![]() |
Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde
unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın. |
bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum.kim nederse desin.tahammülüm
kalmadı artık.bıktım seni sensiz yasamaktan.nasılsa dönecegin yok senin.çıldıracagım bu gidişle.allah kahretsin! |
Sevmek:Ölmekse;
Yolunda öleceğim Scvmek:Sonuna Kadarsa Ömrümün sonuna kadar seveceğim Sevmek:Nefret etmekse Sebebi,ihanetindendir diyeceğim Seni Seviyorum Meleğim... |
sen, kocaman yüreğimde bir fırtına gibisin,
fırtınalı havada uçan bir albatros gibisin, kabardı yüreğim, Sevgim sel oldu akıyor, neden biçareler gibi sevgimden kaçıyorsun. kaçma biçare Aysu Kaçma sevgimin selinden, sarsın bedeninin her yanını, coşkum sevgim; esirin olurum, kölen olurum, yolunda yok olurum ama biraz umudum olsa, hayal bu ya sen benim olsan |
yine bir vefasız için yaralandı yüregim sevmedim dedim ya sen den
başka sevmedim senden başka ama sen yoksun yanımda yoklugun beni öldürdü sevmedim sevmicem güvenmiyorum sevmiyorum seni unutamadım desem deli diyecekler sevilir mi bu kadar bırak diyecekler seni sevmedim ben sana taptım seni unutmam için dünya yıkılması gerek yaaaaa herkezden nefret ediyom yok mu adam gibi adAM OFFFFFFF YOKMU KALPTEN SEVEN YOK MU NEFRET EDİYOM ERKEKLERDEN NEFRETTTTT |
Cok düsündüm ama hic bir sonuca varamadim
Ben sensiz nasil yasarim Yokluguna bir türlü alisamadim Söyle Sevgilim bana bunu nasil yaptin Inanmadinmi benim sevgime Inanmadinmi bu garibin ölecegine Ben inandim geri dönecegine Söyle Sevgilim bana bunu nasil yaptin Beklerim seni gündüz gece Sayiklarim seni hece hece Unutamamki birden bire Söyle Sevgilim bana bunu nasil yaptin Askim günden güne büyüyor Artik herkes bana gülüyor Yüregim sadece bunu söylüyor Söyle Sevgilim bana |
Saymayi biraktim.
Bugün gene ordaydim. Eger birgün beni ararsan. Orada bulacaksin... Belki orada son verecegim, Allahima canimi orada teslim edecegim. Anlarmisin seni ne kadar sevdigimi? Orada bulacaksin.... Bu dünyada sana kavusamadim. Bununda bedelini agir ödeyecegim. Ne yapayim ben böyleyim. Orada bulacaksin... Nereye baksam sen varsin. Gözümün önünden gitmek bilmiyor. Senin özlemin kursun yarasi. Orda bulacaksin... Olmayan askimizin kalbini kazidim. Cok söyledim, |
yolun düşerse düşlere, düşmemek için uğra ümitlere, hayalin sığmazsa
yüreğine, bir gökyüzü kur kendine, aşk düşerse diline, hasreti bırak sevda yeline, gerisini düşünme elbet uğraşır yerine, bir öfke düşerse diline öfkeni ver azrailin eline, yüreğin yanarda gözlerin dalarsa,hüznünü gönder ben ağlarım senin yerine… |
Gecenin en karanlık anlarından birini yaşıyorum
Soğuk içime işledi, sen geldin aklıma Senin soğukluğunun şimdi acısını çekiyorum Seninle geçen günlerime ağlıyorum Gözlerim dalıyor bir türlü göremediğim yerlere Odaklandığım yerde güneş doğuyor Sen geliyorsun aklıma, senin sıcaklığın geliyor Sensiz geçen günlerime ağlıyorum Güneş içimi ısıtıyor, aklıma gene sen geliyorsun Senin sarılışın, kendi sıcaklığınla beni ısıtışın Ellerimin ellerinde kayboluşu Seni çok özlediğimi hissediyorum... |
aşkım seni öyle sevdimki hayat zından oldu bana neden he neden
sevmedimmi seni neden derk ettin sana hayatımı canımı birde geçliğimi verdim senin için altı senemi mapusanelerde geçirdim bumuydu bana sevgin bumuydu madalyan unutma sen kimle olursan ol kimle gidersen git seni hala seviyorum bunu unutma yeter bidenem canım bu yürek senin için atacak eğer birgün durursa bilki hayata gözlerimi kapatmıştırım SENİ CANINDAN ÇOK SEVEN AŞKIN ÖZGÜR DEMİREL her kese anlatamadığımı burda anlattım gelmezsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.