![]() |
seni yollara yazmıyorum
üstüne basmasınlar diye seni duvarlara yazmıyorum bir gün yıkılırsa diye seni beynime yazmıyorum olurda bir gün unuturum diye seni kalbime yazmıyorum o durduğunda sen bende devam et diye seni kendime yazıyorum ölene kadar benimle ol ve hep benim kal diye... |
Bir su damlası gibidir hayat,
sevmedikçe hayatın tadını bilemezsin, bazen hüzün,bazende büyük bi aşk, istesende birini asla sevemezsin. Zaman gelir,seni aşık eder, başta olmaz ne dert ne keder, ilerledikce seni eder derbeder, baksanda,etrafında göremezsin. Damla su akar gürül gürül akar, bu sevda benide alev alev yakar, hayat seni işte böle yıkar, düşünsende artık vazgecemezsin. Yıllar gecsede ardından, sevdan olmuş artık bir volkan, gürledikçe etrafını yakan, artık istesend |
kırıldı, parçalanarak çoğaldı acı
çiçeklerden düşen yaşlar, yapraklara sıçradı oysa ki misafir olurdu, bu kalpte yakındı yalnızlık, yol uzadı can yakar, can sızlatır dur bekle, dinle beni, bu nasıl tavır ilk çocuklukta son toydum, kolay soldum dokunduklarında çok ağladım çabuk tükenen sevgilerin, bedeli bu unutmak çok zor geldi, bittiğinden beri kalbin her köşesi, her yeri sana yandı, sana uyandı yanılınca sana dair, çok içerledim varlığını unuttuğun bir kalbin, ilk misafiriyd |
uyurken gecenin en sessiz saatlerinde sensiz,
açılıyor gözler nerdesin"EDAM" diyor çaresiz, olsaydın yanımda olabilseydin kollarımda canan, olmasa bile gözlerin yaran. . . BOŞVERSENE BU SÖYLEDİMLERİMİN HEPSİ YALAN !!! |
Bir gün anlarsın
sensiz sabah ne imiş bensiz yastığa baş koymak neymiş bensiz mazi kokan şehrin içinde yaşamı bir gün anlarsın ellerinin ne işe yaradığını sevmek neymiş bir gün anlarsın bir zaman geçmiş günlerin mazilerine dalarsın ama acı ama gerçek kapatır gözlerini çaresizliğine ağlarsın dolar gözlerin için burkulur o hiç beklenen saat gelir düşer saclarının önüne ama bembeyaz ama yorgun ama bitkin bir çiçek buyur kabrimde kendiliğinden seni |
Atık çıkmıyorum istiklale sabah Fatma Hanım uyandırıyor helva, ekmek,
çay bana onlar bakıyor. Odanın hali perişan, ben parişan kimse yok işime karışan. Arasıra balkona çıkıyorum, feslehenler kuruduğunda ocaktı, ben baharı bekliyorum. Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hâla gözüm şişelere takılıyor, becerebilseydim ne âlâ bu günlerde böyleyim ben. Yas!! denen şiirdeyim, bi köşede gülüşün var, sırtımda kanlı bıçağın. Hiçbir zaman duymuyacağın, duysan da anlamıyacağın bir çığlıksa sana geliyorum |
Gözlerini gözlerimden aldığın zaman ölüm girmişti aramıza sanki.
Belki yaşayan bir ölüydük hayatta. Sevmek yoktu bizim için haram sayılırdı. Ama ben yinede seviyordum seni.Her ne kadar benim seni sevdiğim gibi beni sevmesende. Hala seviyor ve özlüyorum seni. Acı vermişti seninle olan her dakika ve hatta her saniye. Ama acı versede seninle olmak gerçekten çok güzeldi. Sanki başka bir dünyadaydım yanındayken. Elimi uzattığımda yıldızlara dokunuyormuş gibi hissediyordum. Avuçlarımın arasın |
simdi uzaktasin benimle degil ben ise yanlizim seninle degil adin
kalbimde dilimde degil kalbim seninle benimle degil seni seviyorum elimde degil |
Sana asigim niye gormuyorsun??
Seni her gordugum an,aglamak istiyorum!! Seninle çikmak için DUNYAYI veririm,ama sen bunu gormuyorsun ... |
seni ilk gordugum gun vardi ya?
iste o gunu hiç unutamiyorum. her aksam yatagima girdigimde,gozlerimin onunde seni goruyorum ama sadece bunu biliyorum : SENI HIC UNUTAMIYACAM !! SEN BENI BILE SEVMIYORSAN !!!! iste bunun adi ASK |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.