![]() |
Ertelenmis sozler var dilimde
Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün. |
İnanmiyorum Artik Sevgİye
AŞka,yaŞamaya... Nasil İnanabİlİrİmkİ? Bunca Şeyden Sonra Oysa Neler YaŞamiŞdik Demİ Sevgİ Gİbİ AŞk Gİbİ HerŞey Kolaymiydi Bu Kadar? Neden Bİrden Bozuldu Bu DÜzen? Ne EksİĞİmİz Vardi Kİ DİĞerlerİnden Ve Ya Ne Fazlamiz Neyse Artik Dİl DÖkmeye Gerek Yok Nasilsa Bİtdİ Demİ? Bİ Daha Hatirlamiyacaksin Dİmİbenİ Ama Unutma AŞkne İÇdİĞİn Sudur |
aglıyorum neden bilmiyorum
gülüyorum nedensiz içten seviyorum canı gönülden ahh bide mutlu olabilsem |
Ertelenmis sozler var dilimde
Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün. Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak Bir |
İnanmiyorum Artik Sevgİye
AŞka,yaŞamaya... Nasil İnanabİlİrİmkİ? Bunca Şeyden Sonra Oysa Neler YaŞamiŞdik Demİ Sevgİ Gİbİ AŞk Gİbİ HerŞey Kolaymiydi Bu Kadar? Neden Bİrden Bozuldu Bu DÜzen? Ne EksİĞİmİz Vardi Kİ DİĞerlerİnden Ve Ya Ne Fazlamiz Neyse Artik Dİl DÖkmeye Gerek Yok Nasilsa Bİtdİ Demİ? Bİ Daha Hatirlamiyacaksin Dİmİbenİ Ama Unutma AŞkne İÇdİĞİn Sudur |
Bak İŞde Yİne Yalnizim Yİne AĞliyorum
Aslinda İŞ DeĞİlkİ Benİmkİ Her Gece Batan GÜneŞİn KarŞisina GeÇİp Çilginca BaĞirmak İsyan Etmek Ama İsyanim Allaha DeĞİl Kİ Sana Duy Artik Benİ Be Tut Ellerİmİ Bİrlİkde YÜrÜyelİm Yenİ DoĞan Ufuklara Uf Ya Ne Olur Bİr Kerecİkde Benİ Anlasan Ne Olur Sankİ Duysan Çiliklarimi Ne Olur Tutlsan Ellerİmİ Hi Ne Olur Bak İŞde Yİne Öfkarlandim Hatirlarmisin Bİlmem Her Gece O Parka |
aşk bir su gibi aşıkkı bilelim seni sevmiş olalım seni sevmek neacı
canımın içi senin aşkınla yanıyorum aşk oldum bir güzele adı ne bilememadı prenses ben ise prens canımın içi selam seni seviyorum |
sana söz bidaha aramıycam içim kan aglasada numaranı hem rehberden
hemde aklımdan silicem,sana söz içimden nekadar gelirse gelsin seni öpmiycem,seni karşımda saatlerce dikilsende sana bakmıycam,sana söz aşkım bidaha gözlerimden kanda gelse senin için aglamıycam biliyorum beni istemiyosun bundan sonra sensizlik ölüm olsada seni istemiycem,imkansız ama hayal bile etmiycem sana söz sen istemiyosun ya ben hayatından çekip gidicem gidiyim mi sonkez soruyorum hala istiyomusun gitmemi inan elimde olsa |
ya gözlerin aklımda
yada aklım adında ya halin karşımda yada sesin kulağımda ya ben çıldırıyorum yada çok seviyorum ya sevmek çok güzel yada sevilen çok özel....... muammer |
Bİlİnmez Dİllerde YazilmiŞ Adin
Ben Senİ Okudum Kİmse Bİlmez Bİr Yangin Çiksa Yaksam Zamani Senİnle Yanmaya Zamanlar Yetmezz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.