesinin sıcaklığında kor alev gibi kagıda son noktayı, dilime son heceyi, elime son yaşı koyar gider ölüm.. bu ıssız yalnızlığımda. ruhuma öfkeyi öğrettim bakışlarıma seni ezberlettim bir deli rüzgar gibi yine ağlamalarım çığlıklarla şekilli, umutlarıyla yıkılmış yine bir gece bugün düşlerimde artık dua etmeyide unuttum ben düşlerde görmüyorum rüyalarımda bu özlemeler bir isyansa isyanların en büyüğünü haykırıyorum.. karanlık geceye ve arkasından gelen sessizliğe işte şimdi hıçkırarak ağlıyorum... dönülmez yoldayım belkide yaa gel kurtar beni bu yalnızlığımdan yada sende gel ıssız karanlık geceme.. |
bır hayal kuralım bugun senınle
ıcerısınde kucuk oyunların oldugu gozlerımızde anıların canlanabılecegı kucuk bır oyun sadece asklarımızdan sewgılerımızden bahsedebılecegımız onları anlatırken aglayabılecegımız kucuk bır oyun sadece bır hayal kuralım bugun senınle ıcerısınde dualarımızın oldugu umutlarımızı haykırabılecegımız kucuk bır oyun sadece bır dılek tutalım bugun senınle ıcerısınde senınle benım oldugum sewgımızın daglarda yankılandıgı kucuk bır oyun sadece bugun tek bır ruh olalım senınle ozgurlugu gozlerımızde hıssederken dıllerımızden dokulen... sewgı sozcuklerı olalım. ben belkıde bu oyunu hergun oynadım senınle sen bu oyunun varlıgından bile habersızken ben cok ama cok agladım karanlık gecemde işte bugun bu oyunu yenıden oynuyorum yenıden gozyasları dokuyorum sessizliğime ve yine seni özlüyorum sensizliğimde... |
karanlıklar kaplamasın bugun gokyuzunu
anıların, umıtlerın ruzgarları bıtmesın ruhlarımızda vazgecmek bu kadar zor ıken gozyasları esır almasın bedenlerımızı ruhlarımıza hakım olmasın karanlıklar kaybolmasın anılarımız... üşümesin aşklarımız, hasretin soguk fısıltısında ölümler kucaklamasın sewgimizi herşey bana yine seni hatırlatır acılı şarkılarımda gozyaslarım yıne bır çağlayan olur hasretınde ve ellerım tanrıya yakarırcasına kalkar gokyuzune ne olur geri dön.... |
sende unut benı herkesın yaptıgı gıbı
herseyı oluruna bırakarak unut yaşlı gozlerımı, kırık hayallerımı.. sende unut benım yaralı kalbımı sana duydugum bu buyuk sevgiyi ben zaten anlatamadım sana hissettıremedım sewgımı buyuzden degılmıdır bu aglayıslarım bu yakarıslarım... bu yuzden degılmıdır umutsuz bekleyıslerım yarınlara olan umutsuzlugum hıckırıklar ıcındekı dualarım... bu yuzden degılmıdır ölümü bukadar bekleyişim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.