![]() |
Akşam erken iner mapushaneye,
Ejderha olsan kar etmez Ne kavgada ustalıgın ne de atal yürek civan oluşun Kar etmez inceden içine dolan ,alıp götüren hasrete Akşam erken iner mapushaneye, iner 7 koldemiri 7 tapıya,birden aglamaklı olur bahçe Karşıda duvar dibinde 3 dal gece sefası 3 kök ercagi menekşe Aynı karkunç sevdaglıdır gökte bulut, dalda kayısı Başlar koymaya hapilik,karanlık,can sıkınyısı Kürdün gelinini söyler valtada biri, Bense voltadayım ranza dibinde |
Sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen
Aşk için hiç deymeyen birisin Aynı zamanda zır delinin tekisin Adını kalbime aşkla yazmıştım Güzel bir hayali gerçek sanmıştım Senin sevgine nasılda kanmıştım SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM... |
Sensiz sevmeler istemem, gülmeler eksik sensiz.
Tadı yok sensiz çorbanın, rengi mat baharın. Bekliyorum yüreğinin kapısında aç sefil, Yine sensiz, sensiz....... |
Tırnaklarımla kazıdım adını,
şu kapkaranlık odamın duvarına, tırnaklarım kanadı adının her harfini yazdığımda, adın batsın unutamadım , sen güvendiğim dağlarımın karıydın, güneşe kapıldın eriyip gitin benden. adın batsın unutamadım kendimi pek çok kez unutum, yağmurların altında sokakta buldum, kendi kendime sordum , ama her seferinde gölgemde seni gördüm. adın batsın unutamadım gidişin dün gibi , beni böyle alabora edişin, mutlumusun şimdi , ben yokum artık t |
Ağacım, dalım, yaprağımsın.
Toprak, kökü sarmaz mı sence Baharım, kışım, hazanımsın Mevsimler yaza dönmez mi sence Günüm gecem yarınımsın Gece sabaha ulaşmaz mı sence Seni göremezsem, lal olur dilim Güle bülbül küser mi sence Geç benden dersin ey sevgili Aşık sevdiğinden geçer mi sence İstersen sevme beni, ama küsme Sen küsersen dalım kurur, baharım solar, Günüm kararır, bülbülüm susar.. |
Ilk Gördüğümde Gözlerine Vuruldum
O Gözlerin Kara, Gözlerine Vuruldum Al Al Dudakların O Güzel Meleklerden Güzel Yüzüne Vuruldum Tatlı Bir Gülümsemen Yanağımda Kalan O Güzel Busen Gözümü Kapattığımda Sen Açtığımda Sen Bir Gün Olurda Kabul Edersen Ben Buradayım Bir Tanem |
Sen Nasıl Birşeysin?
Yatağıma Yattığımda Gözlerimde Yaş Dudağımda Dua Gibisin Sen Nasıl Birşeysin? Gökyüzüne Baktığımda Içimde Bir Sonsuzluk, Bulutlardan Beyaz Bir Perde Gibisin Sen Nasıl Birşeysin? Dinlediğim Müziklerde Hayallerim Sözlerinde Yeminim Gibisin Sen Nasıl Birşeysin? Kalemi Kağıdı Elime Aldığımda Roman Hiç Bitmesini Istemediğim Bir Rüya Gibisin Sen Kimsin,nesin? Sen Benim Aradığım Aşk Hiç Bitmesini Istemediğim Sevgi Selim Dilediğim En Güze |
Gözlerimi diktim tavana,
Gökyüzü duvarı deliyordu, Bir an saat çaldı, Sessizliğin sonuydu belkide... Heryerden bir ses geliyordu, Aklımı kaybetmiş olmalıydım. Vücüdum konuşuyor,beynim kusuyordu... Sarmaşık gibi bedenime sarılan eller, Yapışıp kalan anılardı benim hapsim. Yıkanmak istıyordu ruhum ama Gittikçe karanliğa gömülüyordu. İşte ozaman suratımdaki nehirlerden vazgeçtim. Çünkü;elimdeki bir avuç sevgiyi de akan nehre kaptıramazdım... |
Bugün yine seni düşündüm.
Düşüncelerime ne zaman yerleştin? Ne zaman *******im sensiz çaresiz oldu? Ne zaman adını aşkla anar oldum? Ve ne zaman benliğim Bu denli senin oldu anlayamadım? Düşündüm düşündüm bulamadım... Sanki doğuştan sen benleydin. Hangi gündü, hangi zamandı çözemedim? Adın, aşkın,gözlerin, sözlerin İlk nefes alışımla içime yerleşmiş gibi. Bu aşka bu sevdaya Bir ilk an, ilk gün bulamadım. Sanki Allah beni ilk günden Senle yaratmış Senli günlerin mutluluğunu |
Tutki Gecenin Alaca Karanlığında Düşlemişim Seni
Tutuki Rüyalarımı Bölmüşsün Ne çıkar ? Ne Gündüzlerin Selamsız Aşkına. *******i Kefen Biçsen,bir Anlık Hırsla... Herşeyi Yıkıp Geçsen Ne çıkar? Tutki Bundan Böyle Unutmuşum Seni Tutki Artık çalan Parçalarda Ismin Geçmesin, Tutki Yazılan şiirler Seni Anmasın Varsın Ellerde Unuttu Desin Ben Seviyorum Ya Seni Sen Sevmesen,ne çıkar? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.