![]() |
Yüreğimi verdim gidiyorsun uzaklara,
Ellerinin sıcaklığı hâlâ avuçlarımda, Kollarında ki bedenimse yangınlarda, Dudaklarımda kalan busen yanarcasına. Birlikte yürüdük bugün parke yollarda, Gözlerimiz aşkla, birbirine bakmakta, Özlem gitmişti artık, yoktu aramızda, Hasret ise yenikti bu aşka, sevdaya. Seni hissetmek ne güzel tüm tutkularda, Seni yaşamak doyasıya bütün umutlarda, Yaprağın sarısında yeşilinde tüm hayatta, Ölürcesine sevmek defalarca yanmak aşkla. Masmavi den |
hadi git durma hemde sus söyleme sakın sen ne olacaksın deme bana ne
olacagım dertlerimle basbasa kalıp hergün seni anacagımı biliyosun sus ben güle güle derim ama sen hoşcakal deme söyleme sakın SAKIN SÖYLEME |
Kulaklarımda çınlıyor Bir Ud Gibi Sesin Korkuyorum Ne Olur
Bitsin Deyişin.. Yıldızların Kayışında Kalmış Gülüşüm,,gözlerimde Ise Senin Son Bakışın.. Adım Adım Sensizlige Mahkum Ettin Beni,,, Her Attıgım Adımda ölüme Yaklaştırdın Beni..oysa Bilmiyorsun Sevgilim Sen Beni ,,gözlerimi Yumdugumdada Görürüm Ben Seni.. Gidip Geliyorum Kendimle Sen Arasında ,,sensizligin Bu Ilk Akşamında.. Beynim Vazgeçsede Senden Kalbim Vaz Geçemiyor Sana Ol |
Sensizlik Nedir Papatya Yülüm Bilirmisin..bazen ölüm
Bazendekıyametin Habercisidir .sensizlik Yoksulluk Gibidir,,aşkı Dilenmek Avuç Açmaktır Bütün Duygularını Ortaya çıkarmaktıracıdır Karamsarlıktır Yok Olmak Gibidir..karanlıgın Içinde Seni Görmek Seninle Yaşamak Yaşadını Bilmek Vede Gelmeyeceni Bile Bile Senin Nefes Aldıgını Hissetmek Huzurdur..sensizlik Hayatın Verdigi En Acı Yalnızlıktır.. |
Bir Gün Gelir Elbet .benimde Düşlerim Gerçek Olur Senin
Güzelligin Gibi Gerçek..sonsuzluga Götüren Aşk Ateşiyle Yakan Gözlerini Beni Benden Alan Gülüşünü Görürüm Elbet.. Bir Gün Gelir Sana Dokunur ,içimdeki Sensizlik özlemini Son Buldurur,,o Ulaşılması Güç Dudaklarını öperim Elbet.. Anlatımya çiçek Bakışlı Yarım ..sana Ben Tutsak Olmuşum.. Aşkınla Perişan Viraneye Dönmüşüm.. *******i Beni Unutma Diye . Gökyüzüne Seni Sevıyorum N |
Tebessümdür yüzü güzel kılan
Tatlı bakışlardır geleceğe ümitle bakan ve Herşeyden önemlisi Hayat güzel diyebilmektir Acılara aldırmadan..... |
Az önce yakaladığım balığı poşete koyarken elimden kaçırdım, ben bi
balık kaybettim ama o hayatını kazandı... Ne olur sen ellerimi bırakma kaçma benden! Hayatımı alma ellerimden... |
Ey onun verdiği nefesi benim aldığım iklim..
Ey uzaktan nazar edişim benim.. Ey vahşi ızdırabım.. Ciğerlerimi çıkarsalarda sunsalar sana Bi tebessüm edermisin bana... |
beyazlar giydiğince bir durr-i yektaya benzersin,
siyahlar giydiğince sen hemen leylaya benzersin, yeşiller giydiğince tuti-i güyaya benzersin, benim hoş bu afifem sen gul-i rana'ya benzersin... |
öyle tarifsiz, öyle çaresizimki
zehir gözlüm yeminler olsun sana anlatamam güneşin kollarında ölen gece degilimki esaretinle sensizlikleri yaşayamam.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.