![]() |
Seni sevmediğimi farkedersen acıma bana
Hiç acımadan, çek vur alnımın ortasından Senden vazgeçtiğimi düşünürsen sakın sorma bana Hiç sormadan vazgeç gözlerimden Bensiz hayatın güzel olursa Hiç düşünme beni, sev hayatı Gülsüz bahçen güzel olursa, Hiç bakma güle, sev bahçeyi |
Benden alabileceğin ne varsa aldın
Bir şey hariç Kalbim zaten sende Bırak sende kalsın Geri alamam zaten E!! o zaman bırakta göz yaşlarım rahat aksın... |
Aşk bazen sevinçtir
Bazen hüzün... Özlemdir yeri gelince Umuttur hissedince Aşk iki kişiliktir Yaşanma sırası gelince......... |
Her aşk umutla doğup
Sevgiyle büyüyor Her aşk nefretle yıkılıp Ölümle bitiyor....... |
Ne Hasta Bekler Sabahı,
Ne Taze ölüyü Mezar, Nede şeytan , Bir Gunahı, Seni Beklediğim Kadar Geçti Istemem Gelmini, Yokluğunda Buldum Seni; Bırak Vehmimde Gölgeni, Gelme, Artık Neye Yarar? Necip Fazıl Kısakürek |
bir gün savrulursun ayrılık rüzgarlarıyla
uçuverirsin uzak diyarlara ardına bile bakmassın giderken gözlerimden damlayan yaşları görmessin ve anlamazsın seni nasıl deliler gibi sevdiğimi umrunda olmam bile o yıllardır delicesine seven ben ölmeyi hiçe sayan ben dağları sevgimle boğan ben ah o ben... anladım herşey hoş bir hayal içinmiş anladım sevgiler gönül eğlendirmeymiş anladım duygular yalandan ibaretmiş içtiğim su bile zehir zemberekmiş |
Her şey Bir Anda Başlar
Başına Ne Geldiğini Bilmezsin Ama Onun Aşk Olduğunu Anlrsın O öyle Bir Duygudur Ki Ne Kadar Acı çekersen çek Peşini Bırakmaz Başına Aşk Gelsin Ama Karşılklı Olan Bir Aşk |
sen göz kapaklarımda
sen uykusuz *******imde yanıbaşımda sen sensiz *******in karanlığında sen sessiz ewimin damında sen bitab bedenimin ortasında sen çaresiz yüregimin kenarında sen bitmiş bedenimin kıyısında sen susuz,çatlamış toprakta sen varsın sen açelya |
Hayatım bu aşk otobüsünde geçti benim
Ama şoför makamında hiç ben olmadım Hep başkaları oldu; ya arkadaş ya sevgili Alıp götürdüler beni istedikleri yere Kimi vefasız çıktı, kimi zalim Bir uçurumun kenarına bırakıp gittiler beni Sonra da başka hayatların otobüsüne Başka canlara kıymaya gittiler Geçtim direksiyon başına ama Hiç hayat hakimiyetimi sağlayamadım Sallandım hep, devrilmedim ama sallandım Sonra tam her şey yoluna girdi dedim; sen çıktın karşıma |
Sensizlik uykusuna yattım şimdi... sen gelmiyosun ya kendimi
suskunluğa hapsettim.hep seni bekledim yakınındaydım,belki başucunda... ama sana göre hep uzaklardaydım.artık bitmiştim ben sende.dönüşü yoktu bu çaresizliğin..ben her gece beklerken pencere önünde sen çekip gidiyordun uzaklara.her gün beklerdim ben seni.her gün ağlardım.belki her gün kendimle savaşa girerdim.içimdeki şeytanla.ve onu yenerdim kendimi öldürmemi söylerdi her zman bana.ama artık ben ben değildim.ben sen olmuşum.ve seni öl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.