![]() |
Hazan Getirme Baharıma
beni görmek seni mutlu etti mi sevdiğim? yoksa keşke hiç görmemiş olsaydım mı dedin? söyle canım ben miydim beklediğin? yoksa beni yüreğinden mi sildin? dün akşam ne de hızlı geçti zaman kalbim durdu sandım seni ilk gördüğüm an yüreğimde iyi ki varsın inan ki sen taparcasına sevilecek yarsın günaydın sevgili gonca her sabah gün doğunca sen de rengarenk açıver dünyama ömrüm boyunca sakın hiç sararıp solma ne olur gönlümü yorup da hazan getirme baharıma 26.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Hele Arada bir de Yok mu?
sesini duymak benim için seni uzaktan görmek gibi bir şeydir yakınlaş sevdiğim bana biraz sana aşkım sürecek ölünceye değin sen de kalbine bir tek beni yaz umudumdur gözlerindeki ışığın mutluluğumdur benden yana her bakışın hele arada bir de yok mu o göz atışın? aklıma gelir hemen sereserpe yatışın artık sensizliğim tak etti bağrıma birbirimize hasret yaşamamız gidiyor ağrıma bilir misin seni ne denli özlediğimi? o halde neden çağırmıyorsun beni? sakın görmezden gelip de sana hasretimi her anımda bana hatırlatma sensizliğimi ne olursun beni sensiz bırakma buralarda bil ki dayanamam senin yokluğuna bir gece düşlerimde bile olsa da 09.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hem de Deli Gibi
ömrüm boyunca çok harika kadınlar sevdi beni ben de sevdim ama yalnızca seni hem de çılgın gibi sayısız güzeller tuttu ellerimi oysa hissettim ki sanki benim ellerim yalnızca sana değdi sevenlerim hep kıskandılar beni ben de kıskandım ama bir tek seni hem de deli gibi Hüseyin Erdoğan |
Hep Bende Kal Ömrümce
cesaret de gerekir muhteşem bir aşkı yaşamak için emsalsiz bir sevda yaşanacaksa bunca sorular niçin? methiyeleri hak edersin hem de ölünceye değin inan ki sensizliğimin çaresi yine bir tek sensin fesleğen gibi muhteşem kokuyordur senin tenin elbette senindir yüreğimde bir pınar gibi şırıl şırıl akan sevgim çimenler üzerine uzanalım seninle sereserpe ellerimiz hiç ayrılmasın çam ağaçlarının gölgesinde loş ışıklar altında sarmaş dolaş olalım her gece iliklerimize kadar aşkı doruklarda yaşayalım birlikte kainatı büyüleyecek güzelliğinle ne olursun hiç gitme hep bende kal ömrümce 23.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hep Bende Kal Hiç Gitme
ben seninle doğdum seninle varım sensin benim yüreğimdeki narım beni bırakıp da hiç gitme sakın inan ben yokluğunda yarım kalırım seninle canlandı şu minik yüreğim sevginle coştu şahlandı bedenim gözlerim ışıldadı durdu geceye gelişinle dünyam değişti birdenbire anladım ki anladım ki sevdiğim ben yaşamıyormuşum senden önce ne olursun hep bende kal hiç gitme gönlümü hüzne boğma dertlere düşürme beni bana bırakma yapamam yokluğunda çaresiz koyup da halime kimseyi güldürme beni buralarda deli divane yıkık gezdirme birlikte mutlu yaşamak varken hayattan bezdirme sakın gidişinle beni her gün bin kez mezara gömme sevelim birbirimizi delice hiç ayrılmayalım ömrümüzce 07.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Hep Öpmeli Seni
Akdeniz sahillerinde düşünüyorum seni bir gün mayolu diğer gün bikinili sanki poz veriyorsun katalog için bazen sereserpesin kıyısında denizin uzaktan da seyretmeli senin güzelliğini akşam yemeklerinde senin şerefine kaldırmalı kadehi ıssız bir köşede,*******i kahve yudumlamalı seninle sonra defalarca öpmeli,hep öpmeli seni Hüseyin Erdoğan |
Hep Yenik Düşerim Sevgime
artık yüzümü dönmeyeceğim bir daha her sabah Güneş'in doğduğu tarafa ısınmak varken her bakışımda adeta tir tir titriyorum buralarda belli ki sevdiğim gülümsemiyor bana sabahları uyanınca dönüp benden yana yoksa neden güneş doğmasın? neden sabah olmasın benim dünyamda? oysa sevdiğim bir gece bile olmasa hayallerimde ve düşlerimde üşürüm,sanki günlerce tipiye yakalanmış gibi olurum kramp girer bedenimin her yerine ağrısını sızısını hissederim yüreğimde bazen de kendimle dövüşürüm içimde siz bakmayın benim böyle söylediğime her seferinde defalarca yemin etsem de yine de hep yenik düşerim sevgime 07.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Her Bakışın Bir Nefestir Bana
sevgili şiirim senin olduğun yerde mevsim hep bahardır seninle olunca el ele insan hiç düşer mi derde? sevginde her türlü vitamin vardır aşkın benim için ardır senin her gülüşünde çiçekler rengarenk açar kırlarda bahçelerde sevgini her söyleyişinde inan ki çok değişik kokar her sabah sen uyanınca esen rüzgarlarla yer yüzündeki bütün kıtalara senden yayılır en güzel kokular eğer sen yoksan yanımda hüzünle yaşarım her anımda iyi ki sen dolaşırsın kanımda yoksa tıkanma olurdu damarlarımda soluk alıp veremezdim bir daha sen uzaklarda olsan da ben seninle mutlu yaşarım buralarda yeter ki sen de arada bir olsa da ne olursun dön yüzünü benden yana senin her bakışın bir nefestir bana sevgili şiirim her gülüşünse kan pompalar damarlarıma ömrüme yıllar katar bu dünyada sakın bunu unutma ömrün boyunca 17.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Her Gün Yokluğuna İsyan Ederim
bir gül bahçesini andırıyor o güzel yüzün hiç solmasın ölünceye değin mevsim hep olsa da güzün yokluğunda beni buralarda sarıyor derin bir hüzün ne olursun sevdiğim çikıp gel de bu dünyada ilk kez benim de gözlerim gülsün kurumasın bir daha günden güne gönlümde yeşeren rengarenk açan umut çiçeklerim sen olmazsan yanımda derdime dert eklerim inan ki ben seni aldığım nefes gibi isterim yüreğime düştüğünden beri bil ki hep yolunu gözlerim ıssız köşelere çekilir derin derin seni düşünürüm hayalimdeki seni severim her gün yokluğuna isyan ederim 09.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Her Sabah Gülümse Bana
ah! bir sarabilsem seni kollarımla bırakır mıyım bir daha? bir gün sen de beni seversen eğer bil ki benim için aşkın ölüme bile değer sen benim fesleğenimsin bir dokunabilsem tenine en güzel kokular senden yayılır yer yüzüne rüzgarları doya doya çekiyorum içime kokun karışmıştır diye bir tebessümü bile esirgiyorsun benden oysa ben bir bak istersen binlerce gönderiyorum sana inan ki değişik türde vitaminler var içinde razı olurum sen bana bir çeşit versen de ne olur uzaktan da olsa her sabah gülümse bana 10.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.