![]() |
Bir Gün Yanına Gelecegim...!!!
Bir Elimde Silah Bir Elimde Gül...!!! Ya O Gülü Alır Benim Olursun...!!! Ya O Silahı Alır Beni Vurursun...!!! |
seni sevdiğimi söylüyorum
ama bu yalan çünkü sana olan duygularım o kadar üstün ve yüceki aşkım onlara işim bulamadım |
Sevmek güvenmekti benim için sana,
Şimdi sen gitin yoksun yanımda... Güvenmedin şimdi sadece akan göz yaşlarım var yanımda; Bana biraz daha dürüt olsaydın eger Seni öylede severdim. Sevmek aldanmakmış meger, Aldandım ne diyeyim. Şimdi yoksun yanımda... Aynı şehirde olmak bile yeterdi ya bize , Ne bu şehirde nede kalbimde yoksun artık.... Biraz daha dürts olsaydın, İnansaydın sevgime , Seni öylede severdim ... Yalanlarla ne geçtiyse eline , Anlıyamıyorum... |
ruhum seninle iken,
hatatımı çaldın. kalbim eninle iken, aldın götürdün. şimdi ben senin ruhunu, kalbini çalan tek insan olcağım. ben senin sevdiğin betül olacağım. |
Seni seviyorum dedim,
Efendim dedi? Ne zaman seni hatırlasam, İii değil kötüyüm dedim, Seni seviyorum dedim. Elveda dedi, Vicdan azabı çekiyorum dedim, İstemeden keberttim. Yoruldum dedim hayattan, Onun son sözü seni seviyorumdu, Unutma beni dedi. Malesef çoktan gitmişti, |
Tek arzum nedir bilirmisin?
Sana kavuşmak Tek işim nedir bilirmisin? Resmine bakıp seni hayal etmek Tek korkum nedir bilirmisin? SENİ kaybetmek AŞIK__KIZ |
şiirimi bestelerken seni görmek,ölürken seni öldürmek bana acı verir.
|
bedenimde var ise bir büyük sancı. o gözler bana artık bir yabancı
cellata vur emri versede savcı.unutma birtanem hep seni sevdim. yıkıldı hayatım her bir yerinden . seni sonuna kadar sevmeye yeminliyim ben .çıkmaza düşerde yıkılırsabu benden. unutma birtanem hep seni sevdim ben. isyan etmedim allah a seni dilendim .umuduma her gün bir yenisini ekledim .hergünyollarını gözledim .unutma birtanem hep seni sevdim . yusuf çağlarsu |
aşk neye benzer bazen masum bir çocugun savunmasızlıgına,bazen çok
sevdigi oyuncagını kaybettigi için günlerce gözyaşına ,bazense elini tuttugu sımsıkı bırakmadıgı anlar vardır ya ona benzer yani aynı bebege o bebegi aglatmaksa senin gibi vicdansızlara yakışır:( |
sensiz geçti bu kadar sene hergün bekledim ,rüyalarıma bari gel
istedim ama ,sen gelmedin ,ben senin elini hiç bırakmadım ,ama sen öyle bir anda gittin ki ben ardından bakakaldım,öyle küçük ve savunmasız ,öyle paramparça oldu ki yüregim kimseye anlatamadım,bazen şarkılar da agladım bazende seni içimde yaşatmaya devam ettim ama ençok neyi unutmadım biliyomusun?dün senin elini tutarken bugün o tabutta gidişini ben nekadar gitme baba desemde seni götürenlere isyan edemedim ama sen sonsuzluga gitsen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.