![]() |
Pişman Değilim
ocağıma incir ağacı diktiğinde suyunu ben verdim,ben büyüttüm pişman değilim olmayacağım hatta yemişini toplayacağım mideme oturacak olsa da |
Plaj Taşları
seçip ayırdığım plaj taşları rengini attı uzun süre birlikte yaşamaktan şikayetleri aradıklarını bulamamak bulduklarını aradıkları sanmak ayırdım bazılarını sarardı bi çoğu bir çözüm üretemedim değişti bazıları iyice karardı alları özlediklerinden eminim deniz suyunun tuzunu içinden hiç çıkamamayı tuzlu suyun solungaçlarına sürtünmeyi sazanların üzerlerinde yengeç gezdirmeyi mercanlarla haşır neşir olmayı içinden hiç çıkamamayı tuzlu suyun solungaçlarına sürtünmeyi sazanların |
Puslu kalsın
puslu kalmasını bekliyorum yaşadığımız gücenikliğin neye karşı,kime karşı niçinsiz oluşu önemsiz kopardığımız saadet zincirimiz belki de bir yamalık işi yanlış yere yamanmış uyduruk dikişli,renksiz hiç de azımsanmayacak bir biçimsizlik kokar durur çağdaşımız olan kavgada galibi yok mağlubu çok yersiz atılan çentikler tutamadığım ellerimiz ve görmeyeli büyümüş huzursuz patiler kaptırırız yakamızı acı kaybımız,her halukarda acıkmış değil,susamış bizim kansızlığımıza |
Pusu
hiç çabam olmadı kurtulmak için bataklıktan hatta bana uzanan elleri bile tutmadım bu kendime hazırladığım zalimce bir pusuydu tabii ki düştüm içine yenildim kendi kendime üzüntü verici değil aşırı bir zevk birisini pusuya düşürmek kendim olsam bile düşen |
Rasat
Yakıştıramadığım Kendine ve asaletine Bütünleşmemiş Rasat parçacıkları Topluyordu Bütünlük aramaktan Yorulmuştu Yarımları hiç sevmezdi Ya tam olmalıydı Ya da hiç olmamalıydı Yaşanılası bakir Duygular |
Raydan Çıktım
dosyalara baktım tepeden imzaladım hepsini incelemeden makinist bastı gaza yarım rayı göremeden bir imza attım ki nereye gözyaşı düştü fakirhaneye raydan çıktı cümle yolcular görenler döndü divaneye bir imza ki incelenmemiş sonu ne olur bilinmemiş canlar tatlıydı,tuzlandılar böyle bir vaka görülmemiş sol yanım boş kaldı etrafımı mutsuzluk aldı hayat arkadaşım nerdesin bir ray ki seni de aldı |
Resim
seninle farklı duvarlara resim yapıyoruz paylaşamıyoruz bir elmayı sen kale resmi çiziyorsun bense bir köpek aynı nokta da buluşsak hedefsiz kalacağız derinliklerde buluşamayacağız gün batımında sen çok heyecanlı ben alabildiğine durgun sen kahvaltı seversin bense kahve gözlüklerin buğulu gezersin silmezsin tozlarını bense pinpirik hiç dayanamam yakamoz ışıklarına hiç yalnız yemem yemeğimi hep birileri olur masamda sense alabildiğine özgür umarsız dağınık hayata karşı sorumsuz hiç sevmezsin gülücükleri inanmazsın sahtedir diye bense herkesn yanındayım yanıbaşındayım |
Rol
yazılmamış bir role talibim silinmiş izlerin repliğinden bana bunu kim verir bilmiyorum olması lazım üzerime kendiliğinden unutulmuş suflörü silmiyorum |
Rruhun İncelikleri
değilse ki ruhunun incelikleri kar tanesi kadar bembeyaz kapılmaz başka bir sabaha insan,teni ak,ruhu şad,gülü beyaz |
Rüyalar Çocukları Bekler
kasvetli bir oda karanlık bir anafor gümüş tepsiler yok içine doldurabilelim bütün yakarışlarımızı karartılmış gökyüzü ay nereye kaçırılmış çocuklar üzgün beyaz dedeleri yok diye bu gün onları ziyaret etmedi diye oyunlar fora el ele kocaman kocaman yürekler bir birini avutuyor gecenin ilk ışıklarında sanki bir hülya anlaşmazlık yok dillerde bir şarkı hep birlikte söylenilen belli ki bilinen bir şarkı herkesin aklında kalan koşuşturmacalar sürer gider anneler çağırır eller belde,amalar yükselir büyükler dinlemez bitmesi gereklidir oyunlar gece olmuştur rüyalar çocukları bekler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.