![]() |
Bir Gece Ansızın Gel Bana....bütün Anılarını,tüm Yasadıklarını Bırakıp
Bi Kenara,dagıt Dileklerini,dagıt Umutlarınısık Bu Hayata Ve Aska Sana Yasattıkları Için Yumruklarınıama Ne Olur Hatırla Biyerlerde Baskaları Için Unuttuklarını Ben Neyim,bu Askın Nesiyim...ben Sevgiyim Ben Askın Uzaklardan Hoş Gelen Melodisiyimher Kulak Kaldıramaz Beni, Ben Ise;askının Haykıran Kısık Sesiyim Ben Senim Seninim Ben Bu Aska ömür Vermiş,herseyini Sana Adamıs Sadece Senin Için Yasayan Kendi Halinde Kıt Kanaat Gec |
Benmiydim Suçlu Yoksa Senmi Benmiydim Kor Olan Yoksa Senmıydın Nankor
Olan Sevgime Inanmadın Bi Yanın Hep Eksik Kaldı Kimler Dolduracak Eksik Tarafını Benden Baska Sen Gece Ruyalarıma Giren Ne Oldu Niye Bukadar Kısa Surdu Sevgımın Karsılıgı Bumuydu Sana Soruyorumm Sevmek Ne Zaman Suc Oldu Senı Sevdım Dedımya Yetmedımı Soyle Hadı Belkıde Sen Beni Hiç Haketmedın Haa Yemin Etti Bu Yürek Senden Başka Kimseyi Sevmeyecek Yüregim Her Nekadar Kalbime Söz Geciremesede Yemınımı Bozmam Senden Başkas |
Ben seni kavuşmak için değil,
Kavuşmayı özlemek için sevdim... Öyle bir imza attın ki sol yanıma, Gizli gizli dolaşıyorsun bedenimin her yanında Öyle bir yazıldım ki alnına, Taşıyorsun gitsende dünyanın öbür ucuna... |
Bugün sardunyalarım da açmadı,
Belki de küskün renklere. Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım, Sensiz soluyorum anlayacağın. Mavi mavi ölüyorum, Duyuyor musun?orada mısın? Var mısın?yok musun? Birtek şeyi unutma! Seni sevdim ben, Yanarak,yıkılarak... Aklıma her geldiğinde ağlayarak.. |
Seven unutmaz,
Unutan sevmemiştir.. Seven unutmuşsa, Sevmeyi bilmemiştir... |
Götür beni rüzgar,
O'nun olmadığı gemilere, Beni uğurlamaya gelmesin, Bu liman O'nsuz daha güzel, Eğer sende birgün, Kendini rüzgara teslim edersen, Bensiz şehirlere savrul, Sensiz bu şehir daha güzel. |
Aynı kaldırımlarda yürümemiş ıslanmamış olabiliriz ama,
aynı yağmura tutulduk senle..... Biz bize yaşıyorduk kendi kaderimizi, bütün yaratıklardan habersiz.. Seni; "elsiz" ezberliyorum şimdi..! Belki hiç dokunmayacaksın bana... Ama ben bir gülün yaprağına dokunur gibi, dokunacağım,,,, Sana değil; yine bir gül yaprağına...... Artık şiirler umurumda değil!.. Şarkıların canı cehenneme.... Duyduğum her güzel melodiye susacağım,, Ekmekle katık edecek kadar bile değildi umu |
Kimdim? Neydim?
Senden önce kendimi hiç tanımamışım Yaşadığımın farkına bile varmamışım Seni bir görmüşüm, kendimden geçmişim Yolumu kaybetmişim Kendimi bir aşk ormanında bulmuşum Seni sormuşum herşeye, kuşlara, çiçeklere... Sesini duysam bülbülün, seni sanmışım Görsem ki mavi bir gül, seni sanmışım Gözlerin gelmiş aklıma, deniz mavisi, masmavi... Bari demişim seni hatırlatacak bir şeyim olsun Almışım o gülü incitmeden, gözyaşım damlamış gülün üstüne Gözlerin gibi parlamış bir an |
Çıkmışım odamın camına
Elimde bir dal sigara Çek çek bitmiyor keyfi Ve hayatın çilesi Deniz geçmiş karşıma durgun Ben ise dertli, çileli ve suskun Alın beni bu hayattan sıkıldım artık Alın en diplere vurun Neden her şey böyle oldu Tersine döndü ve dondu Beni hayattan soğuttu En zayıf noktamdan yine vurdu Ölü müyüm diri mi belli değil Her şeyi kaldırırım ama bu fazla Beni daha çok yorma, uğraştırma Ölüm ve yaşam! Size sesleniyorum Karar verin ben hanginizim? |
Bu son veda, son sözlerim sana
Son kez söylüyorum sevdiğimi Son adımlarım bu yollarda Ve dudağına konduracağım Son öpücük bu... Bu gece son kez göreceksin Sizin sokakta 'seni seviyorum' yazısını Bir daha duymayacaksın Sana ağlayışımı Bu akşam son kez atacağım Odanın penceresine taş Gözlerimde yaş! Ve okuyacağın son şiirim bu İçinde veda sözcükleri Başlığında vedadın sesi Avuçlarındaki şiirde hepsi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.