![]() |
Protez
takmadır hayattaki herşey takma gerçek sanıpta kafana takma Reyhan Tataroğlu |
Rabıta
Ey! vicdanım ne kadarda vicdansızmışsın gösterişi vicdan sanmışsın ne kanunlar koydum ne cezalar kestim nice polisleri,bekçileri başına diktim kaç zaman kovaladı seni zabıta... artık güle güle sana vicdansız... hoşgeldin Rabıta Reyhan Tataroğlu |
Radar
Yarab! bu son rampam son tırmanma şeridim bana kalsa çoktan kucağına düşer idim |
Radyo 15
Bitmez gönül radyomda, istek üstüne istek Hep aynı terennüm...düm teka, düm tek.. Reyhan Tataroğlu |
Ramak kaldı
o kadar çöpü yığdın önüme dersin; ya topla ya kokla aman vermedin ömrüme elinde ben bir kukla ne oynatırsın ne oynattırır canı çekince oyundan attırır öyle bir aşk oyunu ki bu her an beni tırlattırır Reyhan Tataroğlu |
Ray-Ban
güneşe bakamayan bir çift gözdük velhasıl... güneşe takıldı gözlük Reyhan Tataroğlu |
Rengarenk
kaypak bir zemin üzerindeydi demin ne çabuk sağlam bastı... anladım ki bukalemun Reyhan Tataroğlu |
Reprezant
Nice ağrıkesici'ler gördüm...nice doktorlar Zahir de çoktular,toktular...batın da yoktular Reyhan Tataroğlu |
Robot resim
gözlerim kan çanağı damladkça kana buluyor yanağı sen çizdin resmi ve tuttun tutanağı Reyhan Tataroğlu |
Ruh ve Beden
Madde ile mana arasındaki muamma Teşhisi konamayan bir humma... Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.