![]() |
Biliyor musun saat tam
12 Kalbim çarpıyor Yine bizim şarkımız Radyoda Sende dinliyormusun Acaba Biliyor musun saat tam 12 Sanki bu gece hiç Bitmeyecek Yanaklarımdan süzülen iki Damla yaşla Seni düşünüyorum Hayallerimde Ellerim titriyor siliyorum Yavaşça gözyaşlarımı Kırılan kalbimim sesini dinliyorum Yalnızlığımda Biliyor musun saat tam 12 Seni düşünmeye paydos Radyoda sevmediğim bir Şarkı Kalemimi elime alıyorum ve Başlıyorum yazmaya Kana bulaşmış Duygularımla Acınmı |
Bu gece yine soğuk bir düşle uyandım
Hala üşüyordu parmaklarım Bakışlarım seni aradı karanlıkta Umut yoktu oysa bu olasılıkta Kısık bir sevda ateşiyle sigaramı yaktım Efkarım dağıldı odama Duman duman oldu bakışlarım Saatin beşindeyim acıların içinde Özleminle dans ederken yüreğim Acı bir sevda türküsüydü söylenen Uzaklarda ‘Sonbaharda ‘ diyordu belli belirsiz sesiyle Diyordu ki kavuşmak sonbaharda... |
seni istiyorum...
senin bana arkadan vurmanı, benim canımı yakmanı, *******i zonklatmanı... nerdesin dar ama güzel kösele ayakkabılarım... |
yinede ben toplardım yerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına
batmasın diye...!!! belki bir gün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken...!!! kal yanımda böyle sonbahar gelince sonsuzlar içinde kalma yalnızlığın...!!! neydi kimizi bir arada tutan şey ...!!! |
aşkımız yaşıyorsak,
birbirimizi hiç kaybetmeyelim. aşkımızı yaşıyorsak, sevgimizi hiç kaybetmeyelim. aşkımız yaşıyorsak, birbirimizi kaybetmeyelim... |
seni aglarken gormektense dagları asarım
sensız yasamaktansa canıma kıyarım sakın bunları saka sanma cunku sana delıler gıbı ASIGIM !!! |
ne seni unutacak zaman gelecek
nede zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende seni unuturum san ma zaman alısmayı ögretir ama unutmayı asla!!! |
dilerim seni sevdiğime pişman olmam
allahımdan birtek dileğim var benim olman eğer pişman olacak birşey yaparsam gözünün önünde vursunlar beni armağan seni seviyorum her ne olursa olsun senden vazğeçmem sevdiğim aşkım birtanem senin sevginle yaşıyom hayata farklı bakıyom sen olmasaydın bilmiyom ........ |
O günden beri yaşamıyorum... bedenim burda ruhum sana teslim.
onu oynatabiliyorsunda,koruyabiliyorsunda harcıya biliyorsunda,yıpratabiliyorsunda o sana ait evet senin elinde kullanmasını bil. ama dur genç ! sözlerimi iyi dinle ! onu harcama onu kırma onu inciltme korkuyor seninim diyor !alma onu dalgaya!almaonu oyuna koyma yan ceplerine o sana hakettiğinden fazla değer veriyor o bu iğrenç sevgisiz dünyada seni bu kadar severken koyupta gitme .evet genç sana söylüyorum gitme hikayeyi başlam |
bir kız sevdim esmer.
bir kız sevdim tatlı dilli. bir kız sevdim bebek gibi. bir kız sevdim işallah geri dönecek. bir kız sevdim onun güzel adı melek. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.