![]() |
Kahırlıyım bu gün,
Üstelik hava da gamlı Ağlıyor benim yerime Aysu için. Unut beni dediği, Sana saygı duyuyorum Ama, Sevgimden emin değilim Dediği o günü, Hatırlıyor mu acaba, Sanmam… Onun yüreği yıllar sonra Taş olmuş, tunç olmuş Sevgiyle, heyecanla çarptığı Sadece benim için varolduğu O güzel günleri çoktan unutmuş. Şimdi ben el oldum, Uzaklardan bakıyorum yollarına Gelmeyeceğini bile bile Ve Maalesef umutla… |
Kapansın yollarım sensiz gidersem
Son gülüşüm olsun sensiz gülersem Kahrolayım senden başka seversem Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın Bugünüm yarınım derdim kahrımsın Değişmez kaderim alın yazımsın Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası Kör olsun gözlerim ele bakarsam Sensiz olan bir tek hayal kurarsam Ölümsüz aşkını hiçe sayarsam Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başk |
yagmurlar yagdi gözlerim islandi
sebebi yagmur degil zaten islakti nasilda birakip gittin beni bir anam, bir babam gibi sevmi§tim seni yinede dön desem afettim desem ugruna canimi yoluna sersem senin icin her seyimi versem dönmezmisin kalbsizim ayrilik öldürür basini döndürür bilirim kimini aglatir kimini güldürür bilirim bir an yeter aldirmadan gelirim sesimi duymazmisin kalbisizim |
aşk her şeyi kabullenmek
aşkı için diz çökmek sadece aşkın için gözyaşı dökmektir. |
Yanıyor kalbim hızla
Belki kükürtlü gazla Seni seviyorum ben Sülfürük asitden fazla Sana olan aşkımda Reaksiyon var benim Çekinme bir öpücük ver Karbon kokan sevgilim |
Senİ Ellerde GÖrÜyorum Kahroluyorum,
Umutsuz BekleyİŞlerle Kendİmİ Avutuyorum, AĞliyorum Her Gece YokluĞuna Uyuyamiyorum, Sabrim Kalmadi Artik Elveda Ben Gİdİyorum. ÜzÜlmek Yok Artik Mutlu Olmani İstİyorum, Sessİz ÇiĞliklar İÇİnde ÖlÜmÜ Beklİyorum, Her Yerde O En Çok SevdİĞİm Kalbİnİ Ariyorum, İlerİyİ GÖrÜyorum,ÇİÇekler İÇİnde UĞurlaniyorum. Sakin SuÇlama Kendİnİ SuÇu ÜstÜme Aliyorum, MeĞer Yalan Bİr SevgİymİŞ Yenİ Anliyorum, YaŞama Sebebİm Senİ Kalbİme GÖmÜyorum, Sende Mutlu Ol |
Seni dünyada seven yüz kişi varsa bunlardan biri benim, seni dünyada
seven yirmi kişi varsa bunlardan biri benim ,seni dünyda seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim, seni dünyada seven birkişi varsa o benim, seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ÖLMÜŞÜM... |
SENİ SENSİZDE YAŞARKEN:ÖMRÜMÜN UĞRUNDA HARCARKEN:GÖZÜMDEN Y6AŞLAR
AKARKEN:YARALI BİR KALP VAR:YARALI BİR KUŞ GİBİ:ÇILGINDIM YILLARCA:AĞLADIM ÇOCUKCA:DÖNMEZMİYDİN SONUNDA:YILDIZLAR KADARUZAKTIN BANA:HER YILDZIN KAYIŞINDA /seni ölümüne dek sevicem / |
NE KEDERLİ DEMLENDİ
BU SABAH ÇAYIM. acaba onun kalbinimi kırdım olmaz denilen olurda geri gelirse kavuşlamar. bilki önce kavuşmnak için sana koşar sol yanım.... |
Öyle Bİr Hayat YaŞiyorum Kİ Cennetİde GÖrdÜm Cehennemİde,Öyle Bİr AŞk
YaŞadim Kİ Tutkuyuda GÖrdÜm Pes Etmeyİde,bazilaribazilari Seyrederken Hayati En Önden,kendİme Bİr Sahne Buldum Oynadim.Öyle Bİr Rol VermİŞler Kİ Okudum, Okudum, Anlamadim...kendİ Kendİme KonuŞtuym Bazen Evİmde.hem Kizdim Hem GÜldÜm Halİme.sonra Dedİm Kİ "sÖzver Kendİne"denİzİ Sevİyorsan ,dalgalarida Seveceksİn Sevİlmek İstİyorsan, Önce Sevmeyİ Bİleceksİn UÇmayi Bİlİyorsan DÜŞmeyİ De Bİleceksİn,korkarak YaŞiyorsan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.