![]() |
Zor geliyor yaşamak bana sen yanımda olmayınca
karanlık her yer yalan dolu sözler ben sensizliğin kucağında hayat yoruyor beni sen uzaklarda , başka kollarda içimde ki seni susturamıyorum kalbim çığlık çığlığa... sana dokunamadıkça , seni saramadıkça hayaline aşık oldum onla avundum her gece sen diye hayalini aldım koynuma alışmalıyım artık bu sonsuz karanlığa... dolaşıyorum sahilde aklımda gözlerin içimde saklı nefesin ve ben yine sensizim korkuyorum yokluğundan alışamıyorum |
Sen Olmayinca DÜnyamda
BoŞ Gelİyor Bu Hayat Bana BİrŞeyler SÖylemek İstİyorum SÖyleyemİyoru BaĞirmak Haykirmak İstİyorum İÇİmdekİlerİ Yapamiyorum Anlasana Sen Yoksa Ben HİÇİm................. |
Zoruma giden sensizlik değil.
Zamanın içinde seni aramak aslında Zoruma gitmiyor seni özlemek Zoruma giden VARLIĞIN varken YOKLUĞUNU yaşamak... |
Beni bırakıp gittigin o gunden beri
Aglıyorum sensizligime Neden diye düşünüyorum Ama nedenler çokmuş meger Seni sevmemmiş nedenlerin Sonra yine düşünüyorum İyiki gitmişsin,bana verdigin acılar için Ama ben seni kalbimin En baş köşesine koydum Boşver unut gitsin yaşanan onca şeyi Maziye gömülür üstüne tozlar birikir Oda her ölünün gömülmesi gibi Kara topraga gömülür gider.... |
ilk görüşte aşık oldum
o gülen yüzüne aşkı sende yaşadım o tatlı sözlerinle hayalimde sen rüyalarımda sen sensizlik çok zor gülüm bir bilsen *******i yanıma gelsen dertlerimi dinlesen ama şimdi çok uzaktasın sen... |
unutma senide terk eden çıkacak karşına
unutma seni de yaralayıp kaçan olacak unutma bu bende ki sen hep yaşayacak unutma elk seni sevmiştim ama anlamadın unutma şunu zalim son gülen iyi güler unutma seninle hesabımız var intikam unutma seni hep sevdim hep sevecem unutma bu gün yıkılışımın yıl dönümü |
gözlerine kapılmışım
seni yanlış tanımışım sevdiğime yanmışım bu kadar bil yeter hayalini bile yaşıyamadım bu aşk fazla geldi taşıyamadım ben seni böyle tanıyamadım bu kadar bil yeter bir fırtınaya kapıldım gidiyorum rüyalarımda bile seni görüyorum evet doğru seni seviyorum bu kadar bil yeter |
sevdiğim hayatım son şansımdın bir zamanlar
ama şimdi öylesine mahkum olmuşum ki yanlızlığa. beni arasan ancak *******de bulursun. çünkü *******im ağlamaklı gündüzlerim ise boynu bükük geçiyor. seni bana soranlar oruyor ama söyleyecek tek bir lafım bile olmuyor çünkü seni sözle anlatmak imkansız seni hala çok seviyorum. hayatta senden tek dileğim sakın kimse sana kırmızı gül vermesin çünkü sana kırmızı gülü sadece ben veririm.şimdi git umarım mutlu olursun bir ömür boyu sana gitme demiyecem |
önceden bir sevdiğim vardı
mahalle arası bilişuyorduk verilmiş şiirler sözler vardı şimdi hepsi geçkişte kaldı yar vardı beynimin kıvrımlarında güneşli gecemin sabahlarında şimdi bir dumandır dudaklarımda delirtecek beni bu platonuk aşklar |
bu gözler neden aglar bilinmez
karın içinde dolu olur sezilmez agladıgında seller olur hissedilmez sellerin arasında yamurlar olur görünmez |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.