![]() |
sen yok hayatta
birden çıktın karşıma öyle sevdimki seni bırakmak istedim bırakamadım aşk dedikleri bu olsa gerek sen seversin o sevmez o zaman sen kahrolursun |
bu gönül seni sevmişti
uğruna ne engeller ezip geçmişti yırtıp attım bir kağıt parçası gibi geçmişi, artık yeniden doğmuştum sevginle her buluştuğumda gözlerinle yeniden aşık oluyordum, en saf halimle sense umursamadın bendeki bu aşkı hiç göremedin bu deli aşığı, hiç düşünmeden teptin bu sevgiyi daha önemlisi, sen ne kaybettin biliyor musun deli kız? sen cesur bir yürek, deli bir gönül kaybettin sen şair kaybettin gülüm şair kaybettin... |
Anladım...
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım... Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. |
bitmez bu aşk bitmez gülüm
sende bitse bile bende bitmez öyle bir aşk varki bende senin cesaretin buna yetmez. sen alışmışsın korkak sevgilere güvenemessin gerçek sevene bak yine geçti busene ne olacak aşkım söylesene ? |
bir gizemdi bakışların
soru işaretleri yüklenmiş kırılmış köprünün ayağı yol kapanmış belki iyot kokusu takıldı soru işareti çengeline düştü suya bir rüzgar öpüşü bir dalga teninde kanatlandı sözcüklerim deniz feneri ışığı ayaklandı kıpırdadı süt limanlığı dinginliğimin,ağırdan elin eridi elimde uyuştum soluk alışlarında gözlerinde şiirsellik mutlu gemiler yanaştı limana anlamlı imgeler aktı dudaklarının kıvrımından bana kahve gözlerin kısıldı bir köz |
Gelsede Dunyanın Cezası,
çekerim Cehennem Azabı, Verselerde Idam Cezası, Hep Seni Seveceğim... Kesip Atsalar Dilimi, Kırsalar Belimi Iki Elimi, Parçalasalar Kalbimi, Hep Seni Seveceğim... Sonbaharda Her Yer Yaprak, Zehir Olsada Yasamak, Bendenim çürüyüp Olsada Toprak, Hep Seni Seveceğim... |
biri bir sevda kazıdı gönlüme
öyle bir sevdaki beni aldı benden kendiyle birlikte götürdü bilmediğim zamanlara sildi bedenimden benliğimi unutturdu herşeyi; gelmişi geçmişi belkide böylesi en iyisiydi o gelip ruhumu silen zalim kötülerin iyisiydi öylesine sevdiki ben bile bilemedim kendimi ama busefer bitmeli bu sefer sona ermeli bu iki kalp arasında oynanan evcilik çunki evim kalbimdir benim ve tek kişilik 2.ye yer yok ben gidiyorum şimdilik.... |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
Ama sen de bil ki
Yağmurlarca sevdim seni Yağmurlarca sana yandım Hatırla derya gözlüm HATIRLA AŞKIM.. Aramızda dağlar var Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın... Aldırma sen benim yalnızlığıma Aldırma sen benim gözyaşlarıma Boşver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız. Alın sizin olsun bütün saltanatıyla dünya Bütün sahteliğiyle hayat Alın kucaklayın gönlünüzc |
Söylemediklerimi İşitin lütfen
Bana aldanmayın Yüzüm bir maskedir, Sizi aldatmasın Binlerce maskem var. Çıkarmaya korktuğum. Ve, Hiçbiri ben değilim... Olmadığımı göstermek İkinci doğam oldu. "Kendinden emin biri" dersiniz, Sanki güllük gülistanlık Benim için her şey... Adım güven belirtir Ve, Oyunumun adı ağırbaşlılıktır. İçimde ve dışımda denizler sakin, Herşeyin kumandanı ben... Kimseye gereksinme duymayan Ben... Fakat inanmayın bana, Lütfen... Her şey dışta d |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.